返回列表 發帖
pokemon go 係咪死 server? 頭先發現冇左我既公仔, 只有我個圓圈在, 隨後 熄app重開就load唔到個game, 關機 ...
lblemon 發表於 2016-7-28 17:14

會唔會係你個網絡問題
WYTV Music Chart(Week 3)
WYTV Music Award 2018(完整名單)

討論區和我家姐頭先都玩唔到

不過岩岩又玩得返

話說墳場同郊野公園先係最多pokestop

話說墳場同郊野公園先係最多pokestop
kevinlai1621 發表於 2016-7-28 17:26

係咪架? 我見跑馬地香港墳場入面冇 pokestop, 養和隔離的波斯墳場門口有一個咁咯.

沙灘會有化石進化個兩隻嘢

頭先見到
陳奕迅:一個極之優秀非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017

沙灘會有化石進化個兩隻嘢

頭先見到
賴爽 發表於 2016-7-28 18:25

邊個沙灘?
乜唔係隨機出既咩?
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

邊個沙灘?
乜唔係隨機出既咩?
matthew1990 發表於 2016-7-28 19:07

黃金海岸
陳奕迅:一個極之優秀非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017

黃金海岸
賴爽 發表於 2016-7-28 19:17

但唔係隨機出嘎咩?
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

係咪架? 我見跑馬地香港墳場入面冇 pokestop, 養和隔離的波斯墳場門口有一個咁咯. ...
lblemon 發表於 2016-7-28 17:34

草地個d咪跑馬地墳場d pokestop
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

頭先約埋家姐捉野,在崇光地庫廁所門口捉到lickitung cp447,超難捉,餵左3次同埋超過15個球先捉到

然後遊電車河,在灣仔和金鐘之間捉到比卡超,捉中5、6次餵食2、3次先捉到

頭先約埋家姐捉野,在崇光地庫廁所門口捉到lickitung cp447,超難捉,餵左3次同埋超過15個球先捉到

然後遊 ...
lblemon 發表於 2016-7-28 21:11

電車軌個段真係幾多野捉 (同埋都幾多人特登去搭電車)
  如無意外, 聽日我或者會中環匯豐坐到落中央圖書館睇下有咩收獲

屋企比兩個check point包圍
長其有正野捉
頭先捉左野生奇異草

屋企比兩個check point包圍
長其有正野捉
頭先捉左野生奇異草
艾石仔 發表於 2016-7-28 21:52

你屋企係邊???

如無意外, 聽日我或者會中環匯豐坐到落中央圖書館睇下有咩收獲
kevinlai1621 發表於 2016-7-28 21:17

你專登出街搭電車捉寵? (好瘋狂 )

你專登出街搭電車捉寵?  (好瘋狂 )
matthew1990 發表於 2016-7-28 22:06

唔係, 我番金鐘, 順便ze
   d 人仲癲啦, 偷笑地問人邊到有電車搭

草地個d咪跑馬地墳場d pokestop
kevinlai1621 發表於 2016-7-28 19:47

昨日在鄧肇堅醫院check過, check唔到草地區有pokestop哩...

昨日在鄧肇堅醫院check過, check唔到草地區有pokestop哩...
lblemon 發表於 2016-7-28 23:00

可能你未行到過去ze, 我今日係司徒拔到落黎就真係見到好多

d_uuuuuuuu 頭先佐敦有啟暴龍x_x
早知唔係九公hea咁耐啦

屮SiU霖屮 發表於 2016-7-28 23:27

九公都有其他現實世界收穫嘅

聽日去先

九公都有其他現實世界收穫嘅
newguy 發表於 2016-7-28 23:32

其實好好笑
成個九公變到勁多人
個d釣魚發燒友完全分唔到邊d係魚邊d係小智

你專登出街搭電車捉寵?  (好瘋狂 )
matthew1990 發表於 2016-7-28 22:06

我同我家姐係放工專登搭電車捉野(2姐妹加埋就快100歲添)

我家姐而家同姐夫再出去捉

可能你未行到過去ze, 我今日係司徒拔到落黎就真係見到好多
kevinlai1621 發表於 2016-7-28 23:03

應該係啦

其實好好笑
成個九公變到勁多人
個d釣魚發燒友完全分唔到邊d係魚邊d係小智 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-28 23:38

LOOOOOOL 我岩岩都路經九公 都有同樣諗法我諗會嚇退左非小智的人啦 -_,-
Life doesn't Wait. Connor Franta. 22.
Don't Wait. Joey Graceffa. 24.

LOOOOOOL 我岩岩都路經九公 都有同樣諗法我諗會嚇退左非小智的人啦 -_,- ...
俊仔 發表於 2016-7-29 00:27

你個表情好傷心咁

你做咩成日捕住九公

唔係, 我番金鐘, 順便ze
   d 人仲癲啦, 偷笑地問人邊到有電車搭 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-28 22:27

咁排電車實好多人搭
咁樣搭一程洗唔洗一粒鐘?

你做咩成日捕住九公
matthew1990 發表於 2016-7-29 00:35

堅游水

堅游水
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-29 00:43

順便吊魚?比人吊?

順便吊魚?比人吊?
HOTMAN 發表於 2016-7-29 00:59

好啦好啦 唔好OT啦^^

而家晚晚落天秀

而家晚晚落天秀
HOTMAN 發表於 2016-7-29 01:00

可以去埋元朗啦。睇下見唔見到兔兔

咁排電車實好多人搭
matthew1990 發表於 2016-7-29 00:36

星期一我中環落跑馬地好似都係半個鐘多d

咁排電車實好多人搭
matthew1990 發表於 2016-7-29 00:36

昨晚同家姐去搭電車, 約 19:30 銅鑼灣去天后, 然後天后落車再轉車去中環, 上層都好多位, 不過 天后去中環果程上層全部都係捉精靈

返工途中 去了道場, 打左2場, 全輸, 完全唔識點打

琴晚荃灣海旁捉到哈古龍
HotCha C AllStar

但唔係隨機出嘎咩?
matthew1990 發表於 2016-7-28 19:28

唔知喎咁就 .. 我玩左呢幾日都見唔到 HAHA

其實 用屋企人嘅手機玩唔得咩?

其實 用屋企人嘅手機玩唔得咩?
Trahaearn 發表於 2016-7-29 10:01

I love your ICON

I love your ICON
harryharry 發表於 2016-7-29 10:29

唔知喎咁就 .. 我玩左呢幾日都見唔到 HAHA
賴爽 發表於 2016-7-29 10:00

即係化石飛龍?

OMG

KOLABEAR IS BACK AGAIN !

即係化石飛龍?
matthew1990 發表於 2016-7-29 11:02

真係有50個

即係化石飛龍?
matthew1990 發表於 2016-7-29 11:02

化石飛龍有日搭搭下車見到 但一見就無左 :(

化石飛龍有日搭搭下車見到 但一見就無左 :(
賴爽 發表於 2016-7-29 11:25

我細個最鍾意就係呢隻

堅游水
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-29 00:43

冇着衫?
咁係咪瘦番哂?
順便吊魚?比人吊?
HOTMAN 發表於 2016-7-29 00:59

哇你...

回復 239# harryharry

thanks...

請問 尖沙咀, 旺角 2區的道館在哪兒

回復 240# matthew1990

救命啊!!!   玩密集恐懼啊?!

而家晚晚落天秀
HOTMAN 發表於 2016-7-29 01:00
係咪想引人揾你?

回復 249# nicholashin

icon表情滿分!