返回列表 發帖

#Cool Cafe Pokemon Go 交流區#

萬眾期待o既Pokemon Go終於出爐啦!!!有無人玩緊?捉到D咩Pokemon呀?

BTW 我部Samsung Galaxy S3得Android 4.3,個game要4.4+先玩得,聽講S3 RAM太細upgrade唔到4.4,有無人知除左換機仲有咩辦法...?
真係好想玩呀呀呀呀呀呀!!!!!!

好似話好多場館比人佔領哂- -

Ios點down丫!

好似話好多場館比人佔領哂- -
艾石仔 發表於 2016-7-6 16:17

遲玩過人地已經唔夠鬥

Ios點down丫!
HOTMAN 發表於 2016-7-6 16:26

http://www.uwants.com/viewthread.php?tid=19077618
好似要搞澳洲 apple ID,好麻煩

現有寵物小精靈如下:
皮皮*2
蚊香蝌蚪*1
波波*1
鐵甲蟲*1
奇異種子*1
綠毛蟲*3
波音蝠*2
鬼雀*1
阿柏蛇*1
蛋*7

妖 ......... 成日 CONNECT 唔到

現有寵物小精靈如下:  
皮皮*2
蚊香蝌蚪*1
波波*1
鐵甲蟲*1
奇異種子*1
綠毛蟲*3
波音蝠*2
鬼雀*1
...
seeseetv 發表於 2016-7-6 17:30

引誘我 點解個game要歧視我部機
BTW 係咪只係得第一代o既精靈?

遲玩過人地已經唔夠鬥

好似要搞澳洲 apple ID,好麻煩 ...
KITSTON 發表於 2016-7-6 16:39

頂佢無得唔用信用卡申請 有冇ios用家成功例子

其實好似幾悶....
已經唔想玩

頂佢無得唔用信用卡申請 有冇ios用家成功例子
HOTMAN 發表於 2016-7-6 17:51

已放棄-_-
cHarrty Music Wk 52 冠軍歌
粵語榜︰陳柏宇《勉強共勉之》09>03>04>01
華語榜︰李榮浩《戒煙》13>08>05>06>08>01

區已鎖

無得同其他人同時間開始,已經唔想玩
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

區已鎖
艾石仔 發表於 2016-7-6 18:39

所以玩唔到?

我剩係會養隻Togepi
Jason's Playlist 2019 Week 12
代你白頭 - 何韻詩 // Peer Pressure - James Bay

頂 唔識行
--> MMK MUSIC AWARDS 2018 <--
--> MMK Music Chart 2019 WK 11 <--
[華語榜]1.亂世情侶 2.代你白頭 3.懷很舊的舊
[韓語榜]1.Sunrise 2.CLOCK 3.Traffic Light

頂 唔識行
mamakin 發表於 2016-7-6 19:03

down到拿

無得玩了

區已鎖
艾石仔 發表於 2016-7-6 18:39
無得玩了
賴爽 發表於 2016-7-6 19:06

聽講係咪死左server?

我剩係會養隻Togepi
JasOh103 發表於 2016-7-6 18:59

小霞
Btw 小道消息指只會有頭150只先...
...

夜晚黑無曬野ge
WYTV Music Chart(Week 12)
WYTV Music Award 2018(完整名單)

好彩block之前都捉到兩隻

block左?
未開始玩就死?
代你白頭 - 何韻詩 // Peer Pressure - James Bay

block左?
未開始玩就死?
JasOh103 發表於 2016-7-6 20:51

+1

好彩block之前都捉到兩隻
ed8671ed 發表於 2016-7-6 20:16

捉到D咩?

block左?
未開始玩就死?
JasOh103 發表於 2016-7-6 20:51

睇怕要等到正式公開先玩到

小霞
Btw 小道消息指只會有頭150只先...
siongguan 發表於 2016-7-6 19:58

原來Misty叫小霞
其實我最鍾意唔係Togepi 而係

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原來Misty叫小霞  
JasOh103 發表於 2016-7-6 23:53

最大進化
好彩Lapras 係頭150只之一
大馬快d出啦
...

原來Misty叫小霞  
JasOh103 發表於 2016-7-6 23:53

你畫架?靚喎

你畫架?靚喎
KITSTON 發表於 2016-7-7 13:36

Yeap haha, Thanks!!

Gastly used hypnosis, it was super effective.
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

宜家好似話解左鎖

希望大家踴躍D討論 等某會員收集更多資料 ^_^

希望大家踴躍D討論 等某會員收集更多資料 ^_^
nicholashin 發表於 2016-7-12 18:35

希望有CM財閥會員資助我換電話,然後可以為大家提供更多資訊 ^_^

希望有CM財閥會員資助我換電話,然後可以為大家提供更多資訊 ^_^
KITSTON 發表於 2016-7-12 19:00
我都想有CM財閥會員資助我換電話,然後可以為大家提供更多資訊 ^_^

玩得返了
陳奕迅:一個極之優秀非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017

玩得返了
賴爽 發表於 2016-7-25 11:57

試緊
又話揀第一隻有得tun後揀比卡超o既,郁唔到 最後揀左啫喱雞

Down緊....

以龜速下載緊
希望食完飯番黎下載完
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

試緊
又話揀第一隻有得tun後揀比卡超o既,郁唔到 最後揀左啫喱雞 ...
KITSTON 發表於 2016-7-25 12:02

乜唔係話要走開5次先會出比卡超咩?

乜唔係話要走開5次先會出比卡超咩?
matthew1990 發表於 2016-7-25 12:11

唔知係咪我o係室內定無開GPS,行唔開 之後就揀Squirtle算,橫掂都唔鍾意肥叉燒

唔知係咪我o係室內定無開GPS,行唔開 之後就揀Squirtle算,橫掂都唔鍾意肥叉燒 ...
KITSTON 發表於 2016-7-25 12:20

行極都遇唔到pkmon

行極都遇唔到pkmon
Wonders 發表於 2016-7-25 12:27

你係咪o係室內

你係咪o係室內
KITSTON 發表於 2016-7-25 12:30

No la

皮卡丘

我都想有CM財閥會員資助我換電話,然後可以為大家提供更多資訊 ^_^
nicholashin 發表於 2016-7-12 22:48
繼續跪求財閥資助

繼續跪求財閥資助
nicholashin 發表於 2016-7-25 13:17

好彩我上星期五o岩o岩換得切

見到隻小火龍係我自己台面感覺真係好<3
#Charmander

救命
通街都喺度捉緊

救命
通街都喺度捉緊
ed8671ed 發表於 2016-7-25 13:35

公司樓下公園勁多人圍住捉野

你的裝置與這個版本不兼容。