返回列表 發帖
仲有咩方法買到飛
lemontea1069 發表於 2016-9-5 23:16

開show果朝10am上urbtix撲賣剩既輪椅平台區飛
我都係等第一晚rundown出咗先決定撲唔撲

邊度有完整rundown
阿mark 發表於 2016-9-16 23:20

1. Fabulous
2. 螢光粉紅
3. 煞科
4. 親密關係
5. 迷糊情慾對象(原唱:許志安)
6. 發熱發亮
7. 男仕今天你很好
8. 如何掉眼淚
9. 哭泣遊戲
嘉賓:蕭煌奇
10. 愛沒那麼簡單(與嘉賓合唱,原唱黃小琥)
11. 你是我的眼(蕭煌奇演出)
12. 愛是...
13. 罪與罰
14. 薩拉熱窩的羅密歐與茱麗葉
15. 上帝早已預備
16. 朝聖
17. 最後一次
18. 回來我身邊
19. 如果我們不再見
20. 終身美麗
21. 我們的主題曲
嘉賓:劉德華
22. 一起走過的日子(劉德華演出)
23. Medley: 犀利/獨家試唱/星秀傳說/信者得愛/火熱動感la la la
24. 荒漠甘泉
25. 熱愛島
First encore:
26. 愛的輓歌
27. 你愛我愛不起
28. 上一次流淚
29. 心血來潮
30. 捨不得你
31. 不要驚動愛情
32. 默契

Source:  鄭秀文 Sammi Cheng 歌迷會 - Unofficial fb

今晚輪椅區飛宣告售罄
禮拜一再試過, 可能Mi果晚仲有態

想問下輪椅位係幾錢飛?同埋係咪都可以上網買架?thanks
timothy1704 發表於 2016-9-17 20:02

$780
可以上網買,每朝10am開售

寧願cut果三首留返段Medley......

好彩今朝撲唔到霏

講到尋晚狀態差又cut歌
頭先10am urbtix咪又係Server Busy 大把人搶輪椅位飛

Unofficial FB

黎明將表演以「明福俠」名義派台的新歌《我唔係死蠢》。屆時黎明的Facebook fanpage有機會進行直播,敬請留意。

奇袋
希望直播埋講話果part

Unofficial FB

黎明將表演以「明福俠」名義派台的新歌《我唔係死蠢》。屆時黎明的Facebook fanpage有機會 ...
阻住 發表於 2016-9-21 20:24

變左係林日曦fb直播

https://www.facebook.com/linrixi/videos/1114184385340232/