返回列表 發帖
咁我話散姐 無話派
但903派就真係有d誇
hinz 發表於 2016-8-17 22:03

我得101FUN
(如果遲啲好似衛蘭咁100FUN有得換既話 請通知我 3Q )
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我得101FUN
(如果遲啲好似衛蘭咁100FUN有得換既話 請通知我 3Q ) ...
matthew1990 發表於 2016-8-17 22:35

你上次唔換俾我。
無我心

你上次唔換俾我。  
無我心
kk8733 發表於 2016-8-18 00:24

我上次知有得換嗰陣 一早已經換哂 :O)
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

聽佢係甲音樂時期嘅live,都唔見有乜走音之類
但係轉公司嘅live,走音嘅走音甩嘅甩
連同AGA公廁比,前兩者都係預計之內差,但係JW........
真心想睇但比唔到衝動我

連同AGA公廁比,前兩者 ...
lmml4 發表於 2016-8-20 02:06

之前可能少機會俾你聽佢唱歌啫

你上次唔換俾我。  
無我心
kk8733 發表於 2016-8-18 00:24

佢好衰

叫佢買jw concert飛比你

佢好衰

叫佢買jw concert飛比你
kayzzz 發表於 2016-8-20 21:14

佢買俾我。。我一定去聽

佢買俾我。。我一定去聽
kk8733 發表於 2016-8-21 00:16

估唔到你對jw有興趣

你pm佢多啲,扭下計啦

連同AGA公廁比,前兩者 ...
lmml4 發表於 2016-8-20 02:06

其實新歌難度高。多轉音。高音。搞到佢現場變了甩音。高音位變了獅子聲。。

估唔到你對jw有興趣

你pm佢多啲,扭下計啦
kayzzz 發表於 2016-8-21 00:17

我見識過JW 完美LIVE

要點扭計先得。唔多識

我見識過JW 完美LIVE

要點扭計先得。唔多識
kk8733 發表於 2016-8-21 00:23

期待JW唱太空人
send段voice message俾M版主啦

期待JW唱太空人
send段voice message俾M版主啦
kayzzz 發表於 2016-8-21 00:25

嘩你靠害架wor
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

嘩你靠害架wor
HOTMAN 發表於 2016-8-21 00:35

你講邊句?

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

Twins?
hinz 發表於 2016-8-24 12:12

定係5 mins?

BTW, 有無會員參加左叱咤樂壇既遊戲已經接到通知,想知係咪人人有份

定係5 mins?

BTW, 有無會員參加左叱咤樂壇既遊戲已經接到通知,想知係咪人人有份 ...
阻住 發表於 2016-8-24 12:24

上上星期五已經通知左啦
02 著地 - 鄧麗欣

之前可能少機會俾你聽佢唱歌啫
kayzzz 發表於 2016-8-20 21:13
其實新歌難度高。多轉音。高音。搞到佢現場變了甩音。高音位變了獅子聲。。 ...
kk8733 發表於 2016-8-21 00:19

呢排果幾首都唔易唱
太空人甩拍,Stupid BOII無氣,RUNAWAY走音
都係唱情歌穩陣

其實呢首幾岩佢唱

全能嘅CM!! 想問下
Section 3 AA 61 62 定Section 3 AB 12 13 位靚d?
人大了珍惜今次不可有下次

全能嘅CM!! 想問下
Section 3 AA 61 62 定Section 3 AB 12 13 位靚d?
alexleung 發表於 2016-8-29 20:30

AA前面係走廊
02 著地 - 鄧麗欣

全能嘅CM!! 想問下
alexleung 發表於 2016-8-29 20:30

都係大側位,爭一行既分別

原來今晚就係

佢賣成點
QWE 發表於 30/8/2016 19:07
你又唔睇關你乜事

你又唔睇關你乜事
kwanie 發表於 2016-8-30 20:54

入座率有無 80%?

都接近full 喎
btw 快歌d 音樂嘈到我差d 聾

都接近full 喎
kwanie 發表於 2016-8-30 21:21

WOOOO~

等睇片

同埋唔開咁大聲點覆蓋到佢走音甩咀唔夠氣 LOL

都接近full 喎
kwanie 發表於 2016-8-30 21:21

估唔到咁滿

WOOOO~

等睇片

同埋唔開咁大聲點覆蓋到佢走音甩咀唔夠氣 LOL
賴爽 發表於 30/8/2016 21:21
但都唔好震碎我中耳丫

但都唔好震碎我中耳丫
kwanie 發表於 2016-8-30 21:29

究竟你中耳誰?~

究竟你中耳誰?~
matthew1990 發表於 30/8/2016 21:33
要經過多少孤獨

但都唔好震碎我中耳丫
kwanie 發表於 2016-8-30 21:29

佢唱live都未震碎你?

好好睇啊!
雖然只係人地sd俾我

其實佢高音幾一流
係低音無左咁解

其實佢高音幾一流
係低音無左咁解
kwanie 發表於 2016-8-30 21:55

仲完美演繹leon d歌 好感動

btw 個show 近乎無flow

btw 個show 近乎無flow
kwanie 發表於 2016-8-30 22:02

睇佢地一開始既宣傳我覺得本身可能有
係段尾啲霏散唔出迫住要加三首跳舞歌先打亂哂原本個plan啫

睇佢地一開始既宣傳我覺得本身可能有
係段尾啲霏散唔出迫住要加三首跳舞歌先打亂哂原本個plan啫 ...
matthew1990 發表於 30/8/2016 22:06
咁唔係快歌果part 呢@@

咁唔係快歌果part 呢@@
kwanie 發表於 2016-8-30 22:07

我覺得佢地知道賣唔去啲霏之後,已經唔理個rundown 點排
而係唱哂啲佢「認為」大家會識既歌,搞到氣氛幫到銷情/口碑就算數

我覺得佢地知道賣唔去啲霏之後 已經唔理個rundown 點排
而係唱哂啲佢「認為」大家會識既歌,搞到氣氛就算 ...
matthew1990 發表於 30/8/2016 22:10
其實佢賣好d 定某男歌手好d

其實佢賣好d 定某男歌手好d
kwanie 發表於 2016-8-30 22:16

我覺得某男歌手派好d

我覺我某男歌手好d
matthew1990 發表於 30/8/2016 22:20
(笑)

(笑)
kwanie 發表於 2016-8-30 22:24

99%喎
點比

我地係唔會講今晚有無嘉賓既

我地係唔會講今晚有無嘉賓
kwanie 發表於 2016-8-30 22:25

冇去係CM會員既損失

冇去係CM會員既損失
matthew1990 發表於 2016-8-30 22:36

又黎驚嚇live
02 著地 - 鄧麗欣

今晚鄧紫棋有去,嘉賓?

又黎驚嚇live ?
hinz 發表於 2016-8-30 22:38

請個Live 差過自己既人做嘉賓 真係好聰明嘎

尾二呢首好過原唱

竟然搵周爸合唱目黑
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

竟然搵周爸合唱目黑
fifty1205 發表於 2016-8-30 22:52

好波呀
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。