返回列表 發帖
咁快, 我聽日先開始考oral, 16號先係最後一科
kevinlai1621 發表於 2016-5-3 14:28
我有friend無final 勁早完sem

我有friend無final 勁早完sem
nicholashin 發表於 2016-5-3 14:36

咁都得, 照計core一定有考試
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

元朗大把屋苑都有,唔洗RICH 啦,多新樓。。

住港島 又常去CITYSUPER 先係真正RICH ...
kk8733 發表於 2016-5-3 13:28

認同

認同
kayzzz 發表於 2016-5-3 14:56

我有時跨區去荃灣買海鮮啦。。

唉。。節儉的我。。

唔同有些人常去旅行,我就日日宅在家中

我有時跨區去荃灣買海鮮啦。。

唉。。節儉的我。。

唔同有些人常去旅行,我就日日宅在家中 ...
kk8733 發表於 2016-5-3 15:05

節儉是美德

咁都得, 照計core一定有考試
kevinlai1621 發表於 2016-5-3 14:51
佢通咗成個禮拜prep present同project

美祖做咩刪左十幾萬likes 嗰張ig相?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

佢通咗成個禮拜prep present同project
nicholashin 發表於 2016-5-3 16:13

咁都好, 我而家paper同考試一齊
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

痴線又落雨~_~
仲諗住今晚出個靚街

美祖做咩刪左十幾萬likes 嗰張ig相?
matthew1990 發表於 2016-5-3 16:15

邊張?

邊張?
kayzzz 發表於 2016-5-3 17:03

佢喺我是歌手着牛仔布服裝嗰張相
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

佢喺我是歌手着牛仔布服裝嗰張相
matthew1990 發表於 2016-5-3 17:12

祖粉你係咪想tag#無人知道雙子座
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

痴線又落雨~_~
仲諗住今晚出個靚街
屮SiU霖屮 發表於 2016-5-3 16:54

仲諗住今晚收工仆去睇leon
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

John 發表於 2016-5-3 18:30

你放咁夜收工重睇到咩?

Hi格巴士成粒鐘都未到
nicknicknick 發表於 2016-5-3 19:14

M會員:唔坐的士?

John 發表於 2016-5-3 18:30

啱啱喺中環都想去核心外圍望下
不過都係放棄左。。。

頂。。。又訓左1/3堂。。。
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

頂。。。又訓左1/3堂。。。
dongbb2332 發表於 2016-5-3 20:35
夜晚堂?

有位歌手連驗眼都要自拍係咩玩法。

有位歌手連驗眼都要自拍係咩玩法。
kwanie 發表於 2016-5-3 21:18

佢話係Fashion黎架

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

**** 本內容被作者隱藏 ****
dongbb2332 發表於 2016-5-4 10:49

harryharry 發表於 2016-5-4 10:59

dongbb2332 發表於 2016-5-4 11:03

苦苦苦

帶住兩家人四老去大阪 究竟跟團定自由行好

屮SiU霖屮 發表於 2016-5-4 12:17

四老跟團好似好d
我們的總和

屮SiU霖屮 發表於 2016-5-4 12:17

有外父外母添
跟團啦

有外父外母添
跟團啦
matthew1990 發表於 2016-5-4 12:58
四老跟團好似好d
Wonders 發表於 2016-5-4 12:40

但團D所謂景點真係X__X

但團D所謂景點真係X__X
屮SiU霖屮 發表於 2016-5-4 14:59
其實同屋企人去旅行 重點係同屋企人多過真係旅行啦

其實同屋企人去旅行 重點係同屋企人多過真係旅行啦
nicholashin 發表於 2016-5-4 15:22

咁你又岩既
諗緊同佢地跟完團之後同個堂家姐幾個人STAY BEHIND 繼續玩多幾日

https://www.facebook.com/newmond ... /10153788798718220/
原來我今週個榜一次過飛走左phil既兩個「情人」

PK
我諗住加多兩個字
又無翻個post

個系統咁廢嫁
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

PK
我諗住加多兩個字
又無翻個post

個系統咁廢嫁
hinz 發表於 2016-5-4 18:24

唔好唔開心。衝過去

PK
我諗住加多兩個字
又無翻個post

個系統咁廢嫁
hinz 發表於 2016-5-4 18:24

收PM 啦。我COPY了
見到嗎????

收PM 啦。我COPY了
kk8733 發表於 2016-5-4 18:28

係要siu霖再批過
唔係無左

重點係你收埋我篇野做乜
02 著地 - 鄧麗欣

係要siu霖再批過
唔係無左

重點係你收埋我篇野做乜
hinz 發表於 2016-5-4 18:30

無收呀。我按前一頁找到紀錄
以為你無左。所以急急COPY 俾你。我又做錯了??? SORRY

無收呀。我按前一頁找到紀錄
kk8733 發表於 2016-5-4 18:31

好啦

我嚴重燥底sor
02 著地 - 鄧麗欣

好啦

我嚴重燥底sor
hinz 發表於 2016-5-4 18:32

我無咩經驗,等其他會員幫你啦。。

Done

Done
-Prince- 發表於 2016-5-4 18:45
咩事呀

咩事呀
nicholashin 發表於 2016-5-4 20:32

Hinz 個post。。希望HINZ 開心些。平常心對待

陰公豬 原來係喊到隻眼都紅埋......"
杜如風我十卜你呀<333333333

好想喊 仲有兩篇訪問稿同探討一條焦點問題未寫好

好想喊 仲有兩篇訪問稿同探討一條焦點問題未寫好
bagfgfcde 發表於 2016-5-4 23:14
訪問稿輕鬆既 列曬問題同答案姐
如果之前資料搵得好 焦點問題應該唔難答

千嬅出席在當地戲院舉行的「楊千嬅電影作品展」分享會,與觀眾一起重溫《新紮師妹》和《春嬌與志明》兩部舊作。她笑言十多年來都沒翻看過《新紮師妹》,直言戲中的笑位「好老套」!

千嬅
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

千嬅出席在當地戲院舉行的「楊千嬅電影作品展」分享會,與觀眾一起重溫《新紮師妹》和《春嬌與志明》兩部舊 ...
John 發表於 2016-5-5 03:26

我好鍾意玉女添丁

我好鍾意玉女添丁
艾石仔 發表於 2016-5-5 06:38

香香公主best

千嬅出席在當地戲院舉行的「楊千嬅電影作品展」分享會,與觀眾一起重溫《新紮師妹》和《春嬌與志明》兩部舊 ...
John 發表於 2016-5-5 03:26

當地戲院係邊

香香公主best
stephybest 發表於 2016-5-5 06:58

餃子呢