返回列表 發帖
完全同意
見到伊貝 皮皮 我已經冇意欲再捉
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-6 22:01

皮皮都ok, 我個區就傻鴨都開始密
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

kevinlai1621 發表於 2016-8-6 22:04
其實皮皮咁好睇 如果唔係瘋狂彈出黎我會想捉多幾隻
傻鴨都唔覺得特別密

kevinlai1621 發表於 2016-8-6 22:04

我個區冇乜
傻鴨太可愛 多d泥密d手

傻鴨都唔覺得特別密  ...
nicholashin 發表於 2016-8-6 22:07

傻鴨海港城同碼頭都好多
皮皮我都想捉多D捉到夠進化呀

我個區冇乜
傻鴨太可愛 多d泥密d手
屮SiU霖屮 發表於 2016-8-6 22:08

可能假假地都係海邊掛, 高超鴨我都進左兩隻

我同fd係玩pkm go之前對呢隻野都係零印象 所以大家無care用邊個名 後來覺得隻野太煩膠就變左「又係o個粒波 ...
nicholashin 發表於 2016-8-6 22:04

無視佐波音蝠好耐

傻鴨都唔覺得特別密  ...
nicholashin 發表於 2016-8-6 22:07

無皮皮亦有波波 在沿路太多個
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

可能假假地都係海邊掛, 高超鴨我都進左兩隻
kevinlai1621 發表於 2016-8-6 22:09

天水圍都好多
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

天水圍都好多
HOTMAN 發表於 2016-8-6 22:14
好多乜野

好想捉到謝安琪呀!!!
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

好想捉到謝安琪呀!!!
JasOh103 發表於 2016-8-7 00:34
邊隻咁yum

邊隻咁yum
nicholashin 發表於 2016-8-7 01:00

波波球
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

matthew1990 發表於 2016-8-7 01:00

係咪好似咁

好想捉到謝安琪呀!!!
JasOh103 發表於 2016-8-7 00:34

捉哂佢番屋企 唔可以比呢d野街上遊蕩!

好多乜野
nicholashin 發表於 2016-8-6 22:19

傻鴨

捉哂佢番屋企 唔可以比呢d野街上遊蕩!
HOTMAN 發表於 2016-8-7 09:50
佢成日係街上出現 咁咪要成日捉佢返屋企

佢成日係街上出現 咁咪要成日捉佢返屋企
nicholashin 發表於 2016-8-7 11:03

好似捉細路咁

好似捉細路咁
KITSTON 發表於 2016-8-7 11:07
好心捉完佢返屋企就鎖好門 唔好畀佢出黎啦

好心捉完佢返屋企就鎖好門 唔好畀佢出黎啦
nicholashin 發表於 2016-8-7 11:08

仲要鎖埋窗添

仲要鎖埋窗添
KITSTON 發表於 2016-8-7 11:37

禁室培慾?

第二日就悶悶地
附近可以捉既都好似捉左
睇到d gym個個都幾千CP真係好無癮

咩寵?
matthew1990 發表於 2016-8-6 00:20

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

釘釘 發表於 2016-8-7 16:53

咁都仲反白眼。。。

呢度咁多隻寵我得三隻有咋 所有寵最高CP連700都無 反乜白眼呀
定係學某會員亂用emoji

呢度咁多隻寵我得三隻有咋 所有寵最高CP連700都無 反乜白眼呀
定係學某會員亂用emoji {:1 ...
nicholashin 發表於 2016-8-7 17:06

你高LV 就會捉到高CP 既野-  -

咁都仲反白眼。。。
HOTMAN 發表於 2016-8-7 17:02

.. 玩呢隻GAME 真係要不斷周圍去先有咁多野..除左隻背背龍係FULL 出黎 其他係屯門元朗天水圍灣仔捉番黎..  
但係唔算好勁=( D IV% 有部低到喊....

