返回列表 發帖
講錢張錦程呢d 野就梗架啦
kwanie 發表於 2016-9-25 00:48

唔講錢, 咁講名氣呢咁?

唔講錢, 咁講名氣呢咁?
艾石仔 發表於 25/9/2016 00:50
講到尾咪又係想出名想人識想出人頭地想搵錢

原來真係可以為左幾十蚊而哂一個鐘去嘈

-Prince- 發表於 25/9/2016 01:10
who ?!

講到尾咪又係想出名想人識想出人頭地想搵錢
kwanie 發表於 2016-9-25 00:57

虛榮心
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

是咪有利益關係都做唔成朋友?
aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
艾石仔 發表於 2016-9-25 00:48

除非對方肯蝕底
而你自己又唔計較
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

-Prince- 發表於 2016-9-25 01:10

好多香港人都會為左 $3.7 嘈成 15 分鐘

原來計榜分真係好苦
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

who ?!
kwanie 發表於 2016-9-25 01:24

香港好多呢啲人

以前我有個呀姨為左waive 信用卡/電話公司啲收費
可以打過去同佢嘈一粒鐘
如果俾佢waive 到佢會沾沾自喜
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

某版主八掛程度 5***
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

HOTMAN 發表於 2016-9-25 13:28

邊個???

點解我覺得今年班女歌手好廢
唔通要俾祖兒兩奪女金

點解我覺得今年班女歌手好廢
唔通要俾祖兒兩奪女金
bagfgfcde 發表於 2016-9-25 18:28

唔知新晉小天后容祖兒可唔可以係我度單手首奪女金呢

HOTMAN 發表於 2016-9-25 13:28

大概估到

唔知新晉小天后容祖兒可唔可以係我度單手首奪女金呢
-Prince- 發表於 2016-9-25 18:52

問左cheer未

903個十大發生乜事......

bagfgfcde 發表於 2016-9-25 19:32

冇眼睇

冇眼睇
matthew1990 發表於 25/9/2016 19:34
睇到眼都反埋

bagfgfcde 發表於 2016-9-25 19:32

今年得男歌手有看點咋
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

今年得男歌手有看點咋
dongbb2332 發表於 2016-9-25 19:51

剩係想睇陳柏宇咋啵

剩係想睇陳柏宇咋啵
matthew1990 發表於 2016-9-25 19:56

好想入現場睇佢
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

pun die
#坤哥最愛同女仔食好西
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

其實poly&教會單野is what

其實poly&教會單野is what
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-26 03:02

有個男仔拉埋班朋友退出教會 俾教會青年事務負責人報復
首先叫一個讀poly 姓葉既女仔 同個男仔Whatsapp傾計探下口風
之後個女仔cap圖俾教會青年事務負責人睇
教會青年事務負責人就玩野 專登喺番工時間報警話個男仔想自殺
由於報案人喺社工 所以警察即時相信報案人既說話 上個男仔番工嗰度了解吓
結果個男仔冇得繼續實習 同時學校都要佢暫時停學

之後個男仔 就上高登搞大件事

首先叫一個讀poly 姓葉既女仔 同個男仔Whatsapp傾 ...
matthew1990 發表於 2016-9-26 08:49

又係社工
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

對於張致恒自認性沉溺又被揭有小三,被莊端兒恨飛,祖兒話:「咦,我唔講佢,呢個衰仔,由細講到大。心死喇!哀莫大於心死,佢自己事自己處理。」

對於張致恒自認性沉溺又被揭有小三,被莊端兒恨飛,祖兒話:「咦,我唔講佢,呢個衰仔,由細講到大。心死喇 ...
艾石仔 發表於 2016-9-26 09:54

娛圈真係好混亂

娛圈真係好混亂
John 發表於 2016-9-26 10:24

美祖心諗:點解呢條仔唔對我有幻想

首先叫一個讀poly 姓葉既女仔 同個男仔Whatsapp傾 ...
matthew1990 發表於 2016-9-26 08:49

係個男仔話唔信主,但 Keep 住去教會,因為唔捨得班朋友,班耶 _ 就開始係教會杯佢,然後到佢走,教會借「安慰」教友去數臭個男仔,
其他人睇唔過眼先唔返。

啲耶 _ 思想真係好奇怪,好彩身邊無一個好朋友係耶 _ 。

強烈要求

連詩雅快啲派歌!!

