返回列表 發帖
係咪冇人鍾意只知感覺失了蹤??
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

dongbb2332 發表於 2016-7-10 22:26

dongbb2332 發表於 2016-7-10 22:26

jasonng 發表於 2016-7-10 13:50

我都超愛呢首
仲有第二次初戀

我都超愛呢首
仲有第二次初戀
KITSTON 發表於 2016-7-10 22:48

仲有 留班同學
之前仲以為佢唔會再出歌

仲有 留班同學
之前仲以為佢唔會再出歌
jasonng 發表於 2016-7-11 00:07

不過宜家隊band D歌唔好聽

白晝之夜
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

我覺得OK 呀
特別係 生活道
呢幾日又loop 返起
jasonng 發表於 2016-7-11 00:27

你覆緊我
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

你覆緊我 ?
HOTMAN 發表於 2016-7-11 00:50

覆錯咗 XDDD

不過宜家隊band D歌唔好聽
KITSTON 發表於 2016-7-11 00:08

我覺得OK 呀
特別係 生活道
呢幾日又loop 返起

studio version

附送怪嚇醉愛 太陽改編
ed8671ed 發表於 2016-7-10 09:52

喜歡你個編曲好恐怖
至於改編大腸嗰首其實唔差
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

bagfgfcde 發表於 2016-7-10 22:41

nicholashin 發表於 2016-7-10 22:45

KL快啲出黎幫我抗衡下佢地.....!!!!!!!!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

李榮浩生日快樂

我覺得OK 呀
特別係 生活道
呢幾日又loop 返起
jasonng 發表於 2016-7-11 01:04

生活道已冠^^

KL快啲出黎幫我抗衡下佢地.....!!!!!!!!
dongbb2332 發表於 11/7/2016 08:17
我個榜 will prove that

我個榜 will prove that
kwanie 發表於 2016-7-11 09:39

U

---
下次見 - TANYABB

生活道已冠^^
dongbb2332 發表於 2016-7-11 09:28

份詞真係心聲

魔鬼中的天使

下次見 - TANYABB
dongbb2332 發表於 2016-7-11 10:22

份詞真係心聲

份詞真係心聲
bagfgfcde 發表於 2016-7-11 17:06

幾時下次見你^^

其實下次見你^^
harryharry 發表於 2016-7-11 17:18

下次下次 下次大概可以

一走了之
自由飛翔
少女時代
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

幾時下次見你^^
harryharry 發表於 2016-7-11 17:18
發現新情侶

發現新情侶
nicholashin 發表於 2016-7-11 18:10

。。。好妒忌

李榮浩生日快樂
chanchan0909 發表於 2016-7-11 09:24
李榮浩生日快樂

李榮浩生日快樂
chanchan0909 發表於 2016-7-11 09:24
李榮浩生日快樂
nicholashin 發表於 2016-7-11 19:16

李榮浩生日快樂
我們的總和

不許你注定一人
哪裡只得我共你
只知感覺失了蹤

李榮浩生日快樂
Wonders 發表於 2016-7-11 19:23

李榮浩生日快樂

李榮浩生日快樂
ed8671ed 發表於 2016-7-11 22:25

李榮浩生日快樂
現附上H會員喜劇之王乙首
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

李榮浩生日快樂
現附上H會員喜劇之王乙首
matthew1990 發表於 2016-7-11 22:49

多謝推歌 生日快樂浩b

美祖隻碟幾好聽喎
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

美祖隻碟幾好聽喎
John 發表於 2016-7-12 02:23

邊隻?未G?

**** 本內容被作者隱藏 ****
kayzzz 發表於 2016-7-11 23:24

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

美祖隻碟幾好聽喎
John 發表於 2016-7-12 02:23

咁個樣係咪一樣咁好J?

芝士

Walking To The Future Live 2014

Walking To The Future Live 2014
JasOh103 發表於 2016-7-12 19:22

今朝聽左E11
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

今朝聽左E11
John 發表於 2016-7-12 20:23

YAETM

今朝聽左E11
John 發表於 2016-7-12 20:23

乜咁啱呀
唔知點解今日屎忽痕去搵黎聽

乜咁啱呀
唔知點解今日屎忽痕去搵黎聽
ed8671ed 發表於 2016-7-12 20:48
心靈相通

愛G 日

密雲
他喜歡的是你
高妹正傳
偏見
順時針
狠心愛我
出走地平線
蒂凡尼早餐
名模
后會無期
B面第一首

一走了之
失戀的意義
一走了之
失戀的意義
一走了之
失戀的意義
失戀的意義
失戀的意義
失戀的意義

舊行李

Go With The Flow / 一定要相信自己

ShawnBB so qq

I know I can treat you better... Better than he can!

ShawnBB so qq

I know I can treat you better... Better than he can!
matthew1990 發表於 2016-7-13 11:42

原來你個type係Shawn BB

原來你個type係Shawn BB
JasOh103 發表於 2016-7-13 13:11

Shawn bb
識自彈自唱都要加一百萬分

本身的用處