返回列表 發帖

《萬眾同心公益金》討論區 (2016.05.28)

星期六《萬眾同心公益金》8:30pm

出席歌手名單:

黎明、蘇永康、張明敏、草蜢、張敬軒、陳柏宇、衛蘭、泳兒、鍾舒漫、許廷鏗、吳若希、吳業坤、JW送上連串歌曲
http://programme.tvb.com/variety/communitychest2016/

陣容ok啊

很好的陣容, 比 雙吳污染左

黎生...

黎天王會唔會同肥蝴蝶一齊表演呢

到時可能又有金句喔

張明敏 what songs will he be singing?

黎生, JW 同衛蘭 可唔可以合唱一曲 金曲金作品 - 男人信什麼

如果有miss fiona live就好
love wins!

果堆人已經係例牌
love wins!

黎天王會唔會同肥蝴蝶一齊表演呢

到時可能又有金句喔
kayzzz 發表於 2016-5-27 11:46

Cover 穿花蝴蝶“誰人又看得出 我將要被逼瘋”

吳業坤今年才正式用歌手身份在大型節目唱歌,大家給一點支持和鼓勵。

點解今次咁多 EEG 嘎?
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

全部靚聲喔:張敬軒、陳柏宇、衛蘭、泳兒

有ME頭像果位

張明敏  what songs will he be singing?
boy4dudes 發表於 2016-5-27 13:12

龍的傳人?諗起佢隻馬"人和家富"
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

除了軒仔冇乜人想睇

Alfred 昨晚已彩排
唔知有冇cross over

淨係陳柏宇 JW 衛蘭 張敬軒 呢堆靚聲
都值得睇la

but
jw 同坤哥
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

想睇 JW 衛蘭 同 黎明合唱
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

想睇 JW 衛蘭 同 黎明合唱
matthew1990 發表於 2016-5-28 19:18

未聽過JW唱live想嚇親?

未聽過JW唱live想嚇親?
kayzzz 發表於 2016-5-28 19:20

你唔鐘意首悶歌多少年佢live唔錯囉其實
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

你唔鐘意首悶歌多少年佢live唔錯囉其實
JasOh103 發表於 2016-5-28 19:25

咪就係
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

龍蝦
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

趙雅芝個仔好似唱緊K 唱K黎講算唔錯喎

KITSTON 發表於 2016-5-28 20:53

係咪 咪嘴㗎?
啱啱去廁所聽到5秒

係咪 咪嘴㗎?
啱啱去廁所聽到5秒
kayzzz 發表於 2016-5-28 20:54

似係咪嘴

佢似賣樣多過黎唱歌
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

SO HEHE

SO HEHE
艾石仔 發表於 2016-5-28 20:57

開頭o個幾句真係好娘娘腔 之後先正常番

SO HEHE
艾石仔 發表於 2016-5-28 20:57

唔靚仔。。

趙雅芝幾靚聲
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

唔靚仔。。
kk8733 發表於 2016-5-28 20:59

得啦你最靚仔

我愛你!!!!又來了

我~~~~~~~~~~愛~~~你~~~~~~~~~

點解cut短左嘎

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

其實我唔係好明點解黎明會同局長Crossover

18282 18282 18282

其實我唔係好明點解黎明會同局長Crossover
kevinlai1621 發表於 2016-5-28 21:25

幾驚佢會唱歌

幾驚佢會唱歌
matthew1990 發表於 2016-5-28 21:29

忘不了你
   但係就算唔唱, 就咁拍埋一齊其實對黎明都無咩幫助, 仲可能會招負評, 點解佢會點頭

幾驚佢會唱歌
matthew1990 發表於 2016-5-28 21:29

嚇死呀

Jw唱百姓好聽

JW唱百姓都ok喎