返回列表 發帖
VakifBank Istanbul coach Giovanni Guidetti: “Zhu Ting is a phenomenal player. She is absolutely one of the best players in the world right now. She is very important in my team because she has helped us a lot in the high balls and she has contributed well on scoring. She is absolutely an excellent player on the court, but she also has one of the best attitudes off the court. She is such an amazing person.”

我們的總和

跟大佬睇 :p
tsoihl 發表於 2017-5-9 13:36

Hi 某版主個fd
我們的總和

吓 and_ _ _ _ _ ?
tsoihl 發表於 2017-5-9 13:50

應該係某版主個fd個fd貼切d
我們的總和

D 門票 set 到咁貴仲以為會坐爆
chanchan0909 發表於 2017-5-9 18:16

久光同nec真係鬥驚嚇
其中一粒日本未來之星Koga可以15扣3中2失誤
另 石井 都唔係話太搶眼

如果係東京搞或者會好好多 定係日本人鍾意睇國家隊比賽多
我們的總和

而家邊個擁有朱朱真係發夢都會笑醒
好多教練都話完全搵唔到方法對付佢
唔但止佢有高度 而且彈跳好 而家後生 ...
chanchan0909 發表於 2017-5-9 13:55

N年前得馮坤者得天下
依家得朱朱者得天下 朱朱恐怖怖嘅地方係佢仲會追求進步

只要個隊其他位置唔差 二傳又餵得掂朱朱 成績唔會差很去邊
下季應該會好搶手
我們的總和

Rexona都唔係好得去邊
我們的總和

2017 年 世界女排俱樂部錦標賽 小組賽 第 2 輪

05.10 18:10 久光製藥 0 : 0 Dinamo Moscow (: : : : :)
...
chanchan0909 發表於 2017-5-10 18:04

期待久光同莫斯科互撕 (應該都有機會掛)
我們的總和

有機會 D 咩呢 ?
chanchan0909 發表於 2017-5-10 18:11

即係激烈少少同有火花囉
開局幾緊湊呀
我們的總和

陰公 9:25
我們的總和

2 局都輸得好快 一 D 都唔激烈
Moscow 換人都換得好快 , 見勢色唔對即刻換上 Ulyakina 取代肥潘
...
chanchan0909 發表於 2017-5-10 19:09

第一局比 fetisova 開咗十幾球
第三局終於上二十

Pool A 仲有一個位要爭
Pool B 好玩
我們的總和

FIVB 最近建議一個東京奧運會男女排 12 隊嘅入選方案
稍後仲需要奧組委嘅確認

以下係 12 個名額分配
1 -  ...
chanchan0909 發表於 2017-5-10 20:59

死都唔讓一屆World Cup主辦權出黎
我真係恭喜日本又多個機會拎黎練兵 2020準備稱霸排壇
如果方案接受嘅話 2020 資格賽 落選賽 大獎賽 奧運 好多比賽
我們的總和

哇Carcases勁呀!!!!!

佢set既線路太明顯 唔識變通 打左咁耐都無進步 ...
stopzi 發表於 2017-5-12 11:58

另一隊巴西豪門打到咁
我們的總和

新鍋
我們的總和

長崗受傷 新鍋受傷 黎緊久光亞俱賽麻煩啦
chanchan0909 發表於 2017-5-12 18:58

單腳落地
新鍋要抬出場 望落去好似幾嚴重下
我們的總和

Good  唔肯定聽日有無 Jenny
小田連去到最後都無講過聽日有無 希望 Jenny 會喺到啦
啱 ...
chanchan0909 發表於 2017-5-13 05:20

改時間都算 人地出得起錢搞 下年下下年奧運年 主辦單位真係做乜都得
依家仲要連youtube都睇唔到
我們的總和

有無Jenny解說link
stopzi 發表於 2017-5-13 11:49

佢好似只解一場

youtube又冇得睇
http://live.qq.com/
我們的總和

傷心
有啲緊張
stopzi 發表於 2017-5-13 11:56

尋晚果場聽佢解說都學到唔少野
有d估唔到今日e家咁頑強

如果佢晚場坐爆佢安排最後打我無所謂
但係而家又唔係 你調 D 好睇嘅比賽去前面 亞洲仲係返工時間 南美仲係 ...
chanchan0909 發表於 2017-5-13 11:56

