返回列表 發帖
係個會長帶咗好多個Phil燈牌,Jason得4個燈牌(Jason & phil個會長都係同一個人) ...
pooh1460 發表於 2016-5-22 01:44

賤,女人變起心上黎真係...
睇住jason fans club演變成咁sad到喊出黎
其實jason真係好高eq
希望另外果邊做返好啲,唔使靠佢

做咩又loop番呢單野
2009年sony話幫phil就要jason 既fans去做phil fans
(無限果期)
搞到有堆人唔鍾意走左 ...
艾石仔 發表於 2016-5-24 12:51

唔好再提呢個bxxxh
好想知佢去兩人都出席嘅活動時個心有冇少少唔舒服

其實只有知道咁多年發生過咩事嘅人
先會明我點解咁憎sony

以tvb現時洗腦手法同投票/市場調查機制,唔使做馬,佢啲人同歌都佔盡優勢。冇左Eason,環球同華納邊有人有可能贏到大獎?輸唔起、唔想做陪襯咪唔去囉,咁又係嘅,堂堂男金冇理由要咁委屈架嗎。

所以已經唔係頒獎禮嘅問題,而係tvb喺音樂上整體策略同方向根本嚴重扭曲。而家唯有希望喺咁多負評嘅情況下,EEG同Sony快啲退出唔玩,等個頒獎禮自動摺埋。

講返今年,如果Joey唔去,只有Kay可以贏到弱雞,睇下tvb傾唔傾得掂啦。

Joey今年應該都冇乜時間喺香港架啦...同克勤既巡唱,同埋內地好似好幾個節目都有佢份咁.... ...
p74d47 發表於 2016-5-24 16:19

咁咪 弱雞最女 -> 全城恥笑 -> 英皇終於覺得成件事7到唔可以比軒仔再去 -> 勁歌收皮,或轉型成為台慶一部份

希望係咁

Kay啋你都傻啦

係要出一個都出叱吒啦
abcxyz302006 發表於 2016-5-24 18:36

或者殭拍續集呢,Kay宣傳得咁開心

其實我兩邊都係fans,我都好唔鍾意佢咁樣大細超,phil多fans出嚟,只理phil個邊,完全唔理Jason。我 ...
pooh1460 發表於 2016-5-25 13:07

超憎呢個女人 ,Phil都唔好太開心,遲啲vnp兩條仔出道話唔埋到佢比人離棄

多謝你呀!我好少出function,淨係會去簽唱會生日會之類,但都知bxxxh啲野。不如你都join埋chanpakyufansgroup嗰邊啦,大家團結先可以令歌迷會重上軌道