返回列表 發帖

希望 當世界只餘愛 有比Silent Majority更高嘅播放率

天資kill女
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Frank? is a really good album

苦心將機票買回來 世界偷取了你的可愛
還未走失已不理睬 捱不大 捱不大 遺失中 找註解
來得快 完得快 早午晚 劃火柴

突然好認真咁聽呢首

上次講到一半的話題老去了
我們的總和

繼續RIRIRIRIRIRIRIRI<3
上腦了點算

要有要有
快有快有

爆笑管家

突然好認真咁聽呢首
nicholashin 發表於 2016-6-22 16:45

咁點解之前係唔認真呢
反OT beautiful love

其 實 怕 選 擇

咁點解之前係唔認真呢
反OT beautiful love
bagfgfcde 發表於 2016-6-22 19:25
因為之前無留心聽歌詞 原來都幾動人

如果考 listening

要聽住床邊故事寫返成首歌歌詞出嚟

我諗應該會 0 分

如果考 listening

要聽住床邊故事寫返成首歌歌詞出嚟

我諗應該會 0 分
賴爽 發表於 2016-6-22 20:54
其實前世情人難好多

因為之前無留心聽歌詞 原來都幾動人
nicholashin 發表於 2016-6-22 20:49

句句都好正噶

句句都好正噶
bagfgfcde 發表於 2016-6-22 21:03
你最鍾意係邊句 ^^

你最鍾意係邊句 ^^
nicholashin 發表於 2016-6-22 21:26

第一句

當分得出愛情大概
當一天花已跌下來 
方得悉春季有過花開
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

撐到半夜 再有會議
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

撐到半夜 再有會議
HOTMAN 發表於 2016-6-22 23:06
咩會議黎架

咩會議黎架
nicholashin 發表於 22/6/2016 23:08
聯儲局議息會議

人間煙火
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

聯儲局議息會議
kwanie 發表於 2016-6-22 23:21

開完喇喎。。。
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

完美先生

半句再見
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

哈囉你好嗎 衷心感謝 珍重再見 期待再相逢
找不到一句 適合的話對你述說
接受我 接受我 接受我 從今以後
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

晏晝四點 約了面試
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

咩會議黎架
nicholashin 發表於 2016-6-22 23:08

容祖兒演唱會議?

愛情小品
晏晝四點 約了面試
HOTMAN 發表於 2016-6-23 16:23
你仲有無面試呀 ^^
容祖兒演唱會議?
HOTMAN 發表於 2016-6-23 16:23
希望可以取消 直接開show

@electric
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

人間只愛玩家ahah
高~~~~調別檢點 浪漫又驚險 展覽不設標準界線~~~

完美先生

好高鶩遠 永遠未算遠

童年最熟悉那聲線

天平先生

Infinity Journey
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

Sia cries over Orlando victims while singing Titanium

Sia 尋晚場演唱會唱Titanium 唱到最後喊左出黎
(應該關最近美國單槍擊案事掛)
聽到我都眼濕濕

Shake it off, shake it off

月湖
Easy
是時候
冰島

月湖
Easy
是時候
冰島
bagfgfcde 發表於 2016-6-24 19:54
Good night

笑忘書
真係高汁到痴線
點解我咁遲先接觸到呢首歌
利申:唔係鏡粉

呢個編曲正到 雖然有個位撞chord
好期待聽日既演出

水月鏡花~~ 那朵花~ 有幾花~
沒有花收的日子

矛盾一生

找不到一句 適 ...
matthew1990 發表於 2016-6-23 13:56

we are family 無聊日子 都有意思 很多趣事

J-POP

李紫好敢昕 李紫好敢昕~~

何不講得你清我楚
利申:唔係鏡粉

能不惜一切愛人 無論結果都應份感恩
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

要幾過多少年 再經過多少失望