返回列表 發帖
更新完 ...

SEVEN 到唔敢睇

啦,係你逼我做個稱職o既宣傳大使架咋

我去左兩次,其中一次同friend去,有個friend ...
KITSTON 發表於 2016-8-8 20:39

我有好多行橫直斜啊, 可否告知詳情

另外, 你頭像係咪奇異種子, 好可愛

更新完 ...

SEVEN 到唔敢睇
賴爽 發表於 2016-8-9 11:11

o岩o岩更新完,其實有咩唔同左?唔覺o既

KITSTON 發表於 2016-8-9 11:36

nearby 啲草草 ..

今日捉到隻CP495的GRIMER,若進化成MUK CP將過千,加上IV SCORE高達8X%,真係好想捉多D GRIMER黎進化佢!!
KITSTON 發表於 2016-8-9 11:36

又有UPDATE??
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

我有好多行橫直斜啊, 可否告知詳情

另外, 你頭像係咪奇異種子, 好可愛 ...
lblemon 發表於 2016-8-9 11:30

詳情如下: D橫直斜要有重壘先計喎
各位精靈訓練員,捉夠3連環組合嘅小精靈未呢?

由8月6號至31號,我哋準備咗總值超過50萬嘅商場購
物現金券等你哋拎。大家只要去The ONE L2 或皇室堡嘅顧客服務中心岀示你哋Pokémon GO入面嘅POKÉDEX頁面#,如果你已經成功捕獲任
何横、直或斜行連續5隻小精靈嘅3連環組合 (例如橫直斜、橫橫直、橫橫橫等等嘅組合),就可以免費
換領HK$50商場購物現金券1張*!

仲有喺活動期間嘅逢星期六同日,小精靈大使都會喺場內唔
同位置撒花瓣(使用Lure Module),吸引高CP值同稀有嘅小精靈到場,增加
大家捕獲佢哋嘅機會㗎~~

# 恕不接受POKÉDEX頁面截圖
* 每人每日只限換領禮品一份

換領詳情:
日期:8月6日至31日
時間:中午12時至晚上10時
地點:The ONE L2 Pokémon GO禮品換領處 / 皇室堡地下顧客服務中心
名額:每日名額200個 (先到先得,送完即止)

BTW 我頭像叫草苗龜,係第4代o既pokemon,奇異種子係第1代
呢隻先係奇異種子
草苗龜係佢

nearby 啲草草 ..
賴爽 發表於 2016-8-9 11:37

D地有草草咩?
今日捉到隻CP495的GRIMER,若進化成MUK CP將過千,加上IV SCORE高達8X%,真係好想捉多D GRIMER黎進化佢!!{: ...
酷愛903 發表於 2016-8-9 11:40
係呀,又update,應該會fix番波波都會走o既bug

Grimer都幾少見,應該有排先儲得夠進化 捉你好運

D地有草草咩?
係呀,又update,應該會fix番波波都會走o既bug

Grimer都幾少見,應該有排 ...
KITSTON 發表於 2016-8-9 11:44

你 Click Nearby

啲精靈隔離會有草

由 ...
KITSTON 發表於 2016-8-9 11:41

我 1-25號入面, 只欠 003, 006, 應該有得拎

你 Click Nearby

啲精靈隔離會有草
賴爽 發表於 2016-8-9 11:45

好美喔D草咩意思呢,唔通近D會得一條?
我 1-25號入面, 只欠 003, 006, 應該有得拎
lblemon 發表於 2016-8-9 11:47

有呀
你都捉到好多喎

好美喔D草咩意思呢,唔通近D會得一條?

有呀
你都捉到好多喎{ ...
KITSTON 發表於 2016-8-9 11:50

無 ...... 意思

因為我地唔是被選中 正如腳印永遠 3 個咁

由 ...
KITSTON 發表於 2016-8-9 11:41

草苗龜好得意, 佢嫌棄d 糧喎

無 ...... 意思

賴爽 發表於 2016-8-9 11:53

我連腳印都無
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

我連腳印都無
JasOh103 發表於 2016-8-9 11:56

一開始:有腳印

第一次更新:無腳印
第二次更新:有草

無 ...... 意思

賴爽 發表於 2016-8-9 11:53

咁佢改黎做咩

賴爽 發表於 2016-8-9 11:58

預計第三次更新:無草

草苗龜好得意, 佢嫌棄d 糧喎
lblemon 發表於 2016-8-9 11:54

係呀 最愛草苗龜

賴爽 發表於 2016-8-9 11:58

其實d草好礙眼, 寧願佢無腳印
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

咁佢改黎做咩
預計第三次更新:無草
KITSTON 發表於 2016-8-9 12:01

有啲隨機選中既咪有用 (香港好似未有人係咁)

有啲隨機選中既咪有用 (香港好似未有人係咁)
賴爽 發表於 2016-8-9 12:02

真係會有被選中架?
點解呢個功能唔可以人人都有

其實d草好礙眼, 寧願佢無腳印
kevinlai1621 發表於 2016-8-9 12:01

我都覺 又唔係靚

真係會有被選中架?
點解呢個功能唔可以人人都有
KITSTON 發表於 2016-8-9 12:03

選中會咁

圖 from hkgolden.

