返回列表 發帖
希望佢生活美滿
chanchan0909 發表於 2020-3-1 08:28

想打網球

CM冇人支持Maria
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 00:08

支持Maria Sharapova
反對Maria Cordero
Jason Playlist 2020 Week 21
#1 銀河修理員 | Dear Jane

想打網球
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 09:15
網球場應該喺下周逐步重開
CBM NO.543 2020 W21
01 入侵 [1 周冠] / More Reverb
02 若有若無 [1 周冠] / iii
03 Waves / Vanish

網球場應該喺下周逐步重開
chanchan0909 發表於 2020-3-1 10:14

羽毛球呢

羽毛球呢
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 10:32
室內好似五月一號先開返

室內好似五月一號先開返
chanchan0909 發表於 2020-3-1 10:43

好想打波
好想瘋狂吊波

好想打波  
好想瘋狂吊波
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 12:10
想瘋狂防守
好在我屋企樓下有露天羽毛球場
一間會同母親落去打一陣

想瘋狂防守
一間會同母親落去打一陣  ...
chanchan0909 發表於 2020-3-1 12:31

樓下羽毛球場冇網

樓下羽毛球場冇網
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 12:34
我嗰啲有鐵網
有時來回球可以過到佢鐵網中間啲洞 haha
不過好過無

想瘋狂防守
chanchan0909 發表於 2020-3-1 12:31

@ed8671ed

我嗰啲有鐵網
有時來回球可以過到佢鐵網中間啲洞 haha
不過好過無
chanchan0909 發表於 2020-3-1 12:49

就算有都冇人陪我打
我平時打開嗰個朋友好奄尖
唔會想係室外有風既地方打

想瘋狂防守

原來你做開守

原來你做開守
JasOh103 發表於 2020-3-1 13:01

How about your playing style??

How about your playing style??
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 13:08

我進攻居多

我進攻居多
JasOh103 發表於 2020-3-1 13:14

Is your last name Williams?

就算有都冇人陪我打  
我平時打開嗰個朋友好奄尖
唔會想係室外有風既地方打  ...
bagfgfcde 發表於 2020-3-1 13:00
我朋友都係
但我媽鍾意,因為佢覺得 book 場要時間同錢
我進攻居多
JasOh103 發表於 2020-3-1 13:14
原來你鍾意攻

我朋友都係
但我媽鍾意,因為佢覺得 book 場要時間同錢
原來你鍾意攻 ...
chanchan0909 發表於 2020-3-1 16:52

你同JasOh103可以決戰一場
Just like Sharapova vs Kerber

bagfgfcde 發表於 2020-3-1 16:58
haha 可以
Sharapova 戰績勁啲,我睇好 Kerber 會輸

Support

法網會延期到9月底
但係好似係法網主辦方私自嘅決定
如果最後成事 呢段期間嘅亞洲巡迴賽就係咁先

法網會延期到9月底
但係好似係法網主辦方私自嘅決定
如果最後成事 呢段期間嘅亞洲巡迴賽就係咁先{ ...
小伙子. 發表於 2020-3-18 01:14

RIP tennis tour
Maria retired at the right time!

haha 可以
Sharapova 戰績勁啲,我睇好 Kerber 會輸
chanchan0909 發表於 2020-3-1 17:24

不過 Kerber H2H 領先 Maria

bagfgfcde 發表於 2020-3-1 16:58

而家先睇到

好想打

不過 Kerber H2H 領先 Maria
bagfgfcde 發表於 2020-3-20 19:58
5 VS 4,都只係險勝