返回列表 發帖
幾時可以分紅黃藍隊
lblemon 發表於 2016-7-25 23:23

Level 5,然後click任何一間gym
你升得愈高lv, 就會有CP高嘅pokemon
Pure. 發表於 2016-7-25 22:53

原來係咁

基本上全個香港都被外國勢力入侵
  個個都係係外地玩過一排番到黎就屈人機 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-25 22:47

唔怪得~我就奇怪點解咁快可以成千CP

Level 5,然後click任何一間gym

原來係咁
KITSTON 發表於 2016-7-25 23:39

哦, level 5 ...

回復 97# kevinlai1621

最後跟fd入左藍
HotCha C AllStar

如果想伊貝進化到指定一隻嘅話, 其實有方法.
將Eevee重新改名,
要火伊貝嘅改 Pyro,
水伊貝改 Rainer,
雷伊貝改 Sparky,

最好改完名重新開app, make sure個server知道改咗名.
不過每個名都只可以用一次, 例如第一次改 Rainer會出水伊貝, 第二次改Rainer未必會出水伊貝.

Source: http://fraghero.com/this-trick-a ... ice-of-eeveelution/

我試過兩次, 一次係水伊貝, 一次係雷伊貝, 兩次都成功.
另外喺朋友機試過一次水, 都得

如果想伊貝進化到指定一隻嘅話, 其實有方法.
將Eevee重新改名,
要火伊貝嘅改 Pyro,
水伊貝改 Rainer,
雷 ...
Pure. 發表於 2016-7-26 02:15

... 原來有得咁玩 (小弟唔情願下進左隻火)
陳奕迅:一個極之優秀非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017

現有 5 km 蛋x2, 10 km 蛋 x 1, 孵邊隻好

現有 5 km 蛋x2, 10 km 蛋 x 1, 孵邊隻好
lblemon 發表於 2016-7-26 09:15

10km會hatch啲好罕有嘅pokemons (但係會行到腳斷)
5km & 2km就越嚟越普通

10km會hatch啲好罕有嘅pokemons
5km & 2km就越嚟越普通
YYM 發表於 2016-7-26 09:35

咁我試下孵隻10 km

咁我試下孵隻10 km
lblemon 發表於 2016-7-26 09:38

如果你平時有揸車返工嘅話就可以開住佢黎行
但係要keep it around 20mph (唔知美國20Mph=香港幾多?)
因為如果開20mph嘅話佢哋detect唔到你揸緊車架

但係要keep it around 20mph (唔知美國20Mph=香港幾多?)
因 ...
YYM 發表於 2016-7-26 09:44

坐巴士應該都得卦, 同埋有冇限時架?

坐巴士應該都得卦, 同埋有冇限時架?
lblemon 發表於 2016-7-26 09:51

冇限時,我都係朝朝返工/放工坐巴士開住佢架。
途中仲有好多pokemons彈出嚟,又可以轉啲pokestops,不知玩得幾開心

冇限時,我都係朝朝返工/放工坐巴士開住佢架。
途中仲有好多pokemons彈出嚟,不知玩得幾開心 ...
YYM 發表於 2016-7-26 09:58

似乎架車要慢先有機會唔駛行而孵到蛋...可能電車最適合

似乎架車要慢先有機會唔駛行而孵到蛋...可能電車最適合
lblemon 發表於 2016-7-26 10:01

Youtube 有奇招可以教你唔使行都可以hatch到啲蛋(我試過,係得架)lol
黐個電話係單車呔上面轉圈,或者綁住個電話係天花版嘅風扇度轉都可以架

我想講呢, 我已經轉唔到野出黎, 佢係咁話我袋full
WYTV Music Chart(Week 12)
WYTV Music Award 2018(完整名單)

我想講呢, 我已經轉唔到野出黎, 佢係咁話我袋full
kevinlai1621 發表於 2016-7-26 10:13

棄置啲補藥咪得 <3
陳奕迅:一個極之優秀非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017

有無人同我一樣玩到舊電熱晒又成日hang機

有無人同我一樣玩到舊電熱晒又成日hang機
KITSTON 發表於 2016-7-26 11:05

電熱就只係熱一陣, 但係我而家一開 ig 就彈app

電熱就只係熱一陣, 但係我而家一開 ig 就彈app
lblemon 發表於 2016-7-26 11:11

Same here.

