返回列表 發帖
恭喜 J.Arie 憑 天平先生 榮獲 香港流行音樂MV頒獎典禮2015 第 3 季季選季選MV
Happy and Blessed.

林奕匡拉女模白沙灣拍MV踏浪戲水搞浪漫 暖男形象被讚「香港大仁哥」
香港創作小天王林奕匡6/8將發行新歌加 ...
nicholashin 發表於 2016-6-7 00:03

老搭檔陳永

係咪打少個仁字??

joox有小塵埃新歌
開心。。。

一年一首歌 係咪想五年一碟
nicholashin 發表於 2016-6-7 14:25

第一隻碟都係得4隻廣東歌姐
仲差一首就夠數喇

今日係kary30歲大壽之日
kary特准全國國民放假一天

霏:洪生的 技術越來越好
HOTMAN 發表於 2016-6-20 10:37

圖已cap噶

thx喔
kwanie 發表於 2016-6-21 08:24

happy birthday

依個祝福真係好hea
諗起中學啲人寫生日卡儲簽名總有人會咁寫
harryharry 發表於 2016-6-21 14:21

若果送支鉛筆會唔會有心意啲^^

aga準備有新歌出

希望Cool Music Hot Hits換血可以快D
nicholashin 發表於 2016-7-1 00:40

都唔係好慢姐
真billboard個top10仲out啦

唔可以學人D衰野架
nicholashin 發表於 2016-7-1 00:48

咁我遲啲問下大家意見再改下啲formula

呢個plot twist幾有趣呀 即係我覺得女神呢D全cm熱捧既歌+持續有唔少榜上既歌 一直高位好合理既 {: ...
nicholashin 發表於 2016-7-1 00:56

可能我個榜今年嘅玩法比較特別
咁我比較返我個榜嘅影響力再決定count唔count啦

坤哥在洪卓立的Instagram留言說:「好的對不起」,自認是截圖中的男人,當然他在開玩笑,果然有坤哥的地方就有笑料!

西野加奈全新大碟 Just LOVE 即將隆重面世

Cheap Thrills coming for the Hot 100 #1
下星期或者再下星期 (嗚呀)
matthew1990 發表於 2016-7-18 10:28

streaming好似仲係好弱啵

**** 本內容被作者隱藏 ****
HOTMAN 發表於 2016-7-18 20:29

加油呀bb
珍惜生命

matthew1990 發表於 2016-7-18 21:02

人同淫呢兩個字真係一線之差

話說頭先搭緊西鐵 我見到個女仔勁正
髮型似我女神綾瀨遙乾物女個造型
個樣似lokyanwa (我鍾意啲type)
仲要係睇緊愛情小品而唔係玩電話
攰都係托頭訓而唔係玩電話呀!!!
希望下次搭西鐵會再見到佢

鄉土有謝安琪新碟download@@

又夠鐘數下吳雨霏有幾多首big hit喇
各位同學一齊黎

有冇人去cm娛樂新聞台開po討論泳妹去男廁爆石一事

老過我 no~
matthew1990 發表於 2016-8-6 18:58

姐係你yes兔兔???

整了豆漿了。陳陳可以過來試試,其他會員都可以試

有黃豆。紅豆。紅腰豆。鷹嘴豆。蓮子。 ...
kk8733 發表於 2016-8-7 15:42

點解冇咖啡豆

好難講
周街都有男人係啱版主既
bagfgfcde 發表於 2016-8-8 18:56

唔知套套閹左未

好開心。。一邊排隊一邊可以聽JANICE 歌
kk8733 發表於 2016-8-12 18:36

佢肚痾黎唔到

祖祖好有器量

胸襟仲好廣闊添
kwanie 發表於 2016-8-14 19:41

班fans想睇丫嘛
祖祖好錫班fans

HERO真係好好好好好聽!!!!!!!!
(不過我係唔會冠架)
dongbb2332 發表於 2016-8-15 02:42

你講安室內美惠果首??

