返回列表 發帖
係咪要高級D 先可以用lure module? 我而家lv 7
lblemon 發表於 2016-7-26 23:26

唔係啊, 你item入面有lure module嘅話就用得.
   去pokeshop度放.

唔係啊, 你item入面有lure module嘅話就用得.
   去pokeshop度放.
Pure. 發表於 2016-7-27 09:12

見到了, 有一個.

hinz 發表於 2016-7-26 22:10

你個腦剩係識裝埋呢啲
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

冇得掉 所以一定係孵低KM先
TimmyYan 發表於 2016-7-26 15:21

慘... 勁多2km
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

慘... 勁多2km
matthew1990 發表於 2016-7-27 10:43

我得1個 2 km

好期待隻10km蛋會孵到D咩出黎 唔好係伊貝
KITSTON 發表於 2016-7-26 17:34

孵緊兩隻2km蛋
希望出到陳柏宇

我得1個 2 km
lblemon 發表於 2016-7-27 11:12

我有一堆 =..=

孵緊兩隻2km蛋
希望出到陳柏宇
matthew1990 發表於 2016-7-27 11:54

陳柏宇係佢?
咦,2 km出唔到鐵腕 即係小拳石?

我有一堆 =..=
matthew1990 發表於 2016-7-27 11:54

我3隻2 km,4隻5 km,兩隻10 km

宜家隻10 km 仲有1.5 km就出世啦,唔知會係咩呢

陳柏宇係佢?
KITSTON 發表於 2016-7-27 12:00

鯉魚王
我3隻2 km,4隻5 km,兩隻10 km
宜家隻10 km 仲有1.5 km就出世啦,唔知會係咩呢

係伊貝就喊出黎

陳柏宇係佢?
咦,2 km出唔到腕力 即係小拳石?

我3隻2 km,4隻5 km,兩隻10 km ...

腕力呢個名好強國呀
我們的總和

鯉魚王

係伊貝就喊出黎
matthew1990 發表於 2016-7-27 12:01

Why x 5 鯉魚王 佢好似死魚咁達下達下?

今日下晝出街,孵完番黎為大家揭曉我洗唔洗喊出黎
腕力呢個名好強國呀
Wonders 發表於 2016-7-27 12:03

原來腕力係大陸譯名 唔怪得知讀落有D怪,不過我只係記得呢個

鐵腕 我對佢唔住,枉我為Pokemon fans

Why x 5 鯉魚王 佢好似死魚咁達下達下?

今日下晝出街,孵完番黎為大家揭曉我洗唔洗喊出 ...
KITSTON 發表於 2016-7-27 12:07

因為佢條死魚一上台表演就進化
希望陳柏宇可以快啲同衛蘭陳冠希林二汶就friend
今日下晝出街,孵完番黎為大家揭曉我洗唔洗喊出黎
KITSTON 發表於 2016-7-27 12:07

你係為孵蛋而出街 定係 為出街順便孵蛋?

兩隻 10KM
七隻 5KM

5KM 個堆 99.9% 都已經捉過 LOL

孵緊兩隻2km蛋
希望出到陳柏宇

陳柏宇即係咩?

我 evolve 左一隻 大口蝙蝠

陳柏宇即係咩?

我 evolve 左一隻 大口蝙蝠
lblemon 發表於 2016-7-27 12:20

你睇我ig 可以睇埋衛蘭陳冠希林二汶

陳柏宇係:

陳柏宇係佢?
咦,2 km出唔到鐵腕 即係小拳石?

我3隻2 km,4隻5 km,兩隻10 km ...

