返回列表 發帖
有冇美會員講我知,而家邊D位置多人聚集捉急凍鳥果D? 我需要埋堆捉神獸

其實正常市中心位置出現既急凍鳥都好多人打
上WECATCH睇下邊到有人打 只要隻野唔係就泥完都好大機會 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-7-31 14:10

今朝返工路過, 有10個人企喺度, 但得3個人打(連埋我), 有個阿叔叫我放棄, 我趕住返工唯有走...

番工時間太早啦
通常下晏先多人捉
屮SiU霖屮 發表於 2017-7-31 15:05

次次放工時間,行過的地點都冇神獸打

上個月放工發現貝貝龍在附近,捉到已經好開心了。第一代尚欠吉利蛋

其實正常市中心位置出現既急凍鳥都好多人打
上WECATCH睇下邊到有人打 只要隻野唔係就泥完都好大機會 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-7-31 14:10

安裝左WECATCH, 好正咁喎

昨晚在旺角捉咩亞,今次17人一齊打,真係打低佢,有10個白波不過捉唔到

几好氣氛,揾日再去試吓捉神獸先

周六在德福廣場18人齊打利基亞

6個白波,金莓第一個白波就捉到了

剛才於九龍公園捉到第一隻雷鳥,8個波,第3個搞掂,93%iv(15/14/13或15/13/14)仲要係十萬伏特!! ...
酷愛903 發表於 2017-8-9 13:47

今日灣仔捉到雷鳥,10白波第6,7個捉到了。係充電光束和電磁炮,如何?

我上某網查過電磁炮攻擊效率同十萬伏特一樣
酷愛903 發表於 2017-8-9 14:39

太好。可惜捉唔到火鳥和急凍鳥

Exclusive Raid Battles are similar to existing Raid Battles, with a few notable differences. Exclusi ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-8-15 01:36

Trainers must have successfully completed a raid recently, by defeating the Raid Boss, at the Gym where the Exclusive Raid Battle will be taking place

仲要去返之前打勝過的GYM

今日起3神鳥+利基亞一齊出現直至HKT 1/9為止

要喺過去打贏過RAID(咁幾乎所有人都係啦!!)才會被IN ...
酷愛903 發表於 2017-8-15 08:58

正,我欠急凍和火鳥

有時捉到隻野, 精靈球冇震3吓, 即刻出波浪線捉左隻野既? 同平時震3吓出星星捉隻野有唔同嗎?

小弟今日捉到冰火雞各一,命中率百分百!!
P.S. 5人僅僅打贏火雞剩返30幾秒真係好險 ...
酷愛903 發表於 2017-8-15 13:44

昨晚捉火鳥再一次失敗

今日有咩特別? 點解咁多人撒花既?

上一輪神獸我欠一隻 火鳥,捉2次都失敗

水君都捉2次,失敗

平日非食晏時間見到雷公都無人幫手打
KITSTON 發表於 2017-10-11 16:38

非午飯, 非放工時間, 即使有人想打, 都因為唔夠人而放棄

由於尋日起全球捉滿5億隻精靈,現在起直至HKT 2/12雙倍XP+6hr櫻!!
酷愛903 發表於 2017-11-21 15:46

太好了

今日開始5星RAID有鳳凰,為期2星期
酷愛903 發表於 2017-11-28 08:55

我第一次就捉到鳳王, 好幸運

早几日成日抽到10KM 蛋, 而家有3隻