返回列表 發帖
1. 我的不死 - 丁悅
32. 我阿媽話 - 馬嘉均
33. 推銷員之死 - 張子丰
38. 鬆開領呔 - 彭永琛
43. 聖誕快樂 - 曾路得
45. 一隻沒終點的小鳥 - 新青年理髮廳
50. 屋簷下 - 潘敬祖
54. 輕狂 - 謝偉倫
55. 夢想家Dreamers - 鍾舒褀
64. Keep Our Faith - Faith
74. 天生發呆 - Trekkerz

呢咋應該冇上過榜

(唔會去投票LOR
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

輕狂有上過 10>09>08>out
matt0605 發表於 2016-5-10 01:46

我只係粗略判斷 反正冇人識邊個謝偉倫
week20

Our_Souvenir 發表於 2016-5-20 16:20

咩人生面口
week20

di2da

Our_Souvenir 發表於 2016-5-21 13:59

shxt我要驗眼
week20

冇字幕睇佢地umum都唔知up 乜
week20

有理冇理恥笑左先
week20

岩布仙尼生日都未到
week20

最高票估計
a. 記住忘記我
b. 最真心一對
c. 炮火
week20

我老豆話欣宜後生左十年
week20

冇爆live期待咁耐
week20

睇怕今年
最男女:張敬軒 吳若希
金曲金:許廷鏗
男女演繹:陳柏宇 泳兒 ...
Hanson 發表於 2016-5-22 16:09

憑呢個live
雖然今次冇一個女歌手表現滿意
week20

下,仲有9.7點收視咁多???香港人真係有d問題
kayzzz 發表於 2016-5-23 19:15

睇勁歌貪佢有live (照妖鏡
其實最大問題都係人丁單薄.
week20