返回列表 發帖
一早話左starhall已經好over
仲要一開就兩場
佢又未岀碟
唔似AGA岀左碟
知有個銷量係到
佢真係何來既自信
hinz 發表於 2016-6-28 23:46

只要屋企有錢,到時包底都唔係問題

但其實Aga/星夢班人 唱Live 咪重差
matthew1990 發表於 2016-6-30 12:42

Alfred hubert fred live點會差過jw呀

Alfred 好好
但Fred/Hubert 啲 live
matthew1990 發表於 2016-6-30 12:52

你聽過幾次jw啲live呀究竟

早幾日上網聽左兩次
Fred, Hubert 啲Live 冇乜意欲再聽 (我覺得主要係佢地把聲好悶 ) ...
matthew1990 發表於 2016-6-30 12:56

聽咗兩次就話人live好 搵多幾次live聽包你有驚喜

Alfred Hubert fred音準肯定好過佢

我覺得佢Live 正常啦,唔係特別好又唔係特別差咁囉  (其實佢啲新歌比啲舊歌更加適合佢把聲)
(有 ...
matthew1990 發表於 2016-6-30 13:01

音準既人live點都好過高音拉牛上樹嘅人啦

咦,原來依個aga討論區來架?

反OT:

自飛今week唔冠,唔通想長播幫散飛?

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

嘩 「多少年」前半段超級恐怖
但矛盾一生除左「明白嗎 (佢一開始有少少唔穩,但半秒之 ...
matthew1990 發表於 2016-6-30 21:29

使唔使咁大隻字?
無呀,覺得佢唱得好拉扯,好辛苦

都幾嚇人呀。。其實佢唱簡單D 歌正常好多
kk8733 發表於 2016-6-30 21:42

佢啲新歌對佢嚟講太難

證明M記>social media
nicholashin 發表於 2016-7-22 15:38

諗起 keeva mak/ yanting

JW開兩場star hall太睇得起自己啦,尤其今年出個兩首歌都唔太hit

賣晒飛未?

Red MR 紅人派對會員可以用250分 + $100就換到2張《JW王灝兒Stage of Grief 2016演唱會》$480門票!數量有 ...
hinz 發表於 2016-8-17 21:59

要加錢嘅唔算派,好似係
起碼無好似某啲歌手唱完K都隊張飛嚟

聽佢係甲音樂時期嘅live,都唔見有乜走音之類
但係轉公司嘅live,走音嘅走音甩嘅甩
連同AGA公廁比,前兩者 ...
lmml4 發表於 2016-8-20 02:06

之前可能少機會俾你聽佢唱歌啫

你上次唔換俾我。  
無我心
kk8733 發表於 2016-8-18 00:24

佢好衰

叫佢買jw concert飛比你

佢買俾我。。我一定去聽
kk8733 發表於 2016-8-21 00:16

估唔到你對jw有興趣

你pm佢多啲,扭下計啦

我見識過JW 完美LIVE