然後再搶多年容祖兒個女金!!

強烈要求

連詩雅快啲派歌!!

然後再搶多年容祖兒個女金!!
賴爽 發表於 2016-9-26 11:15
一次過派咗2*0.25首歌啦

nicholashin 發表於 2016-9-26 11:18

我當咗係組合
但年尾要馬獎可能 連詩雅 feat. 衛蘭衛詩曾若華

nicholashin 發表於 2016-9-26 11:18

我當咗係組合
但年尾要馬獎可能 連詩雅 feat. 衛蘭衛詩曾若華

pun die
#坤哥最愛同女仔食好西
b01091018 發表於 2016-9-25 21:27

Laugh die me

然後高登admin 刪post
小圈
黑暗

係個男仔話唔信主,但 Keep 住去教會,因為唔捨得班朋友,班耶 _ 就開始係教會杯佢,然後到佢走,教會借 ...
賴爽 發表於 2016-9-26 10:29

好似話本身個男仔都唔係唔信既
不過後尾見到教會入面啲人唔係幾好, 所以先想脫教

由於佢唔捨得入面啲朋友, 所以有時重會番去
但教會負責青年事務果個人(兩公婆其中一個)就覺得佢係想說服其他後生仔跟佢脫教
於是散播謠言, 叫其他人杯葛佢
後尾佢真係有幾個朋友睇唔過眼, 決定脫教

呢兩公婆就懷恨在心, 玩番個男仔一獲

其實耶然真係好然排外

然後高登admin 刪post
小圈
黑暗
一個小子 發表於 2016-9-26 12:48

兩公婆好似出左律師信

又係社工
John 發表於 2016-9-26 09:53

社工同老師都係垃圾

回復 4816# matthew1990

Agger 利申讀過一年社工跟住quit左但M版主唔好以偏蓋全
利申:唔係鏡粉

回復  matthew1990

Agger 利申讀過一年社工跟住quit左但M版主唔好以偏蓋全 ...
tom 發表於 2016-9-26 14:45
除左你之外啦咁

講真我睇完篇千字文whatsapp對話都唔係好知佢地究竟講緊d咩
同埋真係好多錯字

不過最正都係段soundtrack

回復  matthew1990

Agger 利申讀過一年社工跟住quit左但M版主唔好以偏蓋全 ...
tom 發表於 2016-9-26 14:45

社工 = 舉報姊弟x 交

兩公婆好似出左律師信
matthew1990 發表於 2016-9-26 14:21

連開post 人都消失埋

【on.cc東網專訊】歌手蘇永康及組合C AllStar接受電台訪問,他們最近合作新歌《聲音騷(永康)了》,講到他們平時除了音樂這個共同話題外,還會談甚麼?C AllStar就謂蘇永康很「吹得」,蘇永康講到C AllStar的打扮:「幾年前佢哋出道,喺頒獎禮見到佢哋,同佢哋講『你哋着西裝好靚,但可唔可以(四個)唔同?』」C AllStar就謂要多謝蘇永康:「佢嗰陣仲即刻將造型師介紹畀我哋!」

小學中學都見唔少人同完社工講D秘密之後就懶係正義咁通曬天
所以好早就唔信所謂社工

原來如果再見係無派到

原來如果再見係無派到
-Prince- 發表於 2016-9-27 00:07

好彩未上

原來如果再見係無派到
-Prince- 發表於 2016-9-27 00:07
台灣歌手嘅歌成日mark錯

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