返回列表 發帖
nicholashin 發表於 2016-12-4 01:31

開心 留念
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

nicholashin 發表於 2016-12-4 01:31

你真係好得閒

你真係好得閒
屮SiU霖屮 發表於 2016-12-4 01:45
得閒就唔會做嘢做到咁夜啦

你真係好得閒

Gin呀Gin 找不到Gin
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

黃建東模仿吖姐唱經過那些年都幾搞笑

終於有返部腦
可以瘋狂追返個幾禮拜既劇
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

開心
仲有咁多有心有力既會員

詩雅近年啲戲唔錯啵 keep到一定水準

JasOh103 發表於 2016-12-3 20:26

胡楓?

你真係好得閒

nh作為金牌會員,維持本壇治安真係不遺餘力

今晚終於可以聽碟

今晚終於可以聽碟
JasOh103 發表於 2016-12-5 20:35

第100次slowness?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

第100次slowness?
HOTMAN 發表於 2016-12-5 20:39

24K Magic
and Slowness too

【皮褲大反擊】歌詞比喻網民係雞 G.E.M.新歌:啼著不喘氣 是每只雞天生的使命

邊d 公雞公雞我地漿呀而家好好打咩

歌詞比喻網民係吳若x

睇肉節目
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

【皮褲大反擊】歌詞比喻網民係雞 G.E.M.新歌:啼著不喘氣 是每只雞天生的使命

邊d 我地漿呀而家 ...
kwanie 發表於 2016-12-5 21:02

今曰次佢唱片封面算影得幾靚
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

小巧出碟有期, 今年我榜嘅新人3甲有結果
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

今曰次佢唱片封面算影得幾靚
matthew1990 發表於 2016-12-5 22:27

你口味原來咁重。。

星期六海港城有michael 小巧同cas

太 后 播 美 丁 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

太 后 播 美 丁 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kwanie 發表於 2016-12-6 21:20

唔知新歌幾時派, 我個榜就黎空空如也

kevinlai1621 發表於 6/12/2016 21:23
881 前幾日朝播左

881 前幾日朝播左
kwanie 發表於 2016-12-6 21:25

希望我會快d聽到啦

星期六海港城有michael 小巧同cas
kwanie 發表於 2016-12-6 20:42

到時免免去到係咪可以見到你

到時免免去到係咪可以見到你
kayzzz 發表於 2016-12-6 22:34

點解兔兔會去????

kevinlai1621 發表於 2016-12-6 21:23
Phil兩週冠咪唔空空如也

Phil兩週冠咪唔空空如也
nicholashin 發表於 2016-12-7 02:28

講緊新歌上榜 冠軍歌我有心水

黎到十二月唱片獎形勢突變

點解兔兔會去????
kk8733 發表於 2016-12-7 01:59

因為kwanie會去

因為kwanie會去
kayzzz 發表於 2016-12-7 12:27

張少會唔會去

因為kwanie會去
kayzzz 發表於 2016-12-7 12:27

等佢約我先啦。。

harryharry會唔會去
艾石仔 發表於 2016-12-7 13:17

佢應該會去。。

回到家中。沖好涼去小睡下。。

今日依度好靜。。。

kwanie 發表於 2016-12-7 10:57

仲以為今年會無人出碟
   點知個個堆曬去年尾

冠軍歌排到week 1,終於唔洗搵歌冠 T.T

begin and more有冇機會
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

以為封得盤點知又開返爭崩頭mode
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

真係無諗過某幾首歌會0票
應該係某幾位會員未投

應該係某幾位會員未投
JasOh103 發表於 2016-12-8 09:26

估唔估到邊票係ngo

估唔估到邊票係ngo
HOTMAN 發表於 2016-12-8 09:34

估唔到Cos only one Yoga song

希望美kay下次用呢個look跳首baby hit me one more time同opps I did it again
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport ... 1207_00882_001.html

希望美kay下次用呢個look跳首baby hit me one more time同opps I did it again
HOTMAN 發表於 2016-12-8 10:13

希望美Y_M快D生完仔就可以繼續唱IF U SEEK AMY

JasOh103 發表於 2016-12-8 09:39
我嗰票係咪好易認

我嗰票係咪好易認
nicholashin 發表於 2016-12-8 11:13

0 votes -> 1 vote

0 votes -> 1 vote
JasOh103 發表於 2016-12-8 11:33
希望唔係講緊Phil堆金曲

應該係某幾位會員未投
JasOh103 發表於 2016-12-8 09:26

估唔估到邊票係ngo
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

估唔估到邊票係ngo
616.1314 發表於 2016-12-8 13:44

應該估到 好似係全女班
然後熱門個首無投到

應該估到 好似係全女班  
然後熱門個首無投到
JasOh103 發表於 2016-12-8 13:54

我好似有投你好不好 not 100% 全女班
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

JasOh103 發表於 2016-12-8 09:39

咁睇嚟有堆盲/聾既會員投左拾回

點解光源可以咁好聽 Mag有首咁好聽嘅歌應該此生無憾啦
我好似有投你好不好  not 100% 全女班
616.1314 發表於 2016-12-8 14:10
What about 愛情小品

我好似有投你好不好  not 100% 全女班
616.1314 發表於 2016-12-8 14:10

seen all joey
咁睇嚟有堆盲/聾既會員投左拾回
HOTMAN 發表於 2016-12-8 14:26

1盲1聾 #somean