返回列表 發帖
水伊中Water pulse佢肯定好興奮 話曬啱技喎
nicholashin 發表於 2016-10-3 14:10

公道D講 water pulse黎守gym係好ge
可能discharge守gym都好
但係雷伊就冇人會拎黎守gym咁解 :o)

守館好似都係Hydro pump最好  你唔識power up咩?雖然你呢隻唔值得投資 ...
nicholashin 發表於 2016-10-3 15:08

守gym 用一格技好易dodge..通常2格以上技容易D打亂人~同埋有時電腦會連出2次
睇番佢電腦個mechanism water pulse就會好d 啦~

我隻10k蛋孵左隻大岩蛇 蘇林鞭
nicholashin 發表於 2016-10-3 20:55

大岩蛇巧想要
唔明點解喇叭芽都唔夠糖...同埋千四ge奇異花可以打到幾高ge水伊? 2000?

T.T 捉左隻100%種子
之後進化之後爛技 T.T

今早我就係用呢隻奇異花KO隻CP1793, AQUA TAIL的水伊貝
酷愛903 發表於 2016-10-5 08:58

呢D係應該...
我尋晚用2千2背背打左2隻>2900 啟暴
都仲係叫正常 :o)

兩隻?? 要DODGE到人地特攻先得喎!我到而家仲未係好識得用DODGE(但近排有幾次DODGE到卡比獸的HYPER BEAM). ...
酷愛903 發表於 2016-10-5 09:54

梗係要dodge
呢D係技巧

sor 我用14xx 飛天螳螂係打嬴自己2600GE椰樹獸

X2 無好野出過
艾石仔 發表於 2016-10-5 11:10

我都想有新野出

5KM出極都係雀同蟲
艾石仔 發表於 2016-10-5 12:11

咁驚...蟲同雀應該係2KM WOR

咁樣有咩好出奇呢?
你話你用4x Resistant skill + 低cp打贏就話..
雖然椰樹獸冇4x resistant type ...
siongguan 發表於 2016-10-5 11:54

佢最煩就係將D最普通GE野當開心大發現咁曬命

一問:點解我而家係lv27,但孵出來的寵都是lv20??

點解唔買多幾個孵蛋器?一次過最多可以孵9隻蛋 ...
酷愛903 發表於 2016-10-5 14:53

妖 孵蛋max lv.20 是常識吧

頭先lunchtime 本來可以霸4個gym
死人gym error搞到最後拎得10個coin

御三家進化型 火系難逃兩腳宿命
呢代好多唔知似咩嘅三尖八角異獸,可愛嘅都唔多隻 ...
KITSTON 發表於 2016-10-18 21:10

睇黎都係揀草主...

又話海港城收獲好豐富嘅, 我今日去都係得兩隻迷你龍, 一隻奇異草, 同鯉魚王一大堆 ...
kevinlai1621 發表於 2016-10-23 22:36

LCX好多WOR
留一兩個鐘捉左10 8隻
之後進埋隻100 iv龍
無爛技謝天謝地

108隻 咩時間去先  你已經有好多隻啟暴啦喎
nicholashin 發表於 2016-10-24 12:48

10隻8隻 -___-

我真係唔明
每個月俾748蚊點解仲未齊圖鑑...

anyway 今日鬼斯糖由100粒變成500粒

財閥發現:D
屮SiU霖屮 發表於 2016-10-27 04:43

有錢都唔代表你識用

等我又報下先
event果個星期fu左2隻電擊獸1隻紅唇娃1條迷你龍1隻吉利蛋1隻背背
仲係海港城hunt左200幾粒龍糖
宜家有4隻過3000龍

孵背背 究竟你同燈神邊個得閒啲
nicholashin 發表於 2016-11-4 12:45

點同 我level34

其實我想孵伊貝 好少糖呀  我諗我一星期都未必捉到一隻
10k咁耐以黎淨係孵到一次伊貝 {:1 ...
nicholashin 發表於 2016-11-4 13:21

痴線我中秋果日連fu 2隻伊貝

好耐無睇呢個post
終於level 36

仲爭隻細媽未fu到

本帖隱藏的內容需要積分高於 2500 才可瀏覽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

BTW~立方獸邊到多?
艾石仔 發表於 2017-2-11 15:02

周街都係 呢幾日蛋都俾咗3隻我
試下紅磡黃埔土瓜灣

儲咗十幾隻海馬螳螂大口蝠終於有用

啲人話第7日轉pokeshop會轉到出嚟