返回列表 發帖
讓世界豔羨
nicholashin 發表於 2016-7-31 13:36

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

本身隻game個死人定位已經係廢
你仲要ban9pokevision
你叫人點搵? 真係同你運吉咁撞寵???

大確幸 今日尖沙咀商場遊,大量新精靈入手 有大岩蛇、大眼水母、迷你龍、飛天螳螂、地鼠、猴怪、口呆花、高超鴨同伊貝放題 仲孵到隻六尾出黎

The One搞Pokemon Go活動仲俾我呃到張50蚊coupon添

大確幸 今日尖沙咀商場遊,大量新精靈入手 有大岩蛇、大眼水母、迷你龍、飛天螳螂、地鼠、猴 ...
KITSTON 發表於 2016-7-31 19:26

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-7-31 19:28

大確幸 今日尖沙咀商場遊,大量新精靈入手 有大岩蛇、大眼水母、迷你龍、飛天螳螂、地鼠、猴 ...

好羨慕

尖沙咀開始多人

[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

matthew1990 發表於 2016-7-31 21:11

我都睇到 如果佢真係捉鯉魚王我會笑死佢

10K

又孵飛天!!!!!!!!!!!!!!!!

你阿媽個仔~!
陳奕迅:一個極之優秀非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017

我都睇到 如果佢真係捉鯉魚王我會笑死佢
KITSTON 發表於 2016-7-31 21:12

諗起肥仔踩單車趺落坑渠「濕L哂」

新界先多野做lol
今日入一轉沙田, 大量奇異種子, 仲有一隻奇異草(?)(2階個隻), 仲有鴨咀火龍

新界先多野做lol
今日入一轉沙田, 大量奇異種子, 仲有一隻奇異草(?)(2階個隻), 仲有鴨咀火龍 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-31 22:07

想要鴨嘴火龍
諗起肥仔踩單車趺落坑渠「濕L哂」
matthew1990 發表於 2016-7-31 22:01

你咩年代

你咩年代
KITSTON 發表於 2016-7-31 22:36
(男) 飛哥跌落坑渠 飛女睇見流淚
(女) 佢持惡收規之累 專蝦我哋賣菜女
點知俾我趙兩鎚 佢根本身子太過虛
(男) 跌到腳跛三邊墜 一扑就跌正落去
(女) 似隻落難蠄蟝 臭到我怕咗佢陣除
飛哥跌落坑渠 周身寃氣確低衰
向我再聲得罪 一於要再趙服佢

(男) 飛哥再落坑渠 飛女睇見流淚
(女) 你見了女仔一隊 虛心索野把耳鼻鋸
相對要效唱隨 不應將口哨吹
要戒你花心之罪 抵我响車踼你落去
(男) 喂 你既願同伴隨 咪再將踼我落渠
嬌你休要暴跳如雷 一於跟尾要死追
(女) 你索野要應該知罪
(男) 我衷心叫句萬歲

其實我係想講「香港海底奇兵」至岩

想要鴨嘴火龍

KITSTON 發表於 2016-7-31 22:36

我搭車時係入獅子山隧道前捉到

今日第一日認真出去捉 周街都係小磁怪 不過得一隻波音蝠
聽日要研究下去邊度捉 如果無風無雨既話

今日第一日認真出去捉 周街都係小磁怪 不過得一隻波音蝠
聽日要研究下去邊度捉 如果無風無雨既話  ...
nicholashin 發表於 2016-7-31 23:51

今日先俾隻小磁怪走甩左
你想研究下邊度有波音蝠捉?

Why Chinese gamers are ‘ruining’ Pokemon Go in Japan
https://www.techinasia.com/chinese-gamers-ruining-pokemon-japan

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-8-1 00:24

條友講野快到

. 當你高LV 捉D野 CP 都高..
但未必勁.. 成 打 高CP 怪

今日先俾隻小磁怪走甩左
你想研究下邊度有波音蝠捉?
KITSTON 發表於 2016-8-1 00:01
你鍾意小磁怪嘅我可以送一打畀你 ^^
唔想研究

你鍾意小磁怪嘅我可以送一打畀你 ^^唔想研究
nicholashin 發表於 2016-8-1 01:01

弓起你終於有得玩

你鍾意小磁怪嘅我可以送一打畀你 ^^唔想研究
nicholashin 發表於 2016-8-1 01:01

你聽日過港島搭電車咪極速升到LV

弓起你終於有得玩
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-1 01:03
你早啲資助我咪好囉

你早啲資助我咪好囉
nicholashin 發表於 2016-8-1 01:06

你要識做呢

你聽日過港島搭電車咪極速升到LV
matthew1990 發表於 2016-8-1 01:05

聽日得閒出去搭番轉長途車FU佐隻10KM先

聽日得閒出去搭番轉長途車FU佐隻10KM先
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-1 01:10

我想知孵2KM蛋同孵10KM蛋 拎到既經驗值係咪一樣?

matthew1990 發表於 2016-8-1 01:11

冇留意不過應該係
希望FU到隻卡比獸<3333

冇留意不過應該係
希望FU到隻卡比獸
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-1 01:16

等我儲10km 蛋開Lucky Egg 先 <3333

等我儲10km 蛋開Lucky Egg 先
matthew1990 發表於 2016-8-1 01:18

10KM真係好難行

10KM真係好難行
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-1 01:42

行到9.8KM 就開LUCKY EGG
跟住搭電車狂開2KM蛋 順便進化

行到9.8KM 就開LUCKY EGG
跟住搭電車狂開2KM蛋
matthew1990 發表於 2016-8-1 01:56

我草佐一大堆寵等進化我發覺30分鐘好快過

睇東張西望原來真係好誇張
個公園好多人!!
Jason's Playlist 2019 Week 46
二零一九 - LMF

matthew1990 發表於 2016-8-1 01:11

記憶中好似唔係一樣...

10km出隻飛天堂郎
Sad

今日有好多喵喵怪捉

感動 終於捉佐啟暴龍

感動 終於捉佐啟暴龍
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-1 16:54

邊度有得捉?

邊度有得捉?
KITSTON 發表於 2016-8-1 17:07

mk 麥花臣附近

啱啱先開始玩
依家得4lv ja...
我想快啲同人battle
Happy and Blessed.

啱啱先開始玩
jose 發表於 2016-8-1 22:02

我都想 但連加入邊team都未揀

啱啱先開始玩
jose 發表於 2016-8-1 22:02

even我而家Level 15 都唔算夠人打
   d gym只可以係要黎攝位坐

仲未捉到啟暴龍 / 卡比獸 / 化石飛龍揮手區
陳奕迅:一個極之優秀非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017

賴爽 發表於 2016-8-1 22:35

淨係捉到化石飛龍..
--> MMK MUSIC AWARDS 2018 <--
--> MMK Music Chart 2019 WK 16 <--
[華語榜]1.13樓的大笨象 2.無憾的生存 3.Pretty Crazy
[韓語榜]1.Senorita 2.SHE'S FINE 3.Boy With Luv

揮手

淨係捉到化石飛龍..
mamakin 發表於 2016-8-1 22:46

我係 / 唔係 &
唔比你揮手
揮手
kevinlai1621 發表於 2016-8-1 22:49

我見過一次個影 ............. 開心

揮手
利申今日第二日玩

我見過一次個影 ............. 開心
賴爽 發表於 2016-8-1 22:53

影都未見過
  比卡超就見過影