返回列表 發帖
高中十六bra top亂放

2/26/2017        莫斯科沒有眼淚        Twins

Happy and Blessed.

jose 發表於 2017-2-26 00:35
嘩 佢竟然有原創新歌 出埋lyric video希望會正式出道
利申未聽

太想討好你

棄捐勿復道 努力加餐飯(?)
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

唔係哭腔既下次愛你

有幾何摸過我兩手 有幾何溫暖我四周
何解他一要就有 身邊的我房間丢空太久
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

大枝野!
week17

在這冰天雪地裡 恐怕剩我一人去生火

Heads Up Phones Down / 天空之城
1+4=14

完全兩個level

往哪裡找安慰 會簡單一些
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

I run like a fool

才能夠支撐到這一秒

無法 跳出黑洞
心早已痛得顛動

二〇二三年度全女班投票

愛浩亦愛笑

愛浩亦愛笑
ed8671ed 發表於 2017-2-26 19:05

煞科rock到呢!!

睇到第8分鐘機已熄

ughhhhhhhhhhhhhhhhhh first live and ruined by 為~~~~~~*vomits*

Like A Gun 獵
深淵
給男神的臉書
愁滋味
Like A Gun 獵 (Remix ft.Dough Boy)

ughhhhhhhhhhhhhhhhhh first live and ruined by 為~~~~~~*vomits*
JasOh103 發表於 2017-2-26 20:00

不知幾好聽

不知幾好聽
hehehaha 發表於 2017-2-26 20:31

solo既話值1000分
合唱又不停換key扣10000分

solo既話值1000分
合唱又不停換key扣10000分
JasOh103 發表於 2017-2-26 20:36

兩個套衫加返10000000分

Ben sir is so pun容楊謝鄭集體中槍
week17

JasOh103 發表於 2017-2-26 20:00
其實軒仔個key好似仲夾首歌 只係唔明佢最尾有咩好叫

一個人的童話

#lovemiriam <3
二〇二三年度全女班投票

2/27/2017        煙霞        容祖兒

真心既sorry sorry....

呢句難聽到嘔
講乜sorry姐其實 擦鞋

真心既sorry sorry....

呢句難聽到嘔
講乜sorry姐其實 擦鞋

覓個辦法做個預算每分每刻每日都於一起

未來的就是在而家
為明天事業尚未被受落可誓不出嫁
這句話可笑嗎? 真的不是假
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

覓個辦法做個預算每分每刻每日都於一起
bagfgfcde 發表於 2017-2-27 11:32

一起溫書逛街聽歌看海
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

左邊是煎著蛋餅的豆漿

@chanchan0909

左邊是煎著蛋餅的豆漿店

@chanchan0909
nicholashin 發表於 2017-2-27 18:22
歌詞有呢 2 隻字嘅我都唔會比冠

chanchan0909 發表於 2017-2-27 18:25

09名
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

你說愛到這世紀

期望你自動自覺將心窩獻上給我
人愛你定更多 柔情尋獲協助
自動自覺將你夢和想交給我
和自願為我奔波
和浪漫待我不准懶惰
Happy and Blessed.

chanchan0909 發表於 2017-2-27 18:25

甘如果首歌係李榮浩唱呢
二〇二三年度全女班投票

你做咩咁介意豆漿依兩個字????  

屈美10
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

點擊率仲低過十線暗星s

2/28/2017        天后        陳勢安

曬曬 要曬到睫毛會更彎
曬曬 要曬到鳥兒都呼喊
世界 讓膚色都健康的愛有嗎
或者需要不怕

左眼的悲傷 右眼的倔強

A look in somebody's eyes
To light up the skies
To open the world and send it reeling
A voice that says, I'll be here
And you'll be alright

愛雅

生命有了個大概