返回列表 發帖
同在天地找過客的家 同用歲月占命裡的卦
HOTMAN 發表於 2016-6-29 11:05

訓啦病人 重玩電腦
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

一路逆風
於是
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

一路逆風
於是
dongbb2332 發表於 2016-6-29 11:35

漿粉
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

Escape

緊守崗位抵擋風吹雨打

wow廣東話
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

世界之最(我願意)
世界之最(你願意)

點算巧。。。 越黎越愛 不將就 呢首歌。。。
點解上年矛比冠 仲要連三甲都矛
我們的總和

I'm letting go

點算巧。。。 越黎越愛 不將就 呢首歌。。。
點解上年矛比冠  仲要連三甲都矛  ...
Wonders 發表於 2016-6-30 19:52
唔知你一年後會唔會對流行歌曲有同樣言論
緊守崗位抵擋風吹雨打

wow廣東話
JasOh103 發表於 2016-6-29 16:05
神咬字

地平線
暗戀航空
千帆

總要記得雀躍時就會笑 彷徨就會喊

seeseetv 發表於 2016-6-30 22:21
發現cm潛藏盧廣仲粉!

Gigi真係好正

不停咁loop 短髮 / 愛自己 / 死心塌地 / 迫不得已 / 煙霧瀰漫 / 灰姑娘

他喜歡的是你 好好聽呀!!!

多少 厭倦至反胃
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

多少 厭倦至反胃
HOTMAN 發表於 2016-6-30 23:22
反胃就要食藥啦

Gigi真係好正

不停咁loop 短髮 / 愛自己 / 死心塌地 / 迫不得已 / 煙霧瀰漫 / 灰姑娘
...
JasOh103 發表於 2016-6-30 22:48

我勁鍾意芝芝
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

Gigi真係好正

...
JasOh103 發表於 2016-6-30 22:48

哭了 i'll be loving you 浪費時間 遠在天邊 跳傘 好不好 嫌棄

花總會謝 一想你卻會笑
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

Superman

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

夏日熱辣辣

跑車開走 怎捨得將你當朋友
如果攤開心聲 如果搬開理性
nicknicknick 發表於 2016-7-1 20:25

願我為你變作一位情人
但你願我變作一位旁人

說再見的對象
#去左邊

時不與我
時不與我
時不與我
時不與我
時不與我
時不與我
時不與我
時不與我
時不與我
我們的總和

他想擁吻的是你
危難時就算拋開我 也來為你展開兩臂

飄飄泊泊又六年
飄飄泊泊又十年
飄飄泊泊又廿年
飄飄泊泊六十年
飄飄泊泊又萬年
飄飄泊泊六萬年
飄飄泊泊十萬年
飄飄泊泊廿萬年

我也有感覺 難被冷落
利申:唔係鏡粉

要自己勇敢再勇敢

我只可感恩 李紫可感昕 被愛像影印
<3

大齡女子 / 曾經美麗過 /
我們的總和

一千個假!想!結!局!

不想睡 陽光沒出現怎麼睡

你這個男人(陳慧琳) / 殺她死(Ping Pung) /

我只可感恩 李紫可感昕 被愛像影印
ed8671ed 發表於 1/7/2016 23:27
志明缺陷已經太深

小日子
小日子
小日子
小日子
小日子
我們的總和

飄紅
個編曲正到

And Then
今日營業中

Ginadoll
Ginadoll Disc 2

Begin
Sledgehammer

遙遠的天空很渺小

Round & Round

告白氣球
告白氣球
告白氣球
告白氣球
告白氣球
告白氣球
告白氣球
告白氣球
告白氣球
告白氣球

愛人 你太知道 害一個人 怎樣害一生

blank space - GEM

今日營業中

有時 / 重逢 / 星塵 /

時空
我是個地球人
我們的總和

MILF is an acronym that stands for "Mother/Mom/Mama I'd Like to Fuck". This abbreviation is used in colloquial English—instead of the whole phrase. It connotes a sexually attractive female, usually several years older than the person using the term.

我決定將呢首歌獻俾美Yum

MILF is an acronym that stands for "Mother/Mom/Mama I'd Like to Fuck". This abbreviation is used in  ...
matthew1990 發表於 2016-7-3 10:32

送得好
做左人阿媽都可以pose到咁