返回列表 發帖
唔知呢 可能仲有青春試下第 2 個項目 或者去爭個世界冠軍
如無意外 4 強應該無問題  咁樣 ...
chanchan0909 發表於 2016-10-20 11:32

咁都係既 又或者可能想圓奧運夢
到時睇佢地廝殺

Rexona 發球全場追住 Koshe 發
24 比 23 Buijs 搏曬命打
chanchan0909 發表於 2016-10-20 13:28

兩個set points都拎唔到

唯有睇下 E 家一傳陣有無變
chanchan0909 發表於 2016-10-20 13:33

唉 今日Rexona一傳 防守都比E家好好多

好彩仲有攔網 呢局一傳比前面 3 局都好左少少 如果跟住落黎一傳唔太差 勝算都係好大嘅  ...
chanchan0909 發表於 2016-10-20 14:52

恭喜E家
想問一下 如果同分既話係咪計勝負率先?

美Hill發球輪反超前 但可惜最尾又飛一傳

set 4 朱朱改打接應
假接應真主攻 希望有用
chanchan0909 發表於 2016-10-22 14:28

估唔到係呢個陣 暫時開局幾好

Hill 發球拉開 5 比 1 但感覺之後打得不太順利
希望頂得住
chanchan0909 發表於 2016-10-22 14:36

又係Hill一傳問題

唯有 希望 Hill 加加油 佢個位要一傳但又唔知邊個可以換到佢
chanchan0909 發表於 2016-10-22 14:43

其實最尾唔二換三都得啦

古生真係  
同奧運八進四 Set 3 換走下球嘅goncha嗰個馬列切夫有得比 ...
Wonders 發表於 2016-10-22 15:06

咪就係 由Set 3開始 成隊好似只係得朱婷下到球
不過今日一傳明顯係波動大既

都係呀 如果朱朱發球嗰輪兩換三 可以搏一個防反 之後要打一攻就換返返黎會比較好 因為今日其他人都靠唔住  ...
chanchan0909 發表於 2016-10-22 15:16

冇錯 銀行真係冇人可以換 反而E家板凳明顯強啲 起碼仲有幾個係國家隊邊線 今日如果冇朱朱應該3-0俾人KO
或者可能真係攰啦 因為感覺上Sloetjes成日都係關鍵比賽令人失望

係囉 舊年接應都有 3 個 Sloetjes Sheilla Seda 今年就得返 Sloetjes 其他攻手報嘅都係主攻
佢一唔得朱朱可 ...
chanchan0909 發表於 2016-10-22 17:13

銀行後備啲人我直頭一個都唔識

估唔到Pomi會贏

今日開始投票但係我唔知去邊到投
chanchan0909 發表於 2016-11-4 09:58

去volleywood fb page like & share

thank you 但點解得 2 個獎比我 like
chanchan0909 發表於 2016-11-5 08:37

可能未更新
出左The Most Inspiring Women's Team個post啦

Thank you
佢應該隔一陣先出 咁我每日去睇一次啦 想投 Logan Tom
chanchan0909 發表於 2016-11-5 16:17

我都會投Tom 唔知佢宜家去左邊

我都想知 佢係咪已經退左役啦
chanchan0909 發表於 2016-11-6 09:23

退役做教練都好啦 宜家好似失左蹤

但係佢個網寫 Lifetime Achievement Award 係 no voting required
即係全部都有獎 ...
stopzi 發表於 2016-11-6 11:27

係喎 THX

好耐冇睇女排呢幾個月掛住睇波(足球)

估唔到銀行咁勁 仍然不敗

睇咩比賽  英超 意甲 西甲 德甲 法甲 定 英超
我有時得閒無野做都會睇下 NBA  ...
chanchan0909 發表於 2016-12-24 05:04
英超and英冠
20 比 10 都可以追得番 真係抽得恐怖

估唔到河南表現咁令人失望

原來我重覆左 2 個英超  另外一個應該係歐冠至啱
不過都會留意下 想知多 D 唔同項目嘅 ...
chanchan0909 發表於 2016-12-24 15:18

10號果日得閒可以睇live
我一場波都冇睇到lol 不過聽你咁講 其他人得分能力的確差左d 咁佢地幾時會同恆大打?

