返回列表 發帖

[Aug/2016] JW王灝兒 "Stage of Grief" 2016 演唱會

【JW王灝兒 "Stage of Grief" 2016 演唱會】
VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝
尊享優先訂票服務

演出日期 : 8月30及31日  晚上8:15
票價 :  HK$680 / HK$480 / HK$380
地點 : 九龍灣國際展貿中心匯星Star Hall
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午9時至晚上9時)
(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

LM買平飛

尋日先話AGA進取
點知呢個......
會唔會真係太有信心?

兩場starhall分分鐘等於一場三面台紅館?
02 著地 - 鄧麗欣

其實有380
不過我都嫌貴……
JW 夠歌唱兩場?

男人信什麼、飄浮女孩、矛盾一生、多少年、掛念好友
do me m ...
CBY0710 發表於 2016-5-31 18:31

I need a friend有國語版
02 著地 - 鄧麗欣

原來仲要開二三
佢唔係真係諗住d中學生咁有能力買飛下話
02 著地 - 鄧麗欣

680多到咁?
真係肯定有平飛啦咁
02 著地 - 鄧麗欣

真係祝佢好運
仲有A行==
02 著地 - 鄧麗欣

$680 超級overpriced
成個場勁多位都賣$680, 同自殺冇分別
matthew1990 發表於 2016-6-28 23:35

而家(值到呢一秒)1-5 仲賣緊A行
係第一排喎
幾時先清到2-5
甚至3-5
就算係隔離1-4都E行==

一早話左starhall已經好over
仲要一開就兩場
佢又未岀碟
唔似AGA岀左碟
知有個銷量係到
佢真係何來既自信
02 著地 - 鄧麗欣

仲禁到B行
不得了
02 著地 - 鄧麗欣

HKonlineTV 主辦 CHIVAS 呈獻 JW 王灝兒 Stage of Grief 2016 演唱會

今次演唱會主題係來自 5 Stages of Grief :

Stage 1. DENIAL 否認
Stage 2. BARGAINING 交涉
Stage 3. ANGER 憤怒
Stage 4. DEPRESSION 沮喪
Stage 5. ACCEPTANCE 接受

以上五個階段你經歷過未 ? 每個人都有不相同的狀況,有人可能不斷重複又重複,你呢 ? 你現在在那個階段 ?

想同我哋一齊去經歷 5 Stages of Grief 快啲去 www.hkticketing.com / 通利琴行 買飛啦 !

Do me more juicy girl I need a friend係邊part
02 著地 - 鄧麗欣

做乜無人話佢係叱咤樂壇免費派飛
仲要派足五日

真係好百幾蚊都慳番
02 著地 - 鄧麗欣

得翻兩個星期仲未有跳樓飛既
stephybest 發表於 2016-8-17 15:13

不嬲都一星期左右先有嫁啦
02 著地 - 鄧麗欣

老老實實
佢散飛既情況仲明張目膽過坤哥
茶木 red mr. 什至連903都派足5日.....
02 著地 - 鄧麗欣

RED MR 點派?
matthew1990 發表於 2016-8-17 21:59

Red MR 紅人派對會員可以用250分 + $100就換到2張《JW王灝兒Stage of Grief 2016演唱會》$480門票!數量有限,換完即止!
02 著地 - 鄧麗欣

要加錢嘅唔算派,好似係
起碼無好似某啲歌手唱完K都隊張飛嚟
kayzzz 發表於 2016-8-17 22:01

咁我話散姐 無話派
但903派就真係有d誇
02 著地 - 鄧麗欣

02 著地 - 鄧麗欣

定係5 mins?

BTW, 有無會員參加左叱咤樂壇既遊戲已經接到通知,想知係咪人人有份 ...
阻住 發表於 2016-8-24 12:24

上上星期五已經通知左啦
02 著地 - 鄧麗欣

全能嘅CM!! 想問下
Section 3 AA 61 62 定Section 3 AB 12 13 位靚d?
alexleung 發表於 2016-8-29 20:30

AA前面係走廊
02 著地 - 鄧麗欣

冇去係CM會員既損失
matthew1990 發表於 2016-8-30 22:36

又黎驚嚇live
02 著地 - 鄧麗欣

好想瘋狂聽 tum我 live
electric 發表於 2016-8-31 10:05

i saw jor
好想瘋狂 cum我   
02 著地 - 鄧麗欣