返回列表 發帖
我聽見了這怨曲 靠向我肩膊上哭喔喔
我會與你到結束 聽聽看心跳在卜卜卜
nicholashin 發表於 2017-1-24 21:12

多謝你聽我唱歌

1/26/2017        單行的軌道        鄧紫棋
係時候洗耳

好心分手(亢奮版)
John 發表於 2017-1-26 22:37

呢首都好亢奮wor

好心分手(亢奮版)
John 發表於 2017-1-27 15:54

放開我 要好過 放開我 要好過

好好聽
matthew1990 發表於 2017-1-27 17:17

你哋要多謝我拎條c上泥bin

好過 我知錯
John 發表於 2017-1-27 17:50

愛嬅

我而家日日都要un住聽
matthew1990 發表於 2017-1-27 19:38

呢隻舞襯 你追 我躲 好睇d

1/27/2017        Nobody        Wonder Girls
1/28/2017        天賜的滋味        肥媽

肥媽都岩。。驚。。
kk8733 發表於 2017-1-28 15:28

@kwanie

又關佢事???
kk8733 發表於 2017-1-28 15:31

人地第二位高位上榜

今周冠林姓歌手好唔好
HOTMAN 發表於 2017-1-28 18:55

我都係冠林姓歌手啵

不知幾好聽
kwanie 發表於 2017-1-28 20:53

已經透過cover表達我對呢首歌嘅愛

今期個化妝厚到呢

簡直好似係海洋公園睇海豚表演咁
HOTMAN 發表於 2017-1-29 00:29

場場都咁樣 唔知觀眾幾時會厭

1/29/2017        救命        吳雨霏

1/30/2017        模        一群少女

1/31/2017        美中不足        許志安

找片青春接收我們
趁我們還有天空

2/1/2017        卜卜卜        小塵埃

2/2/2017        Someone Like You        Adele

3號 better me 薛凱琪
4號 happy fantaz
5號 相對濕度 鄭希怡

2/6/2017        不敢當        林奕匡

2/7/2017        How Do I Look        周柏豪 ft. Shimica

2/8/2017        天下大亂        周柏豪
連續兩日周柏豪 愛豪亦愛笑

我當年嘅十大第十位
nicholashin 發表於 2017-2-9 00:25

其中一首後悔冇冠嘅作品 (同jude合唱有補冠翻咖

2/9/2017        露西(3,180,000 B.C. - )        盧巧音
2/10/2017        停止繁殖        林奕匡

2/11/2017        雨落大地        林奕匡
我真係好愛匡

2/12/2017        痛醒        許廷鏗

2/13/2017        最好時光        容祖兒
2/14/2017        年年        蔡卓妍

2/15/2017        枯榮        林憶蓮

2/16/2017        震盪        陳秀雯

持續走音協助會會長

明明見到佢而家咁受歡迎咁紅
應該好開心
但唔知點解心入面又有少少不是味兒 ...
John 發表於 2017-2-16 22:45

就算冷笑冷到不是味兒

4:08  
高山低谷好正常 難得一遇自製握手位 無好似演唱會無咗半首都OK啦 ...
nicholashin 發表於 2017-2-16 23:03

咩反應

自由飛翔
John 發表於 2017-2-17 03:59

唔聽亢奮版喇?

2/17/2017        超級煩        黃鴻昇
2/18/2017        我錯        雷琛瑜

2/19/2017        羅生門        謝安琪 / 麥浚龍

2/20/2017        花迷戀        何韻詩

2/21/2017        榴蓮乜乜乜        雞蛋蒸肉餅

2/22/2017
十六號愛人
容祖兒
2/23/2017
人渣
麥浚龍

2/24/2017        好愛好散        陳勢安

2/25/2017        痛醒        許廷鏗

2/26/2017        莫斯科沒有眼淚        Twins

2/27/2017        煙霞        容祖兒

2/28/2017        天后        陳勢安