返回列表 發帖
TWINS LOL LIVE
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

@HOTMAN @kayzzz

nicholashin 發表於 2016-8-7 17:19

好聽
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

nicholashin 發表於 2016-8-7 17:19

好好聽 雖然有瑕疵

Yinyongsock
首歌既命運好似會改變
JasOh103 發表於 2016-8-7 17:07

好聽架
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

好正 bongbong嘅曲

好巧妙地避哂啲高音

Yinyongsock
首歌既命運好似會改變
JasOh103 發表於 2016-8-7 17:07

由一週榜尾變成0分
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

心服口服(陳慧琳)

世紀大噴歌
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

好巧妙地避哂啲高音
bagfgfcde 發表於 2016-8-7 20:52

半災難級
佢副歌既唱法其實係跟Adele Live版唱
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

半災難級
佢副歌既唱法其實係跟Adele Live版唱
matthew1990 發表於 2016-8-7 22:19

佢啲live真係好差
高音下下用假音上 虛到好緊要

佢啲live真係好差
高音下下用假音上 虛到好緊要
bagfgfcde 發表於 2016-8-7 22:44

可能佢真係好驚會炒粉
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

可能佢真係好驚會炒粉
matthew1990 發表於 2016-8-7 22:54

所以佢最好既live通常都係一把結他就咁唱
如果音樂太大聲會遮哂佢啲高音

好巧妙地避哂啲高音
bagfgfcde 發表於 2016-8-7 20:52

邊個
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

可能佢真係好驚會炒粉
matthew1990 發表於 2016-8-7 22:54
炒河粉定米粉

前隊長都話頂唔順不斷嘅成員變動
jasonng 發表於 2016-8-6 23:57

佢近一兩年有講過 隊入面有啲中間入隊既成員 覺得佢扮大家姐
所以退團之後 佢只係跟隊入面 兩三個成員熟絡到

願你知每步每步和誰奮鬪
別再憂未能動搖命運之手

普通華 / 無間道(劉德華/梁朝偉) /

出現鳥
仲唔快過VANI
我們的總和

J-POP 全碟
二〇二三年度全女班投票

08/08/2016

每道門最終開不開 有誰知道
繼續去伸手敲一敲 我做得到
若避過煙霧 又襲來風暴
不怕跌倒 重新上路
這路途究竟通不通 有誰知道
信念帶身軀走一走 邁腳步
總會遇見天使 等著門
二〇二三年度全女班投票

MLA新作 攻陷你的_
我們的總和

MLA新作 攻陷你的_
Wonders 發表於 2016-8-8 14:27

已經聽左十次

08/08/2016

每道門最終開不開 有誰知道
繼續去伸手敲一敲 我做得到
若避過煙霧 又襲來風暴
不怕跌倒  ...
616.1314 發表於 2016-8-8 12:01

A1?

前事霎眼散落我身後
擁有出於當初沒有塵埃都沒有
流浪世界來而復去都不沾污垢

A1?
kayzzz 發表於 2016-8-8 14:48
佢有可能唔係A1咩

我要 _ _ _ _ _ _ _ 到你反西

佢有可能唔係A1咩
nicholashin 發表於 2016-8-8 19:30

佢A1係medic定gbus

佢A1係medic定gbus
kayzzz 發表於 2016-8-8 19:51
可能佢只係想做一個平凡大學生

可能佢只係想做一個平凡大學生
nicholashin 發表於 2016-8-8 21:00

Medic 同 gbus都可以好平凡

佢近一兩年有講過 隊入面有啲中間入隊既成員 覺得佢扮大家姐
所以退團之後 佢只係跟隊入面 兩三個成員熟絡 ...
matthew1990 發表於 2016-8-7 23:35

不過其實嘉熙走咗
AS 真係冇咗個靈魂咁

Please call me Fiona

三月
尋人啟事

明白小小的失戀不害人 更加添我成熟感

Sia 演唱會蝦碌大全

訓左無睇,跟著眼淚轉彎同香女人有mv未

Runaway love

HOTMAN 發表於 2016-8-9 11:57
獨家村有mv未

HOTMAN 發表於 2016-8-9 11:57

跟着零鏗轉彎

舊歡 同樣也很珍貴

可惜我已經退休
一早已養尊處優
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

攻陷你的西

同一刻 飛上天 同一刻 跌下水

攻陷你的西
賴爽 發表於 2016-8-9 19:53

John 發表於 2016-8-9 21:36

你今日反左西未?

為何要為訣別過上演那麼多的恩仇

許靖韻終於加入水手服軍團

同一年 捧上天 同一年 撻落地
HOTMAN 發表於 2016-8-9 21:19

重咩影射坤坤

為何要為訣別過上演那麼多的恩仇
bagfgfcde 發表於 2016-8-9 21:47

快d派啦
唔派我就反佢
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

快d派啦
唔派我就反佢
JasOh103 發表於 2016-8-9 22:04

同意