返回列表 發帖
Pun
夾硬馬獨一無二入去
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

二家姐上位la, 一次過起孖
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

但係你係中大陳柏宇fans club會長啵
btw泳兒兩首 新一姐
RVHOCPC 發表於 2016-5-21 22:06

無會員

係咪又要學JJ咁被淹沒

欣宜呀

二家姐live點解好似差左啲既

欣宜好正

欣宜清唱女神好好聽

諗住抽人水既若雞,俾欣宜一秒ko

欣宜清唱女神好好聽
victor1991415 發表於 2016-5-21 22:12

X2, 樂壇坦克車係得既

做咩俾時間個羅鈞滿自辯

羅鈞滿-____-'

投訴
拍手聲都咁少, 都知自己咩料

哇 TVB好錫個羅均滿咁bor!
人大了珍惜今次不可有下次

算把啦羅鈞滿
利申:唔係鏡粉

做咩俾時間個羅鈞滿自辯
KITSTON 發表於 2016-5-21 22:14

佢可能爆肚架咋

岩岩羅鈞滿講咩? miss左
HKSONG Wk3冠軍: 夜視鏡 - 陳卓賢 www.hk-mcc.net/charlie/hksong fb,ig: hksongchart

乜料呀!俾時間啲無謂人講廢話

立立d fans
HKSONG Wk3冠軍: 夜視鏡 - 陳卓賢 www.hk-mcc.net/charlie/hksong fb,ig: hksongchart

立立唱得好好聽呀

班fans又嗌歌
仲要咁大聲
02 著地 - 鄧麗欣

咦? 同立立大合唱果D 係軒粉定立粉?

其實我聽到個月亮同偽毒把聲已經想轉台
無奈屋企人慣左係屋企就係開電視睇
唯有插earphone聽自己歌

岩岩羅鈞滿講咩? miss左
hechart 發表於 2016-5-21 22:16

認錯咯, 之前佢醉駕嘛.

TVB都幾錫di2da

Cctvb d 音響同咪真係垃圾到不能
聽到頭都痛
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

見到di2da都有真係得啖笑
第一次擁抱 唔知幾多人係第一次聽呢

tom 發表於 2016-5-21 22:19

但係呢首真心正
話說DBC都有冠呢首, 不過唔知有無參考性

可能成個舞蹈學校幫佢投票

最高票估計
a. 記住忘記我
b. 最真心一對
c. 炮火
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

TVB都幾錫di2da
hechart 發表於 2016-5-21 22:19

錫鬼,TVB 俾過佢乜野?
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

人生交差點
ME應該等睇欣宜唱女神定睇VIUTV套綜藝

回復 182# harryharry

一路教跳舞一路拉票投左票可能有discount

回復 181# kevinlai1621

係幾好聽但好似真係冇乜人識

咩第一首呀

胡鴻鈞都兩首

鴻鈞 新 星夢一哥lol
0鏗會唔會嬲豬

人生交差點
ME應該等睇欣宜唱女神定睇VIUTV套綜藝
harryharry 發表於 2016-5-21 22:22

好似無女神,
可能係分手時常識吧

佢而家唔係成日幫其他台? 但TVB都俾佢上榜同拎獎

真 。一哥 無兩首  ...

咩第一首呀
KITSTON 發表於 2016-5-21 22:23

佢時空錯亂

馮允謙霉d定洪卓立
02 著地 - 鄧麗欣

馮允謙霉d定洪卓立
hinz 發表於 2016-5-21 22:26

洪生

最高票估計
a. 記住忘記我
b. 最真心一對
c. 炮火
b01091018 發表於 2016-5-21 22:21

如果一定要呢度揀一首,我希望係最真心一對

佢而家唔係成日幫其他台? 但TVB都俾佢上榜同拎獎
hechart 發表於 2016-5-21 22:25

成日ig 吊Tvb  tim
02 著地 - 鄧麗欣

Groupmate係咪無黎呢?如果係都幾難幾難得
譚嘉儀唔知有無呢?如果無,不過又在場做司儀都幾難受

紅軍D翻唱歌真係冇乜賣點.

羅鈞满俾人告都仲有job做??

仲有邊個未出場?
鍾舒漫塊面?? 填充脂肪???