呢d調動好唔make sense lol, so far尋日算多咗啲觀眾
但要自己國民起黃金時段睇自己輸波
我們的總和

感覺一開局兩邊都有啲緊張
下面so mean
stopzi 發表於 2017-5-13 12:09

強國球迷話2006年世錦賽排位賽已經試過改時間
Vakif又開始集體倒水
我們的總和

等睇反cup
趁E家反輪朱朱係前排要拎多啲分
stopzi 發表於 2017-5-13 12:38

又追近返少少
等睇Naz開始追傳朱朱
我們的總和

vakifbank有中國女排影子
比分落後都可以反cup返
我們的總和

唔係要打五局呀
我們的總和

恭喜銀行晉級決賽
chanchan0909 發表於 2017-5-13 14:00

Sloetjes 今日都係女神
我們的總和

佢嘅攔網得分仲多過進攻次數
Rexona 防守超勁 , Volero 力量超勁
我希望 Volero 羸 , 連 ...
chanchan0909 發表於 2017-5-13 16:13

Rexona 聽日vakif要小心嚕
Zurich又一次
我們的總和

Hisamitsu 塾底味濃
我們的總和

Hill 呢兩輪發球幾賺
我們的總和

nec成班帶口罩
反而第八位嘅久光冇
我們的總和

肥潘bb
我們的總和

OS 朱朱 Gabi
我們的總和

gabi都best OS
stopzi 發表於 2017-5-14 20:14

大頭!!!!!!
我們的總和

波波維奇
我們的總和

朱朱發球連續得分 局尾 22 比 19 領先 跟住其他人送分
河南隊呢 8 個月練左 D 咩架其實 , 打得超級業餘 {:1 ...
chanchan0909 發表於 2017-5-20 17:50

聽聞出唔到線仲要打附加賽? 個賽制係點第一次留意
之後兩場河南放過朱朱啦 出線前景暗淡 真係勉強冇幸福
睇咗江蘇同今日嗰個場 河南真係成班豬隊友 起度賠 xx(
我們的總和

話說世錦賽歐洲資格賽都就開始 會唔會follow下
我們的總和

2018 世锦赛分组  很可能如下~~~
前12根据蛇形分组,后12按3个档次随机分
(分组按照2017年年末积分排名,今 ...
youfuqi 發表於 2017-5-26 10:20

如果分組冇大改動 下年日本 小組賽第二階段都幾難受
無論分去邊 A+B A+C A+D 都係難打
B: CHN NED, C: RUS USA, D: SRB BRA
A+B 對本隊黎講利益最大
我們的總和

中國女排因擔心朱婷過於疲勞 決定暫時唔會派朱婷參加國際比賽 直至另行通知  ...
chanchan0909 發表於 2017-5-27 19:28
終於有人意識到呢個問題另行通知係咪解做世界女排大獎賽會復出 ...
stopzi 發表於 2017-5-27 19:56

Jenny同安導應該好心痛
全運會預賽係咁用朱朱 都出唔到線啦
遲下仲要去雲南打排位賽 xx(

聽聞丁霞隻腳踝都有傷 唉
我們的總和

今年好多比賽唷 希望朱朱真係有得抖

下世界女排大獎賽總決賽應該唔會放過朱朱掛
唔知分站有無得 ...
stopzi 發表於 2017-5-28 07:43

如果打大冠軍盃, 總決賽, World Championship 資格賽 會好好多
我們的總和

每逢奧運年 , 各項嘅運動都會引黎大家嘅關注
而喺排球方面 , 奧運必定係運動員嘅目標
那怕實力未必足以拎 ...
chanchan0909 發表於 2017-5-31 12:58

支持實力小陳陳 <3
回顧完之後係咪開新po了
我們的總和