返回列表 發帖
係咪想引人揾你?
nicholashin 發表於 2016-7-29 14:19

你無搵佢???(⌒o⌒)

係咪想引人揾你?
nicholashin 發表於 2016-7-29 14:19

係 但唔係野生動物

係 但唔係野生動物
HOTMAN 發表於 2016-7-29 14:37
我搵你好唔好

要交友既話請過友壇既交友區
請勿OT PLEASE

要交友既話請過友壇既交友區
請勿OT PLEASE
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-29 17:48

友壇係邊度?

而家晚晚落天秀
HOTMAN 發表於 2016-7-29 01:00

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

終於 LV.19

好期待去到 LV.20

然後開始棄 GAME
陳奕迅:一個極之優秀非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017

返工途中 去了道場, 打左2場, 全輸, 完全唔識點打
lblemon 發表於 2016-7-29 09:38

道館唔係要黎打, 係要黎攝位
**** 本內容被作者隱藏 ****
matthew1990 發表於 2016-7-29 17:53

放工收穫唔少新寵!
用埋香薰、lucky egg,加上夫出3隻寵(其中2隻新寵),半小時內由12升至14!

你地升得咁快既 我仲係14lv

你地升得咁快既 我仲係14lv
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-29 20:47

我9
BTW o岩o岩孵2 km蛋出左比卡超

我9
KITSTON 發表於 2016-7-29 20:50

me lv13
   我想快d孵曬d蛋 今日又孵埋d廢野

我今日最大收穫都係得飛天螳螂

我隻火蔥鴨改咩名好?
叫白健恩好唔好?
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

me lv13
   我想快d孵曬d蛋 今日又孵埋d廢野

我今日最大收穫都係得飛天螳螂{:1 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-29 21:07

我Pokedex仲係得34隻 想要飛天螳螂、鐵甲犀牛、鉗刀甲蟲呢D

點解手上pokemon 列表中, 部分精靈背後有藍色光暈, 有些又沒有呢? 即使同一款精靈, 通常cp 較高的背後都有 ...
lblemon 發表於 2016-7-28 15:57

宜家知D藍色應該係代表最近捉

我隻火蔥鴨改咩名好?
叫白健恩好唔好?
matthew1990 發表於 2016-7-29 21:11

趙勁皓都ok

我Pokedex仲係得34隻 想要飛天螳螂、鐵甲犀牛、鉗刀甲蟲呢D

KITSTON 發表於 2016-7-29 21:14

你講個3隻我都有1隻, 但係我無比卡超同埋多一隻小火龍, 都無啟暴龍

KITSTON 發表於 2016-7-29 21:14

得呢隻

你講個3隻我都有1隻, 但係我無比卡超同埋多一隻小火龍, 都無啟暴龍
kevinlai1621 發表於 2016-7-29 21:24

啟暴龍見到都應該好難捉 連迷你龍都未見過
得呢隻
matthew1990 發表於 2016-7-29 21:30

好在我都有隻背背龍看門口

我9
KITSTON 發表於 2016-7-29 20:50

我都孵咗比卡超
仲有霹靂蛋 食夢獸 猴怪
--> MMK MUSIC AWARDS 2018 <--
--> MMK Music Chart 2019 WK 16 <--
[華語榜]1.13樓的大笨象 2.無憾的生存 3.Pretty Crazy
[韓語榜]1.Senorita 2.SHE'S FINE 3.Boy With Luv

啟暴龍見到都應該好難捉 連迷你龍都未見過

好在我都有隻背背龍看門口 ...
KITSTON 發表於 2016-7-29 21:42

龍系真係好似未見過
  連雷都唔多隻

終於 LV.19

好期待去到 LV.20

然後開始棄 GAME
賴爽 發表於 2016-7-29 19:30

你升得咁快嘅, 用咗lucky egg?