Kary透露每次到外國旅行時均有裸曬衝動,但卻因太瘦而怕被人誤會有厭食症。

Kary最愛趁夏日來臨游水 k ...
John 發表於 2016-8-15 21:16

霏妹人亦要花氣力

我都唔is him

原來講咁多野都係想#tag閃光彈
HOTMAN 發表於 2016-8-16 12:22

怎麽閃 同學始終會遇見

無人要。。我可以收留你
kk8733 發表於 2016-8-16 17:07

nh就好。。以後日日有得食黑暗料理

佢可以日日食個芒果包再出去捉Pokemon。。
matthew1990 發表於 2016-8-16 21:01

返到屋企又有得靜靜雞同h會員偷情。。美滿人生。。

一號戒備信號,在上午11時30分發出。

表示有一熱帶氣旋,在香港約800公里內,可能影響本港。

位 於 廣 東 ...
kk8733 發表於 2016-8-17 11:46

咁會唔會有八號??
好想訓耐啲

上次見IG 好多人 POST 哂出來。。。

你今次去唔去??
kk8733 發表於 2016-8-18 12:08

你去唔去? 快啲呃condom

kk8733 發表於 2016-8-18 19:20

咁邊個幫佢update佢個榜。。。

CM女神回歸 感動到我喺車喊
nicholashin 發表於 2016-8-18 22:02

終於七月十六喇
返嚟喇返嚟喇

走左做乜要番黎?

講笑咋
kayzzz 發表於 2016-8-18 22:20

可能天清雨過最後佢看得透

ruby翻黎一日爭上榜攞入場資格
bagfgfcde 發表於 2016-8-18 22:43

要守業

nowhere boys係電腦節開緊concert。。。
開心。。

聽聞主音
John 發表於 2016-8-19 11:37

主音好ying jai <33
想溝佢

佢哋首Sound of battle 好好聽係男人?
nicholashin 發表於 2016-8-19 13:33

同意
佢地今日仲唱左普通話同乜乜線

正,好多野賣
有坐廁,榨汁機,針板,鑊等
golden
一個小子 發表於 2016-8-19 18:01

第一次去
完全唔明點解呢啲嘢會關電腦節事

陳玉娥係邊個派嚟㗎
咁on嘟嘅

咪黑手搞出黎
kevinlai1621 發表於 2016-8-20 21:09

我覺得佢好似個set晒頭o既霏融 又唔知自己講緊咩
KITSTON 發表於 2016-8-20 21:02

瘋狂喺度 loop 拉布怪
小組討論嗰陣又講埋啲膠嘢

港台個論壇其實好悶lol, TVB個邊好似激烈d
kevinlai1621 發表於 2016-8-20 21:26

陣間睇tvb果個
我唔係呢區但覺得呢區好精彩

林奕匡(Phil)晏晝去到灣仔出席新歌《愛情小品》MV首播活動,佢話今次喺網上召集唔同歌迷提供愛情故事再拍成今個MV,佢話:「網上反應好踴躍,有年輕情侶,有老夫老妻亦有同性戀情侶。」

還記得2.0??

但還記得本來係Lyric Video 雖然後來做埋MV
不過以林先生既演技 做D行行企企既角色就o岩架啦 {:1_1 ...
nicholashin 發表於 2016-8-21 13:35

佢喺上集大結局mv做得唔錯喎

不如梁美芬下屆唔好再出席選舉論壇啦
見到佢瘋狂出醜真係好尷尬

佢地d人咁厚面皮, 點都會繼續選啦
kevinlai1621 發表於 2016-8-24 10:06

你有冇睇有線九西嗰個論壇??
鼠王同11號嗰2個on嘟比人寸到口疾疾
笑到痛哭

未睇, 有無咩精華片
kevinlai1621 發表於 2016-8-24 12:11

http://cablenews.i-cable.com/ci/ ... %93%82%E5%8F%B02016(%E4%BA%94)
一開頭

http://cablenews.i-cable.com/ci/ ... %93%82%E5%8F%B02016(%E4%BA%8C)
14分鐘 小麗老師爆SEED + 元秋比人寸返轉頭 369

http://cablenews.i-cable.com/ci/ ... %93%82%E5%8F%B02016(%E5%85%AD)
10分鐘開始
11號嗰條友想喊咁款