返回列表 發帖
最後3場好多低於半價
【This is MC】澳門見

回復 151# lemontea1069

請問係邊到見到啊? 真係平就去睇下

回復  lemontea1069

請問係邊到見到啊? 真係平就去睇下
wewa1001 發表於 2016-9-6 16:27

今日FB 見到, 有幾個人都放, 寫住平到笑, 低於半價, 你搵下
【This is MC】澳門見

thank you ~即管睇下撞唔撞到

今日FB 見到, 有幾個人都放, 寫住平到笑, 低於半價, 你搵下
lemontea1069 發表於 2016-9-6 16:38

喺得當晚嘅先有

尋日又睇多次
失憶同最尾個part真係好L正
睇多十次都唔厭 真心
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

喺得當晚嘅先有
lightupmylight 發表於 2016-9-7 10:00

HAHA~結果都係搵唔到有~都話賣哂(好似係)

睇尾場,好期待

HAHA~結果都係搵唔到有~都話賣哂(好似係)
wewa1001 發表於 2016-9-7 16:24

唯有去urbtix買原價飛喇,值得睇噶

好唔捨得,聽晚就黎尾場喇。8月份睇咗三場。好想睇埋聽晚嘅尾場

琴日結果買到飛~

燈光一流
舞台一流
音響麻麻 一開場幾首歌支咪較得唔好係咁噴氣超難聽 BASS之類都唔夠勁
選歌麻麻地...其實就是孫悟空我諗無乜香港人想聽吧?

火熱動感LALALA...佢NANANANANA四面台每邊一次浪費時間...好煩
多謝贊助多謝左十分鐘再接一首不老的情歌
Twinkle twinkle little star又四面台每邊一次 (係呢到D觀眾已經超級唔耐煩開始走緊...浪費左之後個PART)

結果11:50先完場

琴日結果買到飛~

燈光一流
舞台一流
音響麻麻 一開場幾首歌支咪較得唔好係咁噴氣超難聽 BASS之類都唔夠勁
...
wewa1001 發表於 2016-9-8 10:03

Twinkle twinkle little star又四面台每邊一次 (係呢到D觀眾已經超級唔耐煩開始走緊...浪費左之後個PART)----------> 內地人要趕尾班火車返羅湖, 23:30前一定要走

Twinkle twinkle little star又四面台每邊一次 (係呢到D觀眾已經超級唔耐煩開始走緊...浪費左之後個PART) ...
lblemon 發表於 2016-9-8 10:13

翻羅湖都唔得喇,唔喺只喺通到上水嗎

Rundown無變,但阿王係Part 7瘋狂發表講話,所以12:05am先完場

Rundown無變,但阿王係Part 7瘋狂發表講話,所以12:05am先完場
阻住 發表於 2016-9-9 00:18

反正都超時,點解仲無encore幾首

Amazing show with world-class production! 向來對城城冇乜特別感覺,只覺得佢係香港罕有跳得嘅歌手,去睇因為驚錯過左以後再冇機會,畢竟佢已經過五十。雖然舞功難同年輕時相比,但整個制作好用心,唱亦合格有餘,完全感覺到佢嘅努力同認真,能成為天王絕非僥倖。(然後諗起某啲年紀同佢差唔多嘅史前歌手仲要出黎同啲後生爭膠,真係無言)

唔知幾時可以再等到啊王出來開show……根據今次票房的情況,貌似開part2可能性唔大了。