返回列表 發帖
黎緊 湯盃 應該係 祖兒 出道咁多年第一次打一單,Gin 打二單
chanchan0909 發表於 2024-4-13 16:20

兩個堅好好感情
Gin:自問自己只不過第二
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

大膽預測決賽男單: 容祖兒贏 Ah Kong
女單: Kary 贏阿嬌
男雙: 李乜乜謝生
女雙: 李乜乜贏鄭天后
混雙: Oppa贏太子

恭喜中國勇奪一面女子金牌
on07111 發表於 2024-4-12 22:53

暫時入圍決賽命中率都有5成 太子中變六成

雅思繼續努力下次會支持返你地太子都請繼續努力入決賽再輸比徐oppa

今日全力反中國好聲音李乜乜喜歡祖兒
如果祖兒贏波聽十次 人人起勁, 否則懲罰自己聽十次 敢

六成 !
不過太子今日輕鬆晉級,oppa 就付出左大量體能,仲要唔係一般嘅體能,唔知聽日拎到幾多狀態出黎呢  ...
chanchan0909 發表於 2024-4-13 22:47

Oppa 不嬲係兼項達人, 今次仲要姜b一早出局; 反而今次主場太子心理壓力應該仲大, 要登基好不容易馮:“东萍姐,如果我有点懵的话,你就可以骂我两句,没关系的。”

別理掌聲與排名 人強就取勝

聽左五次已經好難頂無乜事我下次都係聽返嘉嘉CTT

六成 !

不過太子今日輕鬆晉級,oppa 就付出左大量體能,仲要唔係一般嘅體能,唔知聽日拎到幾多狀態出黎呢  ...
chanchan0909 發表於 2024-4-13 22:47

第二局尾段同第三局   
最後只中祖兒同李白win蒸魚...連kary都carry唔到

支持家家愛李亦愛家
希望家家今年有好表現

終於聽哂十次人人起勁
下次都係揀首好聽d ge祖歌

雖然勇兒咁樣好Sad

但我係度諗可能香港靠李伍Jason單打贏3:2
輸曲奇1:4 (是但一個安兒休息,伍贏二單)
但大馬3:2 曲奇(一單+雙打)

結果hk都係光榮出局

支持Jason但小李s 阿家 世一陳某 謙b 鄧楊加油

2024 湯姆斯盃 以及 優霸盃 小組賽 焦點賽果 [4.27-5.1]

一號場 及 二號場 為電視區,三號場 及 四號場 為 ...
chanchan0909 發表於 2024-4-26 22:17

香港隊嗰五個單位非常正路睇下可唔可以要超越什麼你至可以飛

彌留之軀 回頭請早 昂然再立正
挺直腰骨企好

閒話到此遺憾到此
結論是回憶總要到此
再好好過日子

馬來西亞李乜乜 好勁
JasOh103 發表於 2024-4-27 12:46

係陣回歸大馬李乜乜懷抱既味道
違逆我的宗旨送抱投懷 不免病態

聽日希望比機會Jason男雙磨練下
大後日應該Jason YC了

第一日就已經可以肯定男女團雙雙出局
kel_kelvin 發表於 2024-4-27 19:07

能爽快結束需要豁達和勇氣我可問誰借
誰保證熱血可兌換動人結尾

大馬女世一小妹同大Gwing打到咁接近
頭先一開20:18...不過大G in 連拎4分end game

更正一下個名單
南韓女隊 金敏煊 換走因傷未能出戰嘅 金佳恩、另外因報名期限之過,未能出戰嘅 金昭映,仲 ...
chanchan0909 發表於 2024-4-28 10:33

想請教下世一陳陳如果同組台灣首名日本次名出線

8強仲會唔會出現台灣對日本?

肯定就是李

支持Jason 迷信我有天賦被看見
努力成就我最暖一天

白費幾多感情 白費幾多志氣
就怪當初你我太入戲

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