而家測試中,等 ok 會全世界都有

選中會咁

賴爽 發表於 2016-8-9 12:05

嘩嘩嘩,有埋幅相咁好o既
想佢快D測試好

想佢快D測試好
KITSTON 發表於 2016-8-9 12:09

nearby = 隻嘢係 pokestop 附近

想佢快D測試好
KITSTON 發表於 2016-8-9 12:09

咁會唔會好chur數據
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

選中會咁

隻獅子好生口面

咁會唔會好chur數據
HOTMAN 發表於 2016-8-9 12:18

有機會
隻獅子好生口面
lblemon 發表於 2016-8-9 13:01

o個隻係牛黎架,叫大隻牛,係北美限定架,香港無,幅圖都係外國玩家o既

其實唔係好明Gym係點玩法
比如話有個Gym同我同隊, 我去Train, 如果我輸比佢, 佢既Prestige係咪會升? 咁如果我贏呢?
同埋點解同顏色不過我又做唔到part of the gym呢?

其實唔係好明Gym係點玩法
比如話有個Gym同我同隊, 我去Train, 如果我輸比佢, 佢既Prestige係咪會升? 咁如果 ...
JasOh103 發表於 2016-8-9 14:29

比如話有個Gym同我同隊, 我去Train, 如果我輸比佢, 佢既Prestige係咪會升----> 係.

如果你贏, 你會得到xp

比如話有個Gym同我同隊, 我去Train, 如果我輸比佢, 佢既Prestige係咪會升----> 係.

如果你贏, 你會得到x ...
lblemon 發表於 2016-8-9 14:43

咁我要輸多d喎
如果贏既話, 個gym prestige又會點呢?

咁其實都唔係所謂既'train pokemon', 似'train gym'多d
要個pokemon勁d都係要比佢食糖&塵

咁我要輸多d喎
如果贏既話, 個gym prestige又會點呢?

咁其實都唔係所謂既'train pokemon', 似't ...
JasOh103 發表於 2016-8-9 14:47

冇留意贏果時會點

其實個gym主要係train 個玩家戰鬥技巧, 識掌握閃避時機先可以弱勝強

冇留意贏果時會點

其實個gym主要係train 個玩家戰鬥技巧, 識掌握閃避時機先可以弱勝強 ...
lblemon 發表於 2016-8-9 14:57

咁打贏人(其他team)其實有無著數

咁打贏人(其他team)其實有無著數
kevinlai1621 發表於 2016-8-9 15:06

打贏其它顏色, 就會扣敵方 gym prestige, 扣晒就會變成灰色 no team 狀態, 邊個最早放寵入去就會成為館主, 有錯請請正

你打贏會有350 xp

其實D草真係無太大問題 反而行得快當我揸車 :o)

其實D草真係無太大問題 反而行得快當我揸車 :o)
nicholashin 發表於 2016-8-9 19:25

因為都唔會開黎睇
  我都覺得個溫馨提示有D多餘lol

因為都唔會開黎睇
  我都覺得個溫馨提示有D多餘lol
kevinlai1621 發表於 2016-8-9 19:29

立即減速
否則不會計算移動距離
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

選中會咁

咁好似冇左要自己搵寵既樂趣
其實剩係display 距離 (on a scale of 1 to 10) 或者剩係display 方位咪重好

(不過佢想顯示得咁清楚, 應該想喺短期內趕絕pokevision 或者同類型既app)
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

立即減速
否則不會計算移動距離
matthew1990 發表於 2016-8-9 20:19

聽日搭車見識下先

聽日搭車見識下先
kevinlai1621 發表於 2016-8-9 20:21

呢句我作嘎咋

回復 656# KITSTON

$50 GET!

本帖隱藏的內容需要積分高於 2882 才可瀏覽

呢句我作嘎咋
matthew1990 發表於 2016-8-9 20:23

如果真係唔計都幾大鑊

回復  KITSTON

$50 GET!

**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-8-9 20:25

回覆我做咩hide住唔俾我睇

立即減速
否則不會計算移動距離
matthew1990 發表於 2016-8-9 20:19

我覺得佢彈出黎就真係會唔計喎 只要快少少就彈出黎,click走左如果仲未減速就會keep住彈出黎
到時自然咩都做唔到

回覆我做咩hide住唔俾我睇
KITSTON 發表於 2016-8-9 20:47

原來你咁低分嘎

如果真係唔計都幾大鑊
kevinlai1621 發表於 2016-8-9 20:27
我覺得佢彈出黎就真係會唔計喎 只要快少少就彈出黎,click走左如果仲未減速就會keep住彈出黎{:1_18 ...
KITSTON 發表於 2016-8-9 20:49

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

原來你咁低分嘎
matthew1990 發表於 2016-8-9 20:57

你估我想架?

回復  KITSTON

$50 GET!

matthew1990 發表於 2016-8-9 20:25

D你我寫得咁亂o既
咁都真係幾好賺

matthew1990 發表於 2016-8-9 21:00

咁即係佢呢個pop-up box是阻止唔到人地開車玩的
G標唔G本

matthew1990 發表於 2016-8-9 21:00

我都試過有時熄左個gps一陣再開番就可以有bug
   不過係地底你都玩到 我一入隧道就not found

我都試過有時熄左個gps一陣再開番就可以有bug
   不過係地底你都玩到 我一入隧道就n ...
kevinlai1621 發表於 2016-8-9 21:07

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

我喺屋企有時會開關wifi chok 距離

咁即係佢呢個pop-up box是阻止唔到人地開車玩的
G標唔G本
KITSTON 發表於 2016-8-9 21:06

咁我就唔知喇.
但佢一彈pop-up box 我就即刻關左佢

我喺屋企有時會開關wifi chok 距離
matthew1990 發表於 2016-8-9 21:16

我就咁放o係房書檯用wifi佢都識行
今日佢就成日都彈出黎話我搭車