lblemon 發表於 2016-7-26 09:15

一開始孵2km 先升等
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

... 原來有得咁玩 (小弟唔情願下進左隻火)
賴爽 發表於 2016-7-26 07:58

你下次Eevee進化時都仲可以, 每種屬性都有一次機會

你下次Eevee進化時都仲可以, 每種屬性都有一次機會
Pure. 發表於 2016-7-26 11:56

而家儲緊石 (揀最高 CP 個隻做水伊貝 )

一開始孵2km 先升等
matthew1990 發表於 2016-7-26 11:37

冇 2 km, 只有5 和 10 km咋

Diudiudiudiudiu
係theone食緊野撞到隻滾動石
捉捉下無啦啦冇曬王浩信 收吾到gps咁就走佐!
我頂!

lv 5 啦, 我選左藍隊.

午飯時間好多人放incense, 坐在公司都捉到.

冇 2 km, 只有5 和 10 km咋
lblemon 發表於 2016-7-26 13:09

咁5km先囉
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

有冇人知可以點掉蛋?
太多2km 唔想要

咁5km先囉
matthew1990 發表於 2016-7-26 13:27

已經孵緊隻 10 km 呢

感覺上, 選左藍之後 比我捉果d 都係水系居多

已經孵緊隻 10 km 呢

感覺上, 選左藍之後 比我捉果d 都係水系居多
lblemon 發表於 2016-7-26 13:35

揀佐紅隊 但都冇乜火系

Diudiudiudiudiu
係theone食緊野撞到隻滾動石
捉捉下無啦啦冇曬王浩信 收吾到gps咁就走佐!
我頂! ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-26 13:21
比我係小精靈/王浩信 見到你都即走啦 ^^

比我係小精靈/王浩信 見到你都即走啦 ^^
nicholashin 發表於 2016-7-26 13:44

U are so mean
Ban

因 ...
YYM 發表於 2016-7-26 09:44

好似唔需要開住個game 黎行先至孵到野?

暫時捉到最高 cp 既係 129 cp 的 psyduck, 養唔養得過

有冇人知可以點掉蛋?
太多2km 唔想要
matthew1990 發表於 2016-7-26 13:27

冇得掉 所以一定係孵低KM先

Yeah

開始厭厭地 :P

好期待隻10km蛋會孵到D咩出黎 唔好係伊貝

野生大比鳥CP得26係咩玩法

不如搵人一齊坐電車捉精靈

激死我, 第二次走失隻奇異種子

返緊屋企都隨手捉到3隻周柏豪

儲齊三隻主角

儲齊三隻主角
KITSTON 發表於 2016-7-26 21:48

我好似連見都未見過車厘龜

HINZ TOP 20 Week 11
01 守破離 - 林二汶
02 值得放棄 - 符致逸
03 偽人 - 許廷鏗

暫時捉到最高 cp 既係 129 cp 的 psyduck, 養唔養得過
lblemon 發表於 2016-7-26 13:53

養唔過, Psyduck嘅CP會去到六百幾

養唔過, Psyduck嘅CP會去到六百幾
Pure. 發表於 2016-7-26 22:22

都唔知養咩好

另外, 用左incense, 一樣得好少怪, 只係吸引到高級少少的怪

反而今晚放工在灣仔仲多野捉

都唔知養咩好

另外, 用左incense, 一樣得好少怪, 只係吸引到高級少少的怪

反而今晚放工在灣仔仲多野捉 ...
lblemon 發表於 2016-7-26 22:38

去d櫻花spot啦

去d櫻花spot啦
HOTMAN 發表於 2016-7-26 22:41

午飯時分, 附近好多櫻花spot, 唔駛左撲右撲都有好多... 屋企真係冇好野捉到

午飯時分, 附近好多櫻花spot, 唔駛左撲右撲都有好多... 屋企真係冇好野捉到 ...
lblemon 發表於 2016-7-26 22:44

啲incense 30分鐘只可以吸到5隻pokemon埋身, 仲要勁多波波, 波音蝠   用lure module 每3分鐘就有一隻出現, 抵玩好多

啲incense 30分鐘只可以吸到5隻pokemon埋身, 仲要勁多波波, 波音蝠   用lure module 每3分鐘就有一隻 ...
Pure. 發表於 2016-7-26 22:53

係咪要高級D 先可以用lure module? 我而家lv 7

Update ios 後,用到ig 了