返回列表 發帖
我分唔清one two three four fun 同香港威廉
唔係某會員quote番轉頭, 我都唔知香港威廉番左黎{:1_9 ...
kevinlai1621 發表於 2016-5-5 20:09

同一個人黎

我分唔清one two three four fun 同香港威廉
唔係某會員quote番轉頭, 我都唔知香港威廉番左黎{:1_9 ...
kevinlai1621 發表於 2016-5-5 20:09

留意番
係One two three FOUR… fun
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

同一個人黎
kayzzz 發表於 2016-5-5 20:12

佢係咪唔記得轉ac

佢係咪唔記得轉ac
ed8671ed 發表於 2016-5-5 20:20

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
kayzzz 發表於 2016-5-5 20:23

救命
呢個大叔係咪覺得自己好聰明

救命
呢個大叔係咪覺得自己好聰明
ed8671ed 發表於 2016-5-5 20:29

用心良苦 幫joB拎多個5 fun
我們的總和

kayzzz 發表於 2016-5-5 20:23

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

kevinlai1621 發表於 2016-5-5 20:45

kayzzz 發表於 2016-5-5 20:53

CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

kevinlai1621 發表於 2016-5-5 21:01

我願意俾一千億
matthew1990 發表於 2016-5-5 19:51

好YUM。。一千億咩野

你呢段係咪寫比小霖睇
覺得我暫時拋左既貨點樣
nicholashin 發表於 2016-5-5 19:42

都ok
但要點寫啲code呀javascript呀就要慢慢摸索

佢好成功引到我出聲
屮SiU霖屮 發表於 2016-5-5 19:44

如果我問你啲function點寫(例如用javascript整rating) 你可唔可以解答我

我願意俾一千億
matthew1990 發表於 2016-5-5 19:51

咩 CURRENCY 先
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

kayzzz 發表於 2016-5-5 21:09

艾石仔 發表於 2016-5-5 22:19

如果我問你啲function點寫(例如用javascript整rating) 你可唔可以解答我
bagfgfcde 發表於 2016-5-5 22:04

THIS?
http://plugins.krajee.com/star-rating-demo-basic-usage
其實我建議你上網搵D TEMPLATE
自己岩咩就COP段CODE出黎

前提係睇得明D CODE

THIS?

其實我建議你上網搵D TEMPLATE
自己岩咩就COP段CODE出黎

前提係睇得明D CODE ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-5-5 22:25

thank you !!
我會以我僅有既知識去努力研究架啦

頭先發現原來身邊唔少人都deactivate左fb
然後你會發現你同佢地無其他聯絡方法

然後你會發現你同佢地無其他聯絡方法 ...
-Prince- 發表於 2016-5-6 01:13

呢堆人同你熟極有限
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

然後你會發現你同佢地無其他聯絡方法 ...
-Prince- 發表於 2016-5-6 01:13
其實點解會deactivate facebook既

我忙完還會再忙
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

bagfgfcde 發表於 2016-5-5 22:04

BB加油>3<
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

5至6 開阿檸節目好出奇又要點排時間
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

她說:「我冇睇過,嗰日有人夾硬遞啲相畀我,某啲雜誌好變態,係人都知邊個係幕後黑手,就快年尾頒獎禮,啲唱片公司有人心哋唔好就攻擊人, Kay同 Eason同一間公司,梗係唔敢講。」
越講越激動說:「阿 Kay好慘,製呢啲醜聞中傷人係好差嘅行為,一睇就知第三者係邊個。佢兩個係前線歌手,如果我唔敢講,就冇人夠膽講,我家一次過一字一句,你哋記低,年尾頒獎禮,想攻擊環球系!」
如果係我,我嬲到震,其實頒獎禮可以好和平,係佢哋(指唱片公司)唔化。」

鄭秀文經理人郭啟華,亦曾在facebook留言反擊他說:「唱一首咁嘅歌,風險之高,我真心佩服。反而有些人攣到爆又扮直檯底勾誘索女,才看得人反白眼。

kay so cham
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

5至6 開阿檸節目好出奇又要點排時間
b01091018 發表於 2016-5-6 09:38

good 一早應該cut
我們的總和

點解Ikea要係我拎重野嘅日子先黎做優惠

good 一早應該cut
Wonders 發表於 2016-5-6 10:14

我一至五會聽ge 903 得番晴朗同好出奇
week13

可唔可以cut埋今日正

my name is tor tor
想catch up翻嘅兩個topic拖咗兩個week都未溫

好 耐 冇 聽 新 歌
呢排有咩好聽
我就嚟冇歌NE

好 耐 冇 聽 新 歌
呢排有咩好聽
我就嚟冇歌NE
seeseetv 發表於 2016-5-6 19:55

Ah Oh/煩可寧/女神/硬仗

2-3 關公災難
3-5 ???
5-6 檸

淨係郁晏晝 ?!

2-3 關公災難
3-5 ???
5-6 檸

淨係郁晏晝 ?!
kwanie 發表於 2016-5-6 20:41

口水呢。。。

口水呢。。。
ed8671ed 發表於 6/5/2016 20:42
應該係3-5 掛 LOL

明知我病緊 反而仲留我勁耐 返咗大半日仲未食飯呀
好 耐 冇 聽 新 歌
呢排有咩好聽
我就嚟冇歌NE
可以留意我個榜

(lag) 細so 唱到自己好孤獨兼淒涼
week13

好 耐 冇 聽 新 歌
呢排有咩好聽
我就嚟冇歌NE

完美
完美的生活

好 耐 冇 聽 新 歌
呢排有咩好聽
我就嚟冇歌NE

睡前精選:
無人知道雙子座
拾回

完美
完美的生活
matthew1990 發表於 2016-5-7 00:20

夜媽媽就唔好播依啲歌啦,嚇親小朋友

夜媽媽就唔好播依啲歌啦,嚇親小朋友
kayzzz 發表於 2016-5-7 00:41

兒歌點嚇親小朋友?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

兒歌點嚇親小朋友?
HOTMAN 發表於 2016-5-7 01:04
突破盲點

唉我都係繼續做assignment算

seeseetv 發表於 7/5/2016 12:19
有D 人狗眼看人低囉

seeseetv 發表於 2016-5-7 12:19
全力支持美背

seeseetv 發表於 2016-5-7 12:19

幾時同我打咒
我們的總和

有D 人狗眼看人低囉
kwanie 發表於 2016-5-7 12:20

頂你 我都唔係咁意思

幾時同我打咒
Wonders 發表於 2016-5-7 12:21

下個禮拜ok喇

話說某野生動物個honey上番水