返回列表 發帖

彭佳慧等左二十年果一番說話
令我諗起新人果年就拎最喜愛男歌手 仲要俾人吹到係等左好耐先成功既socalled勵志故事主角既某男歌手
相比之下 彭佳慧先係真·勵志人物吧

檸檬雞髀個結他手都愛浩

I shake it off shake it off~~~

不為誰而作的歌
失語者
今朝係咁loop嘎 ^^
我們的總和

要幾過多少年 再經過多少失望
HOTMAN 發表於 2016-6-26 01:22

Good taste
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

完美先生

Good taste
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

I shake it off shake it off~~~
bagfgfcde 發表於 2016-6-26 15:09

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

失語者
今朝係咁loop嘎 ^^
Wonders 發表於 2016-6-26 15:11

Good taste

其實阿霏真係唱得好好
nicknicknick 發表於 2016-6-26 19:39

以一個偶像派黎講真係算唱得好好架啦

樂壇實力派小天后吳雨霏(Kary)經常透露有顆恨嫁的心,今次終於如願以償!據知Kary與男友「網球王子」洪 ...
nicknicknick 發表於 2016-6-26 20:31

樂壇錄音室實力派小天后吳雨霏

樂壇實力派小天后吳雨霏(Kary)經常透露有顆恨嫁的心,今次終於如願以償!據知Kary與男友「網球王子」洪 ...
nicknicknick 發表於 2016-6-26 20:31

實力 派小天后

係咪實力ruby啲fd喳

錯過了你 我需要 有記憶嗎
欠缺了你 我今世 會發光嗎

凌晨(Project Ace) / 他(Project Ace) / 節拍崛起(Project Ace) / 晏晝(Project Ace) / 肥仔 咪(Project Ace) / 爵士日與夜(國)(Project Ace) / 狗教授(Project Ace) / 星期六晚(國)(Project Ace) / 騰雲駕霧(Project Ace) / 午夜(Project Ace) / 星期六晚(廣)(Project Ace) / 爵士日與夜(廣)(Project Ace) /

實力 派小天后

係咪實力ruby啲fd喳
bagfgfcde 發表於 2016-6-26 21:17

實力kary<3
睇個樣就知啦<3
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

分手後一分鐘 便有後悔聲音(
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

大齡女子
大齡女子
大齡女子
我們的總和

Good Taste
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

#苦茶
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

嬲 第一個就post條走音既出嚟 唔知d fans咩居心
仲有呢條
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

嬲 第一個就post條走音既出嚟 唔知d fans咩居心
仲有呢條
HOTMAN 發表於 2016-6-27 11:37
係時候訓啦

天秤先生

活著是最好的死亡
我們的總和

悔恨像舊友般整堆來訪
黑暗時刻重生
我找不到方向,我找不到方向

所有惡靈出土玩耍了
魔鬼索求無度
但我傾向有所保留
我選擇在內心激烈交戰
黎明降臨前總有最深沉的黑暗

我愚昧 我盲目
我放不下過去
我找不到方向,我找不到方向

我總是拖著包袱前進
所有的問題化為悲切的聲響
今晚我將之埋葬入土
我選擇在內心激烈交戰
然而黎明降臨前總有最深沉的黑暗

蟄伏
破蛹
掙脫
惡魔騎在背上,是無法翩翩起舞的
一鼓作氣甩開祂

我和醜惡的心就此了結
今晚預備一刀了斷 重新啟動
我在內心激烈交戰
黎明降臨前,總有最深沉的黑暗

蟄伏
破蛹
掙脫
一鼓作氣甩開祂

但你卻打算和背上的惡魔共舞
有機會的話,我能抓回些什麼嗎
這決定性的混亂處境搞得我疲憊不堪
黎明降臨前總有最深沉的黑暗

做了該死,不做也該死
在旅途的尾聲向黑夜舉杯
我已準備好接受試煉
劃破黑夜,上緊發條
在尋找天堂的路上,我出現了魔鬼的蹤跡
尋找天堂的路上,我出現了魔鬼的蹤跡
喔天殺的,為何我讓這種事發生在自己身上

蟄伏
破蛹
掙脫
一鼓作氣甩開祂

係時候訓啦
nicholashin 發表於 2016-6-27 12:09

訓左12粒鍾啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

次次唱歌都指住自己個心口

都唔知搏乜
nicknicknick 發表於 2016-6-27 11:40
Fi有時都會咁 唔知佢想點呢

訓左12粒鍾啦
HOTMAN 發表於 2016-6-27 14:35

今日唔洗番工咩?

we are family 無聊日子 都有意思 很多趣事
RVHOCPC 發表於 2016-6-25 20:10

咁你都識? 勁啵

咁你都識? 勁啵
matthew1990 發表於 2016-6-27 15:52

聽講首歌仲有一段

我今晚聽晚呢晚嗰晚邊晚都得閒

愛情小品真係好好聽

即刻看看空出哪日約會食餐反

好奇一問: 廣東爆谷01:30後個jingle把女聲係邊個
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

未願拋開 幸而有愛

其實都幾好聽
未願拋開 幸而有愛
HOTMAN 發表於 2016-6-28 00:17
呢首好好聽 當年好多好聽既劇集歌

聽講首歌仲有一段
RVHOCPC 發表於 2016-6-27 17:20

邊段?
我剩係記得好似有粗口版

屮SiU霖屮 發表於 2016-6-28 02:04

識貨嘎
我們的總和

唱左首徐小鳳開心。。。

唱左首徐小鳳開心。。。
HOTMAN 發表於 2016-6-28 11:49

我剩係識 風的季節 同熱烈地彈琴熱烈地唱

傍晚再去補 法語日語

就當一起發過夢喜愛李紫昕迷信~~

What A Feeling
Love You Goodbye
If I Could Fly

正到

What A Feeling
JasOh103 發表於 2016-6-28 23:46

多謝支持安室奈美惠

燈光
失語者
大齡女子
下雨的夜晚
回車諾比的夢
不為誰而作的歌
我們的總和

燈光
失語者
大齡女子
下雨的夜晚
回車諾比的夢
不為誰而作的歌
Wonders 發表於 2016-6-29 00:16
失語者同其他歌唔係好夾

今年最佳拍擋 Cousin Fung X Kwan Gor
J2 靚聲王

一定要相信自己 // 樹蔭變作風鈴 柔柔地頌讚著愛 多幽美 // 如白襪領呔堆 積滿衣櫃裡 //

我出名骨慘慘 我知我自己瘦孟孟 親朋戚友都牙斬斬 // 仲開口埋口你個蘋果橙 //

同在天地找過客的家 同用歲月占命裡的卦