返回列表 發帖
**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-9-27 07:49

耐人尋味

面皮愈離愈薄
遲多過10分鐘就已經唔敢去上堂
利申:唔係鏡粉

耐人尋味
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-27 08:15

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

由個心度覺得好攰

面皮愈離愈薄
tom 發表於 2016-9-27 12:16
我有啲堂開始十分鐘後會鎖門唔畀入

matthew1990 發表於 2016-9-27 07:49

識幻一定幻內側
Happy and Blessed.

中招
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

面皮愈離愈薄
tom 發表於 2016-9-27 12:16

我由堂堂早十分鐘到依家堂堂遲成粒鐘先番

firefox 更新完唔見左google searchyahoo is 廢
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

識幻一定幻內側
jose 發表於 2016-9-27 22:34

玩家
希望有生之年可以奶美淫內側
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

中招
John 發表於 2016-9-27 22:40

本帖隱藏的內容需要積分高於 3000 才可瀏覽

matthew1990 發表於 2016-9-27 23:17

take care & have a good rest after the deadline
好好珍惜珍惜這個身體
每天要抽空體恤體恤這好東西~~
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

matthew1990 發表於 2016-9-27 23:17

你咁肥唔洗舉鐵啦。。小心身體呀。。

本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽

那夜警察準備殺你、你、你。
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

那夜警察準備殺你、你、你。
John 發表於 2016-9-28 00:12

每次殺不死你殺不死你

take care & have a good rest after the deadline
好好珍惜珍惜這個身體
每天要抽空體恤體恤這好東西~~ ...
JasOh103 發表於 2016-9-27 23:44
你咁肥唔洗舉鐵啦。。小心身體呀。。

kk8733 發表於 2016-9-27 23:51

matthew1990 發表於 2016-9-28 01:29

快些去訓。。

TAKECAREA BB

難道我存在是為了你
纏住你永遠都飛不起
懷念夠下決心摘去你
終於我拍翼能飛 自由地飛
尋覓我回頭便沒有你
雲霧裡飛躍嬉戲
明白我存在是為了我
逼不得已決定離開你
畢竟不停有好天氣

本帖隱藏的內容需要積分高於 4321 才可瀏覽

nicholashin 發表於 2016-9-28 13:46

本帖隱藏的內容需要積分高於 4321 才可瀏覽

kk8733 發表於 2016-9-28 13:51
我嘅心事就係想你立刻離開呢個世界 OK?
隨便假設他人係亂諗嘢 咁樣唔係開解人 而係增加佢哋嘅煩惱

我嘅心事就係想你立刻離開呢個世界 OK?
隨便假設他人係亂諗嘢 咁樣唔係開解人 而係增加佢哋嘅煩惱 ...
nicholashin 發表於 2016-9-28 13:59

哦。。我會學你嘔像首歌咁。。「你拼命去生活 我拼命去生存」。。唔會咁易離開呢個世界。。(∩︵∩)

對不起。假設你係亂諗野。。我應該可以點做???(✖╭╮✖)

做左廿五年處女,到左今日先知我唔係處女

尋找星期一的post是so much fun

暫時聽左幾首方大同新碟既其他歌
只可以講點解派台歌揀得咁差

暫時聽左幾首方大同新碟既其他歌
只可以講點解派台歌揀得咁差
bagfgfcde 發表於 2016-9-28 22:08

很不低調已經正過無所謂同Flow千萬倍

下次唔食海南雞飯!

好煩

下次唔食海南雞飯!
nicholashin 發表於 2016-9-28 22:53

有咩問題
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

有咩問題
HOTMAN 發表於 2016-9-28 23:52
都好難食下

都好難食下
nicholashin 發表於 2016-9-28 23:59

你又唔講架WOR
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

你又唔講架WOR
HOTMAN 發表於 2016-9-29 00:15
無骨海南雞飯舊舊雞都有骨嘅
早知都係食西餐

巨聲幫出身的劉威煌,最近在葵廣開珍珠奶茶店,為了生意,他親力親為。他說:「現在歌手難做,難支撐生活,…

damn!

九點半就開始鑽嘢!

damn!

九點半就開始鑽嘢!
賴爽 發表於 2016-9-29 09:34

有冇得嘈?

有冇得嘈?
HOTMAN 發表於 2016-9-29 09:40

無 .. 好似 7 點後已經可以鑽

無 .. 好似 7 點後已經可以鑽
賴爽 發表於 29/9/2016 09:47
咁你去鑽返人咪得囉

咁你去鑽返人咪得囉
kwanie 發表於 2016-9-29 10:37

鑽咩先

鑽咩先
HOTMAN 發表於 2016-9-29 11:24
鑽石山

咁你去鑽返人咪得囉
kwanie 發表於 2016-9-29 10:37

你估個個都好似你咁咩

卜卜卜好聽呀

但兩星期後先有位 Re 返 :(

巨聲幫出身的劉威煌,最近在葵廣開珍珠奶茶店,為了生意,他親力親為。他說:「現在歌手難做,難支撐生活, ...
matthew1990 發表於 2016-9-29 00:26

葵廣

2樓 ??

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

艾石仔 發表於 2016-9-29 12:22

幾時先等到sunday就call你
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

平時成日經過個到X_X
意外既野真係冇得講

名校老師當眾檢查學生內衣帶

麥克折射線真係好正 但邊有咁多位冠

我係咪勾引梗吳雨霏同陳柏宇。。。。驚。。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