終於見識到香爐威力
頭先搭叮叮用香爐, 就捉到卡斯, 鬼斯, 地鼠, 飛天螳螂, 連小火1龍都多過人

.. 玩呢隻GAME 真係要不斷周圍去先有咁多野..除左隻背 ...
釘釘 發表於 2016-8-7 17:22

好想捉背背龍

.. 玩呢隻GAME 真係要不斷周圍去先有咁多野..除左隻背 ...
釘釘 發表於 2016-8-7 17:22
我一直升level 撞到既都係幾百CP既寵
不過野生捉好少好勁 同埋你有隻93.3% 1525 CP喎
終於見識到香爐威力
頭先搭叮叮用香爐, 就捉到卡斯, 鬼斯, 地鼠, 飛天螳螂, 連小火1龍都多過人 ...
kevinlai1621 發表於 2016-8-7 17:22
呢堆我都有呀 雖然CP唔高
卡斯就算見到都好難捉
我想捉多D小火龍黎進化

不過野生捉好少好勁  同埋你有隻93.3% 1525 CP喎 { ...
nicholashin 發表於 2016-8-7 17:29

有過都要要多d黎進化ma
地鼠就真係剛剛先有

不過野生捉好少好勁  同埋你有隻93.3% 1525 CP喎 { ...
nicholashin 發表於 2016-8-7 17:29

錯技既鯉魚龍

我今日喺MK捉到隻CP828的尼多王
已升至LV14
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

你呢堆我得6隻

你呢堆我得6隻
KITSTON 發表於 2016-8-7 20:45
但佢有咁多好嘢都不滿

哇千九CP成龍
你幾多LV?
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

好開心 好開心 好開心
捉到謝安琪
仲自己走入我房

好開心 好開心 好開心
捉到謝安琪
仲自己走入我房
JasOh103 發表於 2016-8-7 23:36

你捉嗰陣應該播住佢演唱會啲sidetrack
然後捉捉吓 你眼皮開始下垂
原來謝安琪使用「唱歌」絕招
It's super effective!

你捉嗰陣應該播住佢演唱會啲sidetrack
然後捉捉吓 你眼皮開始下垂 原來謝安琪使用「唱歌」絕招
It's super ...
matthew1990 發表於 2016-8-7 23:43

好似係播緊開卷快樂

終於捉到啟暴龍 .. 一捉已經 CP1916

但捉完用哂啲 Ultra Balls .. 搞到無波捉奇異花

但捉完用哂啲 Ultra Balls .. 搞到無波捉奇異花 ...
賴爽 發表於 2016-8-8 00:34

葡萄
我們的總和

葡萄
Wonders 發表於 2016-8-8 00:35

返屋企仲見到糖呢就兩茶匙 輕鬆用 Great Ball 捉

但捉完用哂啲 Ultra Balls .. 搞到無波捉奇異花 ...

邊度發現呢兩隻?

返屋企仲見到糖呢就兩茶匙 輕鬆用 Great Ball 捉
賴爽 發表於 2016-8-8 00:36

連富迪都有
我們的總和

邊度發現呢兩隻?
KITSTON 發表於 2016-8-8 00:36

啟暴 - 油麻地 , 眾街坊個邊

奇異花 - K11

連富迪都有
Wonders 發表於 2016-8-8 00:38

同埋捉左隻垃圾噴火龍 LOL

FU!

同埋捉左隻垃圾噴火龍 LOL
賴爽 發表於 2016-8-8 00:42

個cp低到呢 慢慢升
我們的總和

個cp低到呢 慢慢升
Wonders 發表於 2016-8-8 00:58

唔升喇 .. IV 得 22.2%

我要快啲升級!!!!!
利申淨係用咗一隻lucky egg

話說頭先摩士有隻兩分鐘既化石飛龍
幾百人由體育館個邊經過球場跑落去東頭村道
之後有班低能仔衝入球場
攪到比賽緊既球證係咁吹雞係咁BI~~
之後有個女人唔知比個波踢中定球員撞到
成個人訓佐係到
之後我捉完隻野之後番泥就見到有個女人係咁勁大聲同個球證係到嘈

"你地踢波大撚曬呀"
之後仲要報埋警

唔升喇 .. IV 得 22.2%
賴爽 發表於 2016-8-8 01:00

咁拎黎儲啦
我們的總和