返回列表 發帖
都話某會員黑心
無啦啦落雨
攪到成身濕戀曬
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-27 16:12

濕身唔係啱你咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

我鐘意睇人地濕身
但吾鐘意自己濕
最討厭濕濕立立
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-27 19:00

咁你濕完身可能吸引到d人

好多人未goobond
JasOh103 發表於 2016-8-27 21:22

我出榜時估左你睇唔到

原來咁快就28號
究竟我依幾日做佐d咩
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-28 09:45

暑假就黎要完

講真 我真係睇唔出究竟句野有幾應 個應點究竟係邊
美祖d歌hit唔hit 講真真係關我什麼樹幹

...
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-28 12:40

其實我唔明有咩好嘈

美版主走去 END TOPIC 搞到無得呃PO 實屬不幸
kwanie 發表於 2016-8-28 16:02

我地要嘅係高汁post

點解無人關注Nancy粒墨o既近況
KITSTON 發表於 2016-8-28 18:28

點解你對佢粒墨咁有性趣

因為佢o既情況好值得同情
KITSTON 發表於 2016-8-28 20:33

跳多d十字步fing甩佢算

紅磡
我發現女仔可以比男仔賣多好多旗
Yan 發表於 2016-8-31 15:43

正常

其實我好新下
JasOh103 發表於 2016-9-2 16:24

我估佢包埋d後生

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-9-3 21:52

本帖隱藏的內容需要積分高於 4000 才可瀏覽

臨近年尾d人開始發力, 睇黎準備塞車

我速冠左新貴
JasOh103 發表於 2016-9-13 21:46

派新貴一姐係絕對有機會問鼎3年以黎另一個冠軍 不過我仲諗緊, 始終有d歌排緊隊

條冠軍WAIT LIST 真係長左少少
kwanie 發表於 2016-9-13 21:48

新歌條list都會跟住長

我等待上榜歌list有14首(因為要上翻之前啲歌)
冠軍歌list好似有5首 ...
bagfgfcde 發表於 2016-9-13 21:53

今個星期已經full左, 但係今日只係星期二
  冠軍歌個flow暫時都係可控制範圍內, 再有我鍾意嘅歌可能就要有犧牲

有4首本來想冠最後只會冠1首
JasOh103 發表於 2016-9-13 22:02

咁未到last minute我都唔會放棄
  人地棄保潮都係前兩日, 咁我年尾最後個兩三個禮拜都未遲

大家記得棄軒保祖
bagfgfcde 發表於 2016-9-13 22:28

不如攬炒

睇下中藥啦。。
kk8733 發表於 2016-9-21 23:59

中藥有得睇

其實我真係唔明有咩好嘈, 今日已經夠被噪音煩死

為咗個已經玩爛咗嘅榜黎打泥漿摔角  
得罪講句 唔 值 囉
Wonders 發表於 2016-9-23 19:29

d榜有自己考慮因素都唔係第一日嘅事, 如果唔係我地都唔會自己整榜啦
隻歌上唔上到榜其實都唔會影響到每個人嘅觀感, 最多都係講句抵唔抵遮

至於捧唔捧邊個問題, 大家知道個個人有無努力就得lol, 何需要插人地

如果係咁呢個世界得一個人就得啦, 洗咩要咁多人遮

原來我未上你在我在唔怪得咁鬆動

男歌手同組合三甲都封咗盤 但女歌手完全唔識揀
就黎想將嗰三個獎分畀組合算 ...
nicholashin 發表於 2016-10-2 21:48

組合3甲竟然封左盤

我而家4爭3, 任何一個都可以係組金

電腦夾硬要人更新
bagfgfcde 發表於 2016-10-2 23:22

我琴日先更新完
  更新完又要我搵番張background photo

關機並更新
bagfgfcde 發表於 2016-10-2 23:25