其實我真係好____________僧D PK怪風
次次捉高CP寵就會無啦啦吹怪風
吹走個波 最慘又唔知幾時有風
過小小佢又正常番
曬佐好多波

好在我都有隻背背龍看門口
KITSTON 發表於 2016-7-29 21:42

岩岩捉左Sia 同Taylor Swift

過小小佢 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-30 00:04

尋日捉隻大文豪哂咗好多
依家成身得返五十幾個精0球

過小小佢 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-30 00:04

好心佢有風就顯示出黎啦
又唔知d風吹邊

今天我

今天我
一個小子 發表於 2016-7-30 00:55

邊度

千人聚集樂富摩士公園為捉迷你龍

起兩棵櫻花樹下運吉比我遇到 398 cp 護主犬 同 小火馬

今日捉左好多新寵, 包括:
小火龍
火恐龍
尼美后
護主犬
小磁怪
鬼斯
毒氣丸
鐵甲犀牛
長藤怪(孵出)
菊石獸(孵出)

Pokedex caught: 56

你升得咁快嘅, 用咗lucky egg?
Pure. 發表於 2016-7-30 00:01

未用呀,聽日出街先用,順便幫啲嘢進化同升呢

不過周圍走去捉嘢係真,所以升得快
陳奕迅:一個極之優秀非常忠愛唱歌的表演者。多謝你,容祖兒!- 09 APR 2017

好心佢有風就顯示出黎啦
又唔知d風吹邊
艾石仔 發表於 2016-7-30 00:18

變左玩paper toss

趙勁皓都ok
KITSTON 發表於 2016-7-29 21:16

定係叫魏焌皓好?

我捉到謝安琪了

定係叫魏焌皓好?
matthew1990 發表於 2016-7-30 12:54

捉多幾隻要晒全個家族
我捉到謝安琪了
matthew1990 發表於 2016-7-30 12:55

即係邊隻?

即係邊隻?
KITSTON 發表於 2016-7-30 13:15

J會員提議改名既波波球
演唱會狂唱Sidetrack 搞到觀眾悶到訓哂覺
重有夠大波

J會員提議改名既波波球
重有夠大波 {:5_132 ...
matthew1990 發表於 2016-7-30 13:25

係咪改名改得好好呢?
咁鐘意攞住個咪, 人地話唱得唔好就angry豬
Jason's Playlist 2019 Week 23
Pretty Crazy - 容祖兒 // Never Really Over - Katy Perry

J會員提議改名既波波球
matthew1990 發表於 2016-7-30 13:25
係咪改名改得好好呢?
咁鐘意攞住個咪, 人地話唱得唔好就angry豬 ...
JasOh103 發表於 2016-7-30 13:58

係咪改名改得好好呢?
咁鐘意攞住個咪, 人地話唱得唔好就angry豬 ...
JasOh103 發表於 2016-7-30 13:58

強帖留名

J會員提議改名既波波球

我記得D人聽波波球唱歌會訓曬教
之後波波球會嬲嬲豬 畫花曬D人塊面嗄

定係叫魏焌皓好?
matthew1990 發表於 2016-7-30 12:54

我有好多隻傻鴨<33333333真人買唔起 唯有靠隻GAME集下郵

出去捉個寵都要通知差佬依個政府係咪驚人反佢驚到咁ON_

今晚終於捉到波波球、鐵甲犀牛、鉗刀甲蟲同蔓藤怪 雖然前三者CP都低過100

今晚終於捉到波波球、鐵甲犀牛、鉗刀甲蟲同藤怪
KITSTON 發表於 2016-7-30 21:50

恭喜你捉到謝安琪, 衛蘭, 成龍 同 Sia

恭喜你捉到謝安琪, 衛蘭, 成龍 同 Sia
matthew1990 發表於 2016-7-30 22:09

我淨係記得叫咩藤怪 原來佢就係你偶像

去佐一轉摩士終於感受到
二百幾三百人同一時間衝去同一個位置捉一隻尼美后既感覺
真係好爽
琴晚啟暴龍一定仲誇張

餵佢食莓+curveball+great 你都一下走佐去
我真係冇野好講咯肥師奶
逼我捉曬你d囡拎去賣比大木博士做_泥升進化嫁姐

我記得D人聽波波球唱歌會訓曬教
之後波波球會嬲嬲豬 畫花曬D人塊面嗄
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-30 18:23

波波球首歌真係好好聽
Jason's Playlist 2019 Week 23
Pretty Crazy - 容祖兒 // Never Really Over - Katy Perry

今日膽粗粗打道館,終於有得贏,打贏3隻pokemon

捉完除左睇cp 仲要計好多野.真心要用腦
郁多左. 健康左咁

J會員提議改名既波波球

笑到噴飯

捉完除左睇cp 仲要計好多野.真心要用腦
郁多左. 健康左咁 ...
釘釘 發表於 2016-7-31 03:33

讓世界yimsin

釘釘 發表於 2016-7-31 03:33
讓世界豔羨