返回列表 發帖
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

唔知係咪我網絡唔好
成日彈game 同搵唔到gps
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

試緊
又話揀第一隻有得tun後揀比卡超o既,郁唔到 最後揀左啫喱雞 ...
KITSTON 發表於 2016-7-25 12:02

好似要來回走五次乜乜乜咁

點知d 人捉緊野?

Cp值係咪越高越好

點知d 人捉緊野?
lblemon 發表於 2016-7-25 15:28

望下人地部電話
Cp值係咪越高越好
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-25 15:31

YES

望下人地部電話

YES
賴爽 發表於 2016-7-25 15:36

真係極多人玩緊

真係極多人玩緊
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-25 15:38

成街都係 pokemon go.. 好恐怖

成街都係 pokemon go.. 好恐怖
賴爽 發表於 2016-7-25 15:43

連d呀叔都玩先好笑

連d呀叔都玩先好笑
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-25 15:49

係呀 我都見到好多叔叔嬸嬸玩連我阿媽都問我有無玩 Pokemon Go lol (但佢無玩)

見到隻小火龍係我自己台面感覺真係好
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-25 13:33

係床邊 開心
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

訓一覺先再出去捉
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

灣仔好多伊貝

大家e+狩到d咩喔
我們的總和

加入黃隊真係極大挑戰, 全街都係紅同藍
頭先搭左程電車, 都捉到幾多野
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

奇異種子
利申:唔係鏡粉

頭先搭左程電車, 都捉到幾多野 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-25 16:23

點加

我頭先用屋企人部電話玩 好想用自己既電話玩呀

點知d 人捉緊野?
lblemon 發表於 2016-7-25 15:28

行行下無啦啦有人舉高部電話佢很肯定係捉緊嘢
然後用自己電話開嚟睇下有咩捉
原來係波音蝠.._!

點加
mamakin 發表於 2016-7-25 16:46

要;lv5先入得隊?

我頭先用屋企人部電話玩 好想用自己既電話玩呀
nicholashin 發表於 2016-7-25 16:57

努力番工 唔好做連詩雅

係咪室外先有得捉, 屋企冇得捉?

努力番工 唔好做連詩雅
HOTMAN 發表於 2016-7-25 17:19
關咩事

藍隊 here

屋企玩唔到

點解成日都話冇GPS signal

係咪室外先有得捉, 屋企冇得捉?
lblemon 發表於 2016-7-25 17:26

我屋企淨係出現嗰啲老鼠蝙蝠雀仔果啲cheap野!
想要好嘢真係要周圍行先得
或者hatch啲蛋. 10km蛋hatch啲好正嘅pokemons架
但係我個friend試過2km蛋hatch咗Pikachu

藍隊 here
賴爽 發表於 2016-7-25 17:53

Me2

藍隊 here
賴爽 發表於 2016-7-25 17:53

藍隊 +1

你的裝置與這個版本不兼容。
jose 發表於 2016-7-25 14:02

同路中人

等我出糧之後就換機~

周柏豪係我張床上面

頭先搭左程電車, 都捉到幾多野 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-25 16:23

我入左黃隊
出左街兩個半鐘最高CP都只係隻108周柏豪

我入左黃隊
KITSTON 發表於 2016-7-25 20:53

黃隊揮手
   我高你少少, 好似係111周柏豪, 係灣仔到捉

今日行左咁耐, 整係見過sogo有黃隊鯉魚龍

同路中人

等我出糧之後就換機~
星夢情真 發表於 2016-7-25 20:28

到時熱潮可能過左

最易升lv係小周柏豪
又多又易捉又易升

黃隊揮手
   我高你少少, 好似係111周柏豪, 係灣仔到捉

今日行左咁耐, 整係見過sogo有黃 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-25 20:56

ME黃隊
係咪越難捉既就越高CP?
我隻傻鴨180CP

痴線 其實真係好叉食電

ME黃隊
我隻傻鴨180CP
艾石仔 發表於 2016-7-25 21:36

其實你想捉時多數都有食, 當然高cp有機會難捉d, 我隻周柏豪就你第二次先得

其實你想捉時多數都有食, 當然高cp有機會難捉d, 我隻周柏豪就你第二次先得 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-25 21:45

係地鐵捉左隻小拳石,
捉左好耐先捉到, 一睇成200CP

周柏豪係我張床上面
HOTMAN 發表於 2016-7-25 20:33

What's pakho?
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

D人升得真係快趣
我仲諗緊d stardusts應該比邊隻用好

一過第五關就係咁hang...

諗緊入咩隊好
定其實差唔多

What's pakho?
JasOh103 發表於 2016-7-25 21:58

比比鳥
ME黃隊
我隻傻鴨180CP
艾石仔 發表於 2016-7-25 21:36

艷羨喔

D人升得真係快趣
我仲諗緊d stardusts應該比邊隻用好
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-25 21:58

基本上全個香港都被外國勢力入侵
  個個都係係外地玩過一排番到黎就屈人機

諗緊入咩隊好
定其實差唔多
tom 發表於 2016-7-25 22:39

藍同紅基本上周街都係

我入左黃隊
KITSTON 發表於 2016-7-25 20:53

你升得愈高lv, 就會有CP高嘅pokemon

我屋企淨係出現嗰啲老鼠蝙蝠雀仔果啲cheap野!
想要好嘢真係要周圍行先得
或者hatch啲蛋. 10km蛋hatch啲 ...
YYM 發表於 2016-7-25 19:00

岩岩在家捉左第一隻怪, 蝙蝠

幾時可以分紅黃藍隊