唔怪得Ferhat辭左職啦

Long time no see

Morrison過檔做風車head coach

你講得啱 , 如果真係打我都覺得係北方贏  不過因為得個半鐘打 2 場 , 可以 ...
chanchan0909 發表於 2017-2-24 21:27

可能係Guidetti推薦佢做

平時嘅 Guidetti 一晉級就會激動到跑出黎慶祝
不過尋日嗰場佢反而好冷靜
因為真係好清楚知道
可能仲有個更 ...
chanchan0909 發表於 2017-4-23 23:56

我終終都有時間睇排球啦
d分咬得好緊 不過仍然睇好銀行 希望頂得住啦!!!!!

好懷念Fawcett既跳發

你終於出現啦
Fawcett 真係有一段長時間無跳過發 , 尋日見到都有覺得好懷念
暫時就 Robin ...
chanchan0909 發表於 2017-4-24 00:18

可惜KK係都要全部人跳飄
銀行今日攔網勁喎!!!!!

大家係咪鬥開失波

miss Larson啲跳髮too
不過我覺得跳髮要大力到好似Boskovic同Miha咁樣先有威脅 ...
stopzi 發表於 2017-4-24 00:36

係囉 Larson啲跳髮明明都好勁
雖然係好有威脅 但失誤都唔少 跟住次次開失波之後 影去塞國教練 佢個表情真係好正

以前 Larson Murphy Easy 都係跳發
Robinson 都識跳發
變曬跳飄之後 佢地接飄球還好 反倒接跳發球就真係一 ...
chanchan0909 發表於 2017-4-24 00:43

Easy d跳發真係笑屎我 不如唔跳好過跳
佢第一年打北京都見過 不過感覺一般 都係TOM既跳發最神

好想睇佢超手呀
stopzi 發表於 2017-4-24 00:51

最后果球算唔算超手

咁又唔好贏25:10咁無穩
點解朱朱攔網同扣球成功率仲勁過副攻  真係理解唔到 ...
stopzi 發表於 2017-4-24 01:08

感覺上呢局係得朱朱下到球

朱朱上返前排拎多幾分得幾分
Wonders 發表於 2017-4-24 01:17

Naz已經瘋狂set比朱朱啦

Congrats 銀行

有冇頒獎睇
CRS 發表於 2017-4-24 01:32

有呀 宜家頒緊

最後母牛嘅墊調笑左  官方仲要係咁 replay 呢球 好慘
chanchan0909 發表於 2017-4-24 01:36

不如直接傳過去好過

話說KK今年仲要唔要美賽
Wonders 發表於 2017-4-24 01:46

我諗都會召佢既 但應該唔會係主力

2016 - 2017 意大利女排甲組聯賽 準決賽 第 1 場 賽果

04.26 02:30 Novara [3] 3 : 1 Pomi Casalmaggiore ...
chanchan0909 發表於 2017-4-27 17:15

Lloyd都好耐冇上場 睇黎隻手仲未好番

Naz發球輪沖在勁多分

Robinson下季係銀行打波 Hill拜拜lu

Hill 下個賽季應該係去 Conegliano  同 Robinson 調轉
chanchan0909 發表於 2017-5-23 05:08

Easy都去左Conegliano

愛 Robinson  希望佢可以加油
好詳盡  我都係想睇紅字嘅比賽
對呀  ...
chanchan0909 發表於 2017-5-23 20:19

收風仲快過我
Lloyd終於都去土耳其

我都係周圍去留意先見到
費內之前嘅 4 個外援應該都會走 仲有 Eda 都話左會走
咁費內黎緊個賽季好 ...
chanchan0909 發表於 2017-5-24 05:17

金哥都走啦? 有點期待會買咩人