返回列表 發帖
Serena又冇體力 UE又多
面對同樣剛生完bb嘅Pironkova 都打成咁 睇怕第24個GS真係遙遙無期 ...
小伙子. 發表於 2020-9-10 01:37

四強肯定俾Azarenka屌打

希望Azarenka可以拎到呢個冠軍 佢絕對唔止得兩個GS
小伙子. 發表於 2020-9-11 13:54

Azarenka絕對冇可能同Kvitova Halep Muguruza同lv,Kerber仲要有三個GS

Azarenka 又輸
Btw 恭喜Osaka

男單決賽觀賞性真係麻麻可能都係心態問題
Btw 恭喜Thiem90後第一個GS ...
小伙子. 發表於 2020-9-14 11:23

Thiem入4次final終於赢但今場好鬼悶

根本就係斗失誤 斗邊個冇咁蠢嘅一場比賽
927French Open就會開賽 希望Thiem來得及消化一下呢個GS{ ...
小伙子. 發表於 2020-9-14 11:40

Nadal準備拎第十三冠

希望 Kvitova 贏
男單繼續支持任何可以擊敗Djokovic既人
bagfgfcde 發表於 2020-10-6 13:01

Djokovic 八強又對 Busta
係唔係又準備default

Women's Singles 希望Iga同Petra入final

Bye Kvitova我都好想佢攞
決賽會支持Iga
而家嘅女單真係亂好難估 ...
小伙子. 發表於 2020-10-9 00:59

奪冠條件:有手有腳冇jj

近幾年好多一鳴驚人 17 french open Ostapenko  19 us open Andreescu 20 aus open Kenin

大家都想睇Nadal 13次嬴兼法網贏第一百場

djo 扮野姐 3-0
ready 1st set 食蛋

拿度今日勁到呢
Djo 係唔係讓2 sets比nadal咋

今日Nadal unforced error得3個cls

Djo要反cup了

恭喜Nadal

拿度網球公開賽

留名 美祖拎個人第九個澳網
另一邊廂 希望香港樂壇美祖 拎五台九個冠軍就好收手

點解DJO好似越傷越勁咁嘅
小伙子. 發表於 2021-2-16 20:58

有名你叫 扮嘢祖
其實今日好似係Zverev廢姐

恭喜美祖
20:20:18

拿度網球公開賽就開打!賽前留個靚名先
男單下半區好廢,希望Medvedev取得拿網首勝
女單希望Iga衛冕成功

女單下線會有新嘅finalist
RF會唔會係最後一次打拿網㗎

暫時女單得pav一個入過GS嘅QF
Iga 要撐住啊!!!!!

Iga竟然輸左 不過佢又要兼顧女雙 應該都幾大影響
今屆女單真係跌眼鏡 又有一位新嘅GS冠軍 ...
小伙子. 發表於 2021-6-9 22:02

其實次次都跌眼鏡㗎啦,尤其法網已經連續第六年(計埋今年)冠軍得主係第一次贏GS
現今女單Top100都有機會贏GS
現時冇一個女子球手係可以有穩定發揮

支持意大利佬打贏Djo
阻止Djo GS數去到20

冇咗fedal 嘅網壇好x悶
今年美網寄望zverev打贏美祖!

美祖十冠夢碎!

Novax

首先要打左針先有得傾
wing 發表於 2022-1-30 22:25

等睇nadal法網拎22冠之後
逼novax去打針

仲諗住佢未來可以拎多幾個gs㗎