我未攞過10km
  5km而家有5隻, 4隻2km

前日孵隻2km係rattata, 琴日隻5km唔記得係咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

matthew1990 發表於 2016-7-27 12:21

你隻衛蘭
想捉佢

我有一堆 =..=

比卡超, 咩車厘龜果d 都係 2km 孵出

因為佢條死魚一上台表演就進化
希望陳柏宇可以快啲同衛蘭陳冠希林二汶就friend

你係 ...
matthew1990 發表於 2016-7-27 12:08

我係孵蛋順便孵蛋

陳柏宇係:
matthew1990 發表於 2016-7-27 12:21

請 pm 你ig比我

衞蘭好正

孵到背背龍 不過CP 213好似唔算高

開心。。。終於,捉齊,御,三家。。。
我們的總和

請 pm 你ig比我
lblemon 發表於 2016-7-27 13:23
做咩要出賣個人私隱畀m會員

nicholashin 發表於 2016-7-27 18:46

做咩啫你

衞蘭好正
lblemon 發表於 2016-7-27 14:02

點解JANICE 咁重???110 KG

點解JANICE 咁重???110 KG
kk8733 發表於 2016-7-27 19:02

110,似欣宜多啲

nicholashin 發表於 2016-7-27 18:46

原來佢之前已經add左我

點樣將系統變中文

一陣去跑 10K 孵蛋先

開心。。。終於,捉齊,御,三家。。。
Wonders 發表於 2016-7-27 15:37

Me too 金鐘有好多正野

(鐵甲犀牛?), 車厘龜, 小呆獸
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

點解摩士成日都有迷你龍/___\
我隔離坐山就只係有十幾隻鴨咀火龍
我幾時先捉到NICKI MINAJ

海心繼鯉魚龍之後又有比卡超/__\

點解摩士成日都有迷你龍/___\
我隔離坐山就只係有十幾隻鴨咀火龍
我幾時先捉到NICKI MINAJ

海心繼 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-27 21:27

鴨咀火龍都係好野黎呀

荃灣好多垃圾精靈-_-'

懶人包, 幾有用
lblemon 發表於 2016-7-27 14:28

由於並非消耗 Stardust(星塵) 及 Candy(糖果)後即可增加 CP 值,必須先升 Rank,然後才可按 Rank 增加 CP 值,所以是路途遙遠,而且非常浪費 Stardust(星塵) 及 Candy(糖果)。

睇唔明,請問咩係rank,同level有咩分別?

睇唔明,請問咩係rank,同level有咩分別?
newguy 發表於 2016-7-27 23:30

RANK = 精靈進化後, RANK 就高左. 我係咁理解

去左天秀 勁多人
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

原來CP高唔等於隻寵好用
又要計一大輪野~_~"
好煩呀

又要計一大輪野~_~"
好煩呀
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-28 04:16

仲有啲招 .. 有啲 CP 6XX,但扣血啲招得 35

又要計一大輪野~_~"
好煩呀
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-28 04:16

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PiBGv76OpeaW95r-5x3xbK5suWFDSXE5Zweq9j7kKhs/htmlview?usp=sharing&sle=true#

matthew1990 發表於 2016-7-28 09:51

睇呢 個 spread sheet 仲煩過返工

昨日孵出一隻 5 km, 係bellsprout , 可惜1小時前入手左第一隻, 仲要高 cp 過孵出呢隻
頭先孵出一隻 10 km, 係pinsir , 可惜1小時前入手左第一隻, 仲要高 cp 過孵出呢隻

2km 孵出一隻 普通波音蝠

昨日孵出一隻 5 km, 係bellsprout , 可惜1小時前入手左第一隻, 仲要高 cp 過孵出呢隻
頭先孵出一隻 10 km,  ...
lblemon 發表於 2016-7-28 13:01

孵出o個D CP好似都偏低

matthew1990 發表於 2016-7-28 09:51

識睇一定睇包尾雖然毫無意外
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

好開心呀
終於比我fu到nicki minaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

孵出o個D CP好似都偏低
KITSTON 發表於 2016-7-28 13:38

可能因為 level 唔夠高, 我 lv 10

點解手上pokemon 列表中, 部分精靈背後有藍色光暈, 有些又沒有呢? 即使同一款精靈, 通常cp 較高的背後都有藍色光暈...

點解手上pokemon 列表中, 部分精靈背後有藍色光暈, 有些又沒有呢? 即使同一款精靈, 通常cp 較高的背後都有 ...
lblemon 發表於 2016-7-28 15:57

我都發現想問

pokemon go 係咪死 server? 頭先發現冇左我既公仔, 只有我個圓圈在, 隨後 熄app重開就load唔到個game, 關機再開都係唔得