返回列表 發帖
我以為係D不知名跳水運動員
kayzzz 發表於 2016-5-12 00:06

0分個d
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

點解人類同殭屍唔可以和平共處?
點解琪粉同祖粉唔可以和平共處?
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

喔 原來呢 D 就叫對我好
#呢到真係無幾個係好人
算係咁啦  幫我救左幾個波又幫我打中某人  ...
chanchan0909 發表於 2016-5-12 08:36

#我明明暗地裡對你好好
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

點解琪粉同祖粉唔可以和平共處?  ...
JasOh103 發表於 2016-5-12 10:08

因為諸神混亂
  btw, 其實我覺得呢隻歌同勢不兩立應該係一個series

JasOh103 發表於 12/5/2016 10:08
我好和平架
對事唔對人

ig 個新icon 好核突 xx(

ed8671ed 發表於 2016-5-12 12:59

隔著個mon聞到陣蝗味
入到去又幾ok
我們的總和

咪就係
不過我對事唔對人嘎
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

隔著個mon聞到陣蝗味  
入到去又幾ok
Wonders 發表於 2016-5-12 13:01

睇黎之前年宵d ig cusion 有得炒

睇黎之前年宵d ig cusion 有得炒
kevinlai1621 發表於 2016-5-12 13:34

個interface咁似17

隔著個mon聞到陣蝗味  
入到去又幾ok
Wonders 發表於 2016-5-12 13:01

入面黑白style扮晒簡約
但同個icon design又唔consistent

個interface咁似17
harryharry 發表於 2016-5-12 13:36

跟住變yum app

即係提我唔好update
跟住變yum app
kevinlai1621 發表於 2016-5-12 13:40
你鍾意yum app

跟住變yum app
kevinlai1621 發表於 2016-5-12 13:40

you like?

咁琪粉同祖粉邊個係殭屍
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

咁琪粉同祖粉邊個係殭屍
HOTMAN 發表於 2016-5-12 14:42

美Yum 係隻樂壇曱甴 打極都唔死
佢啲粉一定係不死人

你鍾意yum app
nicholashin 發表於 2016-5-12 14:32
you like?
matthew1990 發表於 2016-5-12 14:37

講下ze ma, 我都無玩17

Cm kevin 個新icon 好核突 xx(

不安

咁琪粉同祖粉邊個係殭屍
HOTMAN 發表於 2016-5-12 14:42

其實睇字嘅排位都好清楚

0分個d
kevinlai1621 發表於 2016-5-12 09:51

見到佢上水個樣要倒扣到負分

Icon nay  interface yay

7到飛起......好後悔更新左
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

就黎心肝脾肺腎都咳曬出黎啦

nicholashin 發表於 2016-5-12 15:53

唔睇下中醫???

睇極都唔順眼

nicholashin 發表於 2016-5-12 15:53

好好保重
Happy and Blessed.

Cm kevin 個新icon 好核突 xx(

不安
kayzzz 發表於 2016-5-12 15:13

洗唔洗報驚

洗唔洗報驚
kevinlai1621 發表於 2016-5-12 17:27

報驚 就唔使

但見到嗰件疑似女裝泳衣就要定一定驚

報驚 就唔使

但見到嗰件疑似女裝泳衣就要定一定驚
kayzzz 發表於 2016-5-12 17:29

Pun
連jar jar都變性

就黎去到成個榜首首歌都out得咁濟

就黎去到成個榜首首歌都out得咁濟
nicholashin 發表於 2016-5-12 17:45

就黎去到成個榜首首歌都唔out得咁濟

點解我嗰陣會冠月湖嘅

休息下啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

原來m會員&k會員已經金牌

JasOh103 發表於 2016-5-12 22:55

一齊呃多D posts啦唯有

俾yukibb女金好唔好

又想買相機又想買膠機
點揀好

睇極都唔順眼
ed8671ed 發表於 12/5/2016 16:06
比返 Chronological Order 我呀

升得好快

比返 Chronological Order 我呀
kwanie 發表於 2016-5-12 23:36

冇跟到咩 :O
啱啱睇咗陣都冇事喎

bagfgfcde 發表於 2016-5-12 23:23

好似丁bb 好d

最衰cool cafe無分加

bagfgfcde 發表於 2016-5-12 23:23
支持yuki fight低xx雅

冇跟到咩 :O
啱啱睇咗陣都冇事喎
ed8671ed 發表於 12/5/2016 23:44
佢跟d 唔跟d 咁 =,=

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

苦苦開玩笑
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

**** 本內容被作者隱藏 ****

苦苦開玩笑
John 發表於 13/5/2016 03:46

苦苦開玩笑
John 發表於 2016-5-13 03:46

matthew1990 發表於 2016-5-13 12:21

SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

kwanie 發表於 2016-5-13 07:24

未呀
9月先走

又想買相機又想買膠機
點揀好
艾石仔 發表於 2016-5-12 23:28

買起ig 個icon啦