返回列表 發帖
CM 又上報
hinz 發表於 2016-6-17 21:48

恭喜J會員 得到傳媒頒發既創意大獎
報紙佬真係好lenient,唔將啲恥笑佢既rundown 報導出黎
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

睇完百份蘋果日月都唔見@@
John 發表於 2016-6-17 22:40

http://hd.stheadline.com/news/realtime/ent/1075072/

btw, 美匡自薦做嘉賓
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20160617/bkn-20160617145210772-0617_00862_001.html
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

btw, 美匡自薦做嘉賓
matthew1990 發表於 2016-6-17 23:25

佢係咪得罪左造型師,件skirt 搞到佢好似好生養咁

報紙佬真係好lenient,唔將啲恥笑佢既rundown 報導出黎[/ ...
matthew1990 發表於 2016-6-17 23:20

唔係傳煤lenient
如果咁急開concert,梗係急急出鱔稿,夾傳媒做新聞啦,而篇新聞最好就明踩暗讚,避重就輕,最緊要話俾人聽我開演唱會喇

化夢
伴隨
東隧

三個名擺埋一齊真係睇到眼都花

真心
d留言好高質
hinz 發表於 2016-6-17 19:25

但你個po俾人借嚟造新聞呢
衰仔

唔係傳煤lenient
如果我咁急開concert,梗係急急出鱔稿,夾傳媒做新聞啦,而篇新聞最好就明踩暗讚, ...
kayzzz 發表於 2016-6-17 23:58

又岩喎
咁咪變相幫左佢?

唔怕比人笑
最怕無人識~

某歌手靠傳媒提升話題性,玩足年半,到依家竟然仲有人睇唔穿

報紙佬真係好lenient,唔將啲恥笑佢既rundown 報導出黎[/ ...
matthew1990 發表於 2016-6-17 23:20

嘩癡線竟然上報
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

美之生日快樂 <3333333

佢係咪得罪左造型師,件skirt 搞到佢好似好生養咁
harryharry 發表於 2016-6-17 23:40
佢戴帽好睇過啲奇怪髮型

903 D 歌名終於短返

903 D 歌名終於短返
kwanie 發表於 2016-6-18 11:06

冇咗首 YACB 個格式即刻美返好多
我們的總和

冇咗首 YACB 個格式即刻美返好多
Wonders 發表於 18/6/2016 11:18

最衰DER 你又唔會分開上下格式

最衰DER 你又唔會分開上下格式
kwanie 發表於 2016-6-18 11:25

姐係點
我們的總和

姐係點
Wonders 發表於 18/6/2016 11:36
即係上榜歌既spacing 唔理YNJBCAJHVAB 囉

Yukilovey係咪諗住一年派十首歌

不過,Kay稱雖然「放長假」,但她已完成兩張唱片,所以歌迷仍有新歌「止癮」

不過,Kay稱雖然「放長假」,但她已完成兩張唱片,所以歌迷仍有新歌「止癮」

《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

Yukilovey係咪諗住一年派十首歌
nicholashin 發表於 2016-6-18 13:51

搶女金可恥
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

不過,Kay雖然「放長假」,但她已完成兩張唱片,所以歌迷仍有新歌「止癮」  ...
HOTMAN 發表於 18/6/2016 17:21
信 1.5% 都死得

不過,Kay稱雖然「放長假」 ...
HOTMAN 發表於 2016-6-18 17:21
謝安琪邏輯:完成兩張唱片唔代表會派歌

可以聽個兩隻黑膠止癮 正

可樂 (LIVE VERSION) 唔係新歌呀?

r會員又係祖兒既碟同簽名發表偉論
好睇好睇

r會員又係祖兒既碟同簽名發表偉論
好睇好睇
bagfgfcde 發表於 2016-6-19 15:50

唔知邊個d偉論『神級』d呢原來唔覆就係等於被ko
我知我離題唔啱先唔再覆咋

唔知邊個d偉論『神級』d呢原來唔覆就係等於被ko
我知我離題唔啱先唔再覆咋 ...
newguy 發表於 2016-6-19 17:14

其實佢係咪覺得自己好醒

其實佢係咪覺得自己好醒
bagfgfcde 發表於 2016-6-19 19:28

頂 原來又有花生食
點解條友可以咁ON_

設計rundown個post好高質
HotCha 3人當面對質
黎美言同小強紅館MMA
Di_ 點 ...
tom 發表於 2016-6-17 18:13

其實我希望有Hotcha
等我去唱K 有演唱會版唱

番到泥香港好多新歌聽好開心<3333333

番到泥香港好多新歌聽好開心
屮SiU霖屮 發表於 2016-6-19 21:14

我都覺
呢期好多新歌都好聽 :P

番到泥香港好多新歌聽好開心
屮SiU霖屮 發表於 2016-6-19 21:14

我都好開心
我都好開心

無邏輯笑人串錯字
(笑)

無邏輯笑人串錯字
(笑)
kwanie 發表於 2016-6-19 21:22

平時俾人gut得到, 而家有位仲唔zip入去咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

無邏輯笑人串錯字
(笑)
kwanie 發表於 2016-6-19 21:22
話佢串錯infinity 佢又會視若無睹~

美 j 有 新 歌
我們的總和

美 j 有 新 歌
Wonders 發表於 19/6/2016 23:58
J Stands for....?

kwanie 發表於 2016-6-19 23:59

jj
我們的總和

kwanie 發表於 2016-6-19 23:59

John
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

霏:洪生的 技術越來越好

霏:洪生的 技術越來越好
HOTMAN 發表於 2016-6-20 10:37

圖已cap噶

恭喜曬騎士

恭喜曬騎士
chanchan0909 發表於 2016-6-20 10:51
2016 NBA季後賽討論區個post laugh die me

恭喜曬騎士
chanchan0909 發表於 2016-6-20 10:51

宇宙級燈力!!
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

恭喜曬騎士

唔該某人唔好走入排波po
要燈 燈USA SRB RUS BRA好喇^^
我們的總和

唔該某人唔好走入排波po
要燈 燈USA SRB RUS BRA好喇^^
Wonders 發表於 2016-6-20 10:57
好期待燈神被勇士fans圍毆 ^^

睇佢自言自語無人理佢先係最好睇。
#單機CM

CM壞了。。。

CM壞了。。。
艾石仔 發表於 2016-6-20 12:33

曳曳曳
頭先我都上唔到