返回列表 發帖
me?
nicholashin 發表於 2016-7-7 13:45

又flirt

不該
犀利
苦茶
瀰漫
光環
悟空
化夢
東隧
啱數
芝士

又flirt
kayzzz 發表於 2016-7-7 14:44

why not
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

我們的總和
孤獨的總和
寂寞的總和

why not
John 發表於 2016-7-7 17:40

I wanna dance
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

HOTMAN 發表於 2016-7-7 22:56
同你個伴跳?

HOTMAN 發表於 2016-7-7 22:56

同你個伴跳?
nicholashin 發表於 2016-7-7 22:59

同kay嚟跳
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

同kay嚟跳
HOTMAN 發表於 2016-7-7 23:30
原來你個伴係Kay

原來你個伴係Kay
nicholashin 發表於 2016-7-7 23:53

我想同佢跳老舞

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

估唔到去到7月仲煲緊依首歌,謝安琪你快啲plug新歌啦

不想都不可 無能力負荷
但Gigi的心靠近過
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

容祖兒  女皇
謝安琪  大愛感動
謝安琪  命不需要認
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

估唔到去到7月仲煲緊依首歌,謝安琪你快啲plug新歌啦
kayzzz 發表於 2016-7-8 03:06

http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

一定要相信自己(盧廣仲) / 愛的履歷(J.Arie) / 自由飛翔(JW) / 浮沙之路(泳兒) / 愛情小品(林奕匡) / 被滿足的愛(衛詩) / 專業失戀30年(C AllStar) / 只知感覺失了蹤(Dear Jane) /
啱數(Supper Moment) / 終於好天氣(方皓玟/RubberBand) / 瀰漫(Blaster) / 光環(李幸倪) / 囂張(鍾舒祺) /
羅賓(張敬軒) / Miss Fiona(薛凱琪) / 我我我我我有胸部(MastaMic) / 上集大結局(陳柏宇) /化險為夷(小塵埃) / 壞與更壞(林宥嘉) / 少女時代(陳凱彤) /
其實怕選擇(趙學而) / 我的志願(許廷鏗) / 無非一聲掰拜(符致逸) / 說散就散(JC) / 化夢(張美儀) / 困獸都市(Fabel) / #JUNGLE(MastaMic) /

比不上二人都專心接吻

一定要相信自己(盧廣仲) / 愛的履歷(J.Arie) / 自由飛翔(JW) / 浮沙之路(泳兒) / 愛情小品(林奕匡) / 被滿 ...
seeseetv 發表於 2016-7-8 17:02
係咪cctv黎架

井底娃娃
假裝愉快
形影不離
最佳男主角

係咪cctv黎架
nicholashin 發表於 2016-7-8 19:11

係啊
不過冇錄到

係啊
不過冇錄到
seeseetv 發表於 2016-7-8 20:52
無得聽你把美聲

無得聽你把美聲
nicholashin 發表於 2016-7-8 20:55

跟住聽一次估下我點tag
個flow我覺得係合格的 全派台嚟講

跟住聽一次估下我點tag
個flow我覺得係合格的 全派台嚟講
seeseetv 發表於 2016-7-8 21:08
其實怕選擇未plug

原來 Do You Know 咁好聽
不如轉廣東詞做2nd plug 喇

井底娃娃
假裝愉快
形影不離
最佳男主角
jasonng 發表於 2016-7-8 19:30

無歌莉雅ban

原來 Do You Know 咁好聽
不如轉廣東詞做2nd plug 喇
jasonng 發表於 2016-7-8 21:53
自plug?

慶幸還睡得好 還活得好過昨日

無歌莉雅ban
harryharry 發表於 2016-7-8 22:03

佢今年幾時派K 歌呀

自plug?
nicholashin 發表於 2016-7-8 22:21

都可以稍稍考慮下嘅

微笑竟然是我 最常想起的表情

生鏽遊樂場
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Good luck giri giri you like me

一凍一熱
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

Becoming Sammi
Binary
beGin

有些心酸辛苦但至少有些小幸福

有些心酸辛苦但至少有些小幸福
bagfgfcde 發表於 2016-7-9 13:29
一直為幸福 辛苦

正到!!

You're easy breezy and I'm Japaneesy

人越大越難自選

應屆立法會臨別秋波 議員合唱《告別議會時》

https://www.facebook.com/news.sina.com.hk/videos/1062590940492282/

深閨新貴

別再扮朋友
直接地回覆都夠
利申:唔係鏡粉

我 很 喜 歡 你 的 虛 偽
我們的總和

studio version

附送怪嚇醉愛 太陽<Eyes, Nose, Lips>改編

深閨新貴
bagfgfcde 發表於 2016-7-9 19:59

唔知下首會唔會係神龜

附送怪嚇醉愛 太陽改編
ed8671ed 發表於 2016-7-10 09:52

欸我啱啱都想post
不過重點唔係個audio
而係啲comments

附送怪嚇醉愛 太陽改編
ed8671ed 發表於 2016-7-10 09:52
有keep翻o-a-a-a-a-a

如果祖祖派閃光彈就好