返回列表 發帖
7日先一嚿石, 有排先進化得晒全部
Pure. 發表於 2018-11-16 07:54

個任務會唔會隔幾個星期就轉獎勵

考慮緊究竟進扭拉先好定波克基古先好

個任務會唔會隔幾個星期就轉獎勵

考慮緊究竟進扭拉先好定波克基古先好 ...
屮SiU霖屮 發表於 2018-11-16 15:22

可能之後會有其他途徑攞嚿石嘅

我會進化咗隻shiny magmar先

可能之後會有其他途徑攞嚿石嘅

我會進化咗隻shiny magmar先
Pure. 發表於 2018-11-16 16:50

新進個堆禾冇隻有SHINY
如果變做其他進化石靠碌7日都幾麻煩

今日出美碌坦特殊調查,第3關就要捉1隻百變怪,要靠掟1次EX送百變怪任務

今日5星居然出CRESSELIA(超能系)

出足三日
好野 可以進番我堆巨金怪

靈位加至2000
出足三日
好野 可以進番我堆巨金怪
屮SiU霖屮 發表於 2018-11-22 07:15

會否死足3日server?

尋日終於過哂8關捉到美祿坦

2/12/2018-1/1/2019每次完成7日田野調查可隨機得3神鳥or 3神狗其中一隻

ANOTHER 9爆10K
妖 中4隻大頭蟻比我JM9

官方facebook公佈, 就快有PvP, 希望對戰方式唔好令人失望

尋晚公布PVP細節

尋晚公布PVP細節
酷愛903 發表於 2018-12-5 08:19

唔知輸贏有什麼影響

唔知輸贏有什麼影響
xteve 發表於 2018-12-5 22:48

好似輸贏都有獎勵, 同埋暫時未會加排名

好似輸贏都有獎勵, 同埋暫時未會加排名
Pure. 發表於 2018-12-6 11:24

如果輸贏有分別,可以造馬。今日俾你贏,明日讓我贏。

距離冇限制,在遠方的你都可以一起玩

隻超鐵暴龍大到睇唔到對面
反而吼鯨王識自動移位

試咗幾場, 頭兩場獎勵得星塵400, 兩場之後就冇獎勵
三個team leaders出嘅精靈同一個league場場都一樣, 次序都一樣
Team Valor會較多派火系, team mystic派水/冰系, team instinct派電系
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

至今8次對戰拎到2粒神奧石,進化電擊魔獸同超甲狂犀都係最靚技
隻超鐵暴龍大到睇唔到對面
反而吼鯨王識自動移位

試咗幾場, 頭兩場獎勵得星塵400, 兩場之 ...
Pure. 發表於 2018-12-13 14:04

其實係FIX左
MASTER LEAGUE
黃: 雷電獸(火系大技)->美納斯(破壞光線)->雷鳥(打雷) (建議出地->電->岩(超甲狂犀/滾動岩頂得較耐))
紅: 烈焰猴(近身戰)->電擊魔獸->火鳥 (建議出水->地->岩)
藍: 背背龍(冰息+衝浪)->天蠍進化版(燕返)->急凍鳥(冰凍之風) (建議出電->冰->岩(大班/ALOLA滾動岩好D))

今日出新5星席多藍恩,打左一場煙左

聖誕孵過N隻7K,只有3隻小卡比,冇利歐路/小飛魚/鈴噹響SSD

明日又翻炒蓋歐卡+固拉多
斗笠菇大技有打草結其實冇咩用,DPS都係略小於羅斯雷朵,3月蜥蝪王有瘋狂植物一定會成為草系DPS NO.1!

今日1100-1400醜醜魚任務LISTBUDDY拎1粒糖
孵1蛋
掟10次GREAT
掟15次NICE

17/2社群日主角係小山豬,嗰日將會有得用神奧石進化象牙豬