返回列表 發帖
下 原來打完啦
tbb 做咩唔播 ...
chanchan0909 發表於 2016-8-15 22:58

J2 播左
第一局家朗領先三分拎局點下比對手反超前

J2 播左
patrick1029 發表於 15/8/2016 23:05
攞左 SET1 起碼仲有道氣
GAME 1 玩完就無啦人地打返起信心啦

好心急呀佢
kwanie 發表於 2016-8-15 23:04

唔明點解網前失咁多分 仲要繼續打網前

J2播
ed8671ed 發表於 2016-8-15 23:02
J2 播左
patrick1029 發表於 2016-8-15 23:05
o ... 定左去 J5 完全唔知
輸左啦
我覺得香港運動員最大問題係心態唔穩 好多波打左好多板之後都會因為自己失誤而失分{:1_1 ...
bagfgfcde 發表於 2016-8-15 23:04
係呀 無論領先定落後都會有咁嘅情況

仲有2分呀!!
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

仲有2分呀!!
JasOh103 發表於 2016-8-15 23:13
氣勢如虹

贏啦 真係精彩 後段打左好多回合

喊出來
竟然贏到top seed!!

今次真係要去到盡呀!!

喊出來
竟然贏到top seed!!

今次真係要去到盡呀!!
JasOh103 發表於 2016-8-15 23:20
係囉 幾乎差 D 全部小組第 2 晉級 4 強

到胡贇啦 加油

到胡贇啦 加油
chanchan0909 發表於 2016-8-15 23:24

加油呀!! 呢個有機會贏!!

唔郁既喂

唔郁既喂
kwanie 發表於 2016-8-15 23:44

真係無乜點走
有幾粒大好機會smash都唔...

肯定係in啦, 咁都challenge

真係無乜點走
有幾粒大好機會smash都唔...

肯定係in啦, 咁都challenge ...
JasOh103 發表於 2016-8-16 00:01
平時一貫慢熱 今場超慢熱 幾乎全場都無打幾個精彩嘅波

連胡贇都輸埋

81台播緊男雙
中國vs韓國

韓國條友拍都飛埋
So no sports spirit ah

中國逆轉勝都幾勁比我係韓國都發老脾

今次乜事
成班人打得咁有火!! 正呀!!

贏左

恭喜恭喜 中國攞硬

銅牌

' 我反而覺得女雙同混雙一樣咁穩陣!'

唔怪得啦

打啦打啦

CHN 睇黎真係 5 個金牌都拎唔到

CHN 睇黎真係 5 個金牌都拎唔到
chanchan0909 發表於 2016-8-17 04:30

最好啦

最好啦
JasOh103 發表於 2016-8-17 06:18

死都唔信!!!!!!!!!!
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

16th August 2016 - Semi Finals
Mixed Doubles

Tontowi Ahmad / Liliyana Natsir (INA) vs Zhang Nan / Zhao Yunlei (CHN) 21-16 21-15

Chan Peng Soon / Goh Liu Ying (MAS) vs
Xu Chen / Ma Jin (CHN) 21-12 21-19

Men's Doubles

Goh V Shem / Tan Wee Kiong (MAS) vs Chai Biao / Hong Wei (CHN) 21-18 12-21 21-17

Fu Haifeng / Zhang Nan (CHN) vs
Marcus Ellis / Chris Langridge (GBR) 21-14 21-18

Women's Doubles

Misaki Matsumoto / Ayaka Takahashi (JPN) vs
Jung Kyung-eun / Shin Seung-chan (KOR) 21-16 21-15

Christinna Pedersen / Kamilla Rytter Juhl (DEN) vs Tang Yuanting / Yu Yang (CHN) 21-16 14-21 21-19

17th August 2016
Women's Singles Quarter Finals

Carolina Marin (ESP) vs Sung Ji Hyun (KOR) 21-12  ...
JasOh103 發表於 2016-8-17 17:44
林李就快要對決

17th August 2016
Women's Singles Quarter Finals

Carolina Marin (ESP) vs Sung Ji Hyun (KOR) 21-12  ...
JasOh103 發表於 2016-8-17 17:44

女單得返李雪芮,但4強就要硬撼瑪蓮
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

林李就快要對決
chanchan0909 發表於 2016-8-17 20:22

無睇8強
留力for今晚

希望有爆冷啦

林丹SET 1大炒對手21-6,輕輕鬆鬆2-0應該無問題!
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

無睇8強
留力for今晚

希望有爆冷啦
JasOh103 發表於 2016-8-17 20:31
林李聽日大概幾點比 唔想又 miss 左 thank you

林李聽日大概幾點比 唔想又 miss 左  thank you
chanchan0909 發表於 2016-8-17 20:43

1st set打到落花流水 應該唔會爆冷
林李又要上演

我會keep住update schedule

SET 2林丹居然落後5-11?? 咪玩野啦!!
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

酷愛903 發表於 2016-8-17 20:42

高燈仔

佩服呀
一燈就開始輸

酷愛903 發表於 2016-8-17 20:42
收啦你 1 比 1 啦

11-21
林丹SET 3一定要贏呀!!!!!!!!!!!!!
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

又燈, 不過燈支那我鍾意
btw 退出未呀垃圾
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

收啦你 1 比 1 啦
chanchan0909 發表於 2016-8-17 21:03

死都唔信!!!!!!!!!!
酷愛903 發表於 2016-8-17 09:21

等我放棄追劇睇下先

第三局。林丹加快了。多了殺波

11-21
林丹SET 3一定要贏呀!!!!!!!!!!!!!
酷愛903 發表於 2016-8-17 21:03

傻啦!
Happy and Blessed.

林丹咁樣打落網都有架???????
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

林丹咁樣打落網都有架???????
酷愛903 發表於 17/8/2016 21:13
仲燈 ?! 走啦
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唔係話唔想睇林李

不過如果可以無林李就會好d.....囉

10-8呀!!!

仲燈 ?! 走啦
kwanie 發表於 2016-8-17 21:14

呢刻真係好需要燈神!!!