返回列表 發帖

全女班音樂流行榜(第二十六週)

閉路電視特約:「女中光華」全女班冠軍歌
我好得閒 / 剛剛好 / 舊街角 / 你是你本身的傳奇 / 你是你本身的傳奇 / / 月球下的人 / 給自己的命書 / 偽君子 /
這首歌的名字是秘密 / 這首歌的名字是秘密 / 謝謝你 / 無人知道雙子座 / 無人知道雙子座 / / 四不像 / 四不像

話明好有共鳴
又點會得一個冠呢
今個星期嘅冠軍歌依然係(TAG美祖
繼續兜個圈話自己純品同乖巧可愛

原諒我跟你未曾誠實過
曾為你刻意改變求什麼
不管討不討好
我若不怕會被討厭
先有資格 去做你歡喜的那個

RK LW NW AP                    WK 26                  TREND                                                                                                

01 01 16 29 泳 兒 / 四不像          (06>06>06>05>05>05>02>04>02>02>08>05>04>02>01>01)
02 NE 01 25 容祖兒 / 新貴           (02)
03 NE 01 18 王灝兒 / 自由飛翔         (03)
04 04 02 17 謝安琪 / 山林道          (04>04)
05 07 07 12 鄭欣宜 / 女神           (08>07>03>07>07>07>05)
06 05 02 09 超 女 / 有事發生         (05>06)
07 NE 01 02 李蕙敏 / 不分不散         (07)
08 08 04 02 吳若希 / 愛            (08>01>08>08)   
09 09 04 02 吳若希 / 完美的生活        (09>09>09>09)
10 10 08 01 容祖兒 / 突然想愛你        (08>05>07>05>04>03>06>10>10)

xx 02 07 xx 容祖兒 / 無人知道雙子座      (08>06>04>01>01>04>02)
xx 03 01 xx 王灝兒 / 多少年          (03)
xx 06 08 xx 陳凱彤 / AHOH         (10>06>04>09>02>06>05>06)

泳 兒 派台記錄

清空 ×
很慣很懶 ×
哪裏 ×

通電 2
晚上我是天蠍座 10
深白色 ×
後來 3

普通朋友 ×
星語心願 ×

就手軒羊咩咩咩 10
擋不住的風情 6
獨一無二 3

四不像 1(2)

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

Jason's Playlist 2016

2016年度冠軍歌巡禮
WK1-13: 后會無期 / 親愛的仇人 / 差一點我們會飛  / Superman ...
JasOh103 發表於 2016-6-19 06:57

* 今期冠軍同 #SAMMI100SONGS 好 MATCH
* 恭喜祖兒終於打入十甲
CBM 第 339 期  2016 第 26 周

2016 CBM 冠軍歌
睡前服 / 你是你本身的傳奇 / 野生動物 / 舊街角 / 雙雙 / ...
chanchan0909 發表於 2016-6-19 07:00

* 呢個榜好多歌我都未聽過添
* 陳陳同 TIMMY 究竟係咩關係
* 嘩 JW 居然係 20>XX
二〇二三年度全女班投票

其實我覺得 JW 唱歌唔好聽
chanchan0909 發表於 2016-6-19 13:23

+1 所以我三首都係 1WK OUT

夢工廠話由 KFC 頂 美轉 8910 個位喔
但為左尊重 美轉 KFC 只會係 89
二〇二三年度全女班投票

你成日都借 D 耳撮合我同佢 都唔知你有咩居心
愛 Blaster 超期待新碟
你地有無買埋隻 ...
chanchan0909 發表於 2016-6-19 13:34

好好好下 WK OUT
一向好聽陳陳話
二〇二三年度全女班投票

NH TOP 20 2015 半年結
紅字為最高分  
以下按冠軍歌曲數目排序,如冠軍歌曲數目相同則按上榜歌曲 ...
nicholashin 發表於 2016-6-19 11:51

lm 匡匡年尾掃獎
NH TOP 20 2016 WEEK 26 (2016/6/19)

2016年 每週冠軍歌
WEEK 1-13: 一晚長大 / 分手是常識吧 / 后會無期  ...
nicholashin 發表於 2016-6-19 11:49

* 你好愛肥彤 (?)
* 大奇蹟日聽聽吓又幾好聽
* 天地不容 so late
二〇二三年度全女班投票

61 chanchan0909 /(可以換60分的中獎喔)
~~~~~~~(01)~~~~~~~
55 Kitston /
~~~~~~~(02)~~~~~~~
43 moxy  ...
RVHOCPC 發表於 2016-6-20 18:09

14 ne 07 玩家      容祖兒 hv taste

Week 26 GooBond:
Matching:
1. 二見不合 F
2. 暴風雪 A
3. 有事發生 B
4. 我的志願 D
5. 玩家 C
二〇二三年度全女班投票

COOL MUSIC HOT HITS 100
Vol. 3   17/6/2016 - 23/6/2016
jose 發表於 2016-6-23 10:07

* bold and italic 代表D MUD
* pls support J-POP
二〇二三年度全女班投票

CM好多反匡力
Bubbling under top 20有兩首天淵之別 唔知呢兩首歌係 ...
nicholashin 發表於 2016-6-23 10:18

我聽你話全部投 10 FUN 噶
二〇二三年度全女班投票

年度冠軍歌列表:
Season 1  后會無期 / 虛齡時代 / 放空 / 矛盾一生 / 剛剛好 / Superman / 點水蜻蜓 / He ...
jasonng 發表於 2016-6-22 20:56

* 你真係好撐女團ssss
* 雙子座 慘 OUT
me 聽朝飛, 星期一再見大家啦

WYTV Music Chart
冠軍歌巡禮
Week 1-13: 有沒有我 / 點水蜻蜓 /  ...
kevinlai1621 發表於 2016-6-22 23:55

* MISS FIONA 無左個亞軍既
* lm 浮沙 有冠
Wonders Music Recommendation 2016
Quarter 2 Summary

季度歌手
方皓玟 [2] Believe In Live
.
季度歌曲 ...
Wonders 發表於 2016-6-24 00:00

* 女歌手 no ChoB...
MonChoix2016 Week 26                                       
P        LW        WK        PEAK        SONG        SINGER
1        3        2        1        新貴(1 week no.1)        容祖兒
2        1        2        1        天真有邪 ...
tobby 發表於 2016-6-25 12:02

* tobby 先係忠粉
二〇二三年度全女班投票

靚仔版等我post下週榜單時補返^^

Local top 30
01 04 浮沙之路
02 01 No Time
03 08 終於好天氣
04 03 化 ...
jose 發表於 2016-6-28 10:40

黃昏點唱機