返回列表 發帖
讓我多謝你那幾秒

Oh, I know how to feel 我知道如何去感受
I know that love exists 我知道真愛是存在的
It's asleep with the fishes 只是與那些過去沉睡
Down in Atlantis 在那海底仙境
Oh my Lord, where's my soul 問問上蒼 靈魂何在
How did we end up like this 為何這是我們的結局
Fast asleep with the fishes 與那些過去一起沉睡
Down in Atlantis 在那亞特蘭提斯
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我的愛 直接地告
47. Bring Him Home
week21
1 . 陳毅燊        Impatient

如果我們不曾相遇份詞真係好正

我是陳勢安駐CM專業宣傳人員,請大家多多支持馬拉許志安

等左咁耐終於再出歌啦 入左華納,希望有望派歌黎香港啦

GOLD / SILVER LINING

明天不要賴床 baby

士多啤梨啤梨蘋果橙
我們的總和

夜盲症

天平先生
Happy and Blessed.

望著兩個淡淡背影
泥霧裡難再看得清
哪個是真愛 誰人難替代
心彷彿走薄冰
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

不會有人說 明天帶我蜜月
誰知雙子的心也盼望能被當真
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

望著兩個淡淡背影
泥霧裡難再看得清
哪個是真愛 誰人難替代
心彷彿走薄冰 ...
HOTMAN 發表於 2016-9-29 01:07

yum粉spotted
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

已經脫晒節@@"

最新聽而覺得OK既得兩首
一首係Dear John KOL
一首係菠蘿筆同蘋果筆
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

已經脫晒節@@"

最新聽而覺得OK既得兩首
一首係Dear John KOL
一首係菠蘿筆同蘋果筆 ...
Evan@LaRossa 發表於 2016-9-29 02:23

有聽kol都唔脫啦 都懶得日日follow呢d野
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

天平先生

李榮浩 滿座
楊丞琳 觀眾
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

唱咗有人共鳴一段主歌一段副歌
李榮浩 滿座
楊丞琳 觀眾
fifty1205 發表於 2016-9-29 15:28
你居然會聽男歌手嘅歌

唱咗有人共鳴一段主歌一段副歌 你居然會聽男歌手嘅歌
nicholashin 發表於 2016-9-29 18:17

不嬲都會聽,只不過比較少提,同埋唔係聽好多個
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

Mariah Carey - Bye Bye
Mariah Carey - Thank God I Found You (Celebratory Mix)

贈你一吻或許容易

改簽名之日
就係錄歌之時
week21

世界要你努力去考取功名
但是真誠才是最大本領

棉花糖的窩 接班人

DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

某會員話唔好聽喎

轉眼走到了 自傳最終章
已瀏覽所有 命運的風光
混濁的瞳孔 風乾的皮囊
也曾那般花漾

天平先生

世界要你努力去考取功名
但是真誠才是最大本領
HOTMAN 發表於 2016-9-29 23:37

我早兩日都係 FACEBOOK POST 咗

我而家擇偶條件其中一樣係要同我聽 MLA

我早兩日都係 FACEBOOK POST 咗

我而家擇偶條件其中一樣係要同我聽 MLA  ...
賴爽 發表於 2016-9-30 10:57

啫係我係你擇偶list入面?

只看著問題
誰分秒浪~費
錯過好西
week21

某會員話唔好聽喎
nicholashin 發表於 2016-9-30 02:02

而家覺得好聽

啫係我係你擇偶list入面?
HOTMAN 發表於 2016-9-30 11:52

下次佢地開 SHOW 你睇唔睇先

而家覺得好聽
HOTMAN 發表於 2016-9-30 11:55
好盲目

正到
HOTMAN 發表於 2016-9-30 16:37
歌海

結尾仍然是美 悲中帶喜

愛的輓歌
孤雛

愛的輓歌
孤雛
JasOh103 發表於 2016-9-30 22:20

愛的輓歌
圓謊
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

愛的輓歌
圓謊
616.1314 發表於 2016-9-30 23:02

圓謊 hohotan

歲月神偷 demo - John

花千樹-HOTMAN

做咩今年甘多單身歌  不愛之恩 我們都是華麗的單身族 單

完勝SA自己任何一個MV
SA演技真心勁左 第一次睇SA喊到自己有打冷震FEEL

後來的我們

天平先生

懂得永恆 得要我們
進化成更好的人

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

Ring Finger