返回列表 發帖
男歌手同組合三甲都封咗盤 但女歌手完全唔識揀
就黎想將嗰三個獎分畀組合算 ...
nicholashin 發表於 2016-10-2 21:48

組合3甲竟然封左盤

我而家4爭3, 任何一個都可以係組金
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

如果祖兒派閃光彈
bagfgfcde 發表於 2016-10-2 22:09

不如諗下今年美祖會唔會仲有新既正野好過啦

不如諗下今年美祖會唔會仲有新既正野好過啦
-Prince- 發表於 2016-10-2 23:05

唔係話國語碟咩
唉唔通真係要俾個名有個雅字既歌手金獎

十大要有兩首謝安琪,其他我唔理
kayzzz 發表於 2016-10-2 22:58

拾回同the only one好唔好
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

拾回同the only one好唔好
HOTMAN 發表於 2016-10-2 23:10

拾回 + 有夢要想,千其唔好俾 山林道 同 朱晨

kayzzz 發表於 2016-10-2 23:12

原來The only one有成20萬view 高過拾回
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

電腦夾硬要人更新

電腦夾硬要人更新
bagfgfcde 發表於 2016-10-2 23:22

我琴日先更新完
  更新完又要我搵番張background photo

kayzzz 發表於 2016-10-2 23:12

呢個Version諸神勁正

訴苦區終於要準備開6.0

一張飛點放

我琴日先更新完
  更新完又要我搵番張background photo
kevinlai1621 發表於 2016-10-2 23:23

關機並更新

呢個Version諸神勁正

...
HOTMAN 發表於 2016-10-2 23:24
個人覺得有人聲版略嫌太吵(阿KAY的歌迷別打我...阿KAY也唱得好好) 但這版本剛剛好, 清楚聽到編曲和旋律係好出色

組合3甲竟然封左盤

我而家4爭3, 任何一個都可以係組金
kevinlai1621 發表於 2016-10-2 22:59
咁如果某樂隊突然派歌都有機會組銅嘅 但首歌要好高質
唔係話國語碟咩
bagfgfcde 發表於 2016-10-2 23:07
我一直以為呢個係你整榜其中一個長遠目標黎嘅

關機並更新
bagfgfcde 發表於 2016-10-2 23:25

有排等
  琴日仲要係我趕時間出門口時耐一耐都未搞掂

唔係話國語碟咩
bagfgfcde 發表於 2016-10-2 23:07

恭喜shega

kayzzz 發表於 2016-10-2 23:27

做咩啫 人地講得咁中肯

男歌手三甲得一個揀得落手
今年好靜局
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

男歌手三甲得一個揀得落手
今年好靜局
John 發表於 2016-10-3 00:33
林奕匡?

美版主小心啲
bagfgfcde 發表於 2016-10-2 15:27

依到有好多個版主^^

我有預感今年我個榜D 獎爆冷爆到自己都唔敢信

我有預感今年我個榜D 獎爆冷爆到自己都唔敢信
kwanie 發表於 2016-10-3 01:05
新青年組銅定薛凱琪女金?

林奕匡?
nicholashin 發表於 2016-10-3 00:53

有緣再見^^
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

有緣再見^^
dongbb2332 發表於 2016-10-3 01:15
你又唔係John

你又唔係John
nicholashin 發表於 2016-10-3 01:16

比我搭下嗲得唔得先?
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)