返回列表 發帖
到而家仲堅持到每星期行落公園大捉一次

有D野個人係唔會捉
只不過日日都望住個地圖
因為要幫人拎埋最後一隻爛泥獸(都唔知點解咁難搵),
完成幅PokeDex

下季想要小刺蛋,而家隻Buddy係波波球
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

今日我樓下海傍應該都有返d人氣......

不過而家仲有冇人玩呢個Game?
我間中都有玩, 未棄既@@"
比預定時間早左少少
  但係我第一代都仲未畢業
kevinlai1621 發表於 2017-2-15 20:23

算啦我呢D懶道德怪105隻都未有......難為我另一半已經儲晒第一代>.<"
(係百變怪未有囉)
小鋸鱷個樣IS SO奇怪
屮SiU霖屮 發表於 2017-2-17 10:54

我想要小刺蛋同小波球

我有2個太陽之石, 一個膜, 同upgrade

基本上係得立方獸唔夠糖
kevinlai1621 發表於 2017-3-6 19:05

我要太陽石搞掂棵美麗花
小波球終於幾日前生左.....:)

夠糖但轉唔到野
艾石仔 發表於 2017-3-7 14:06

你要咩呀?
我D 10K 永遠都係松果>.<

想問下張upgrade 係咩野精靈有用? thx for reply~

改埋晒D無聊名@@

D_u
抽到第三舊鋼鐵外套
你係抽都抽其他野比我啦
抽死一樣做乜呀 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-3-18 10:38

我只求兩粒太陽石
我仲有兩舊Up-Grade 唔知想點#@#

原來尋日POKEMON GO個UPDATE根據手機設定而決定是否轉中文版,但跟大陸譯名 ...
酷愛903 發表於 2017-4-8 10:03

跟台灣.....
我上週一早上捉到1隻
酷愛903 發表於 2017-4-3 08:51

上期(3月30日左右)因為潑水節所以特多貝貝龍
最完美嘅生日禮物,就係響你 700m 遠出一隻圖騰
星勤 發表於 2017-4-2 01:14

呢隻你點搵到???

除左雙倍XP,仲有:
1. 孵蛋得糖增加
2. 2KM蛋出更多寵(包括油雞、背背龍、大奶罐)
3. LUCKY EGG有SALE
時 ...
酷愛903 發表於 2017-4-14 10:50

今日2k中盔甲鳥同大奶罐已經好滿足~

今日終於轉到第一個UPGRADE,進左第一隻立方獸2!!
而家剩返兩個圖鑑未開:長毛豬、未知圖騰 ...
酷愛903 發表於 2017-4-23 13:46

長毛豬, 聽聞中葵涌公園幫到你。

我到前幾日先開始識打團體戰......
深水埗警署既GYM係弱到爆@@"

但其實而家GYM真係好少.....

捉到小智版比卡超
Kaybb 發表於 2017-7-22 20:23

我到而家都仲未有......
另外, 昨日在西灣河打左半粒鐘道場,嬴都進唔到既@@"

好似去到星期5 唔太sure

今日終於捉到利基亞^^順便捉多佐隻急凍烏
29lv表示每次都死6隻以上先捉到{: ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-7-26 20:58

我同我老公殺晒隻大佬有堆波兩個Acc都搵唔到一隻@@"

而家只係27lv的我@@"
LATEST NEWS: 所有優惠延長至HKT 28/7 08:00
今日捉到第一隻急凍鳥!!!!!!!!!!
酷愛903 發表於 2017-7-25 10:54

Fool蛋器3倍速......

而家諗左課少少出D禮盒.....大家知唔知係咩來@@"

今日小隊捉到腳仔軟
一隻路基亞(中港碼頭)
一隻卡比獸(堪富利士道)
一隻奇異花(美麗華廣場齋鋪)
仲有金巴利街的油雞

暈……

最後紀錄
見到7隻利基亞
捉佐1隻 煙佐5隻 1隻差1%血夠鐘飲恨
點解個5隻要走吾cum with me

打完既感 ...
屮SiU霖屮 發表於 2017-7-27 21:36

我而家菠蘿荒……另外想買fool蛋同團體劵

我而家先知道原來踢腿男係有兩次進既 (大誤)

長沙灣站 / (聽聞)青衣海旁近百人捉火鳥……

不過我未得閒理佢住,睇完營養師先。

今日@青衣城外大媽廣場
兩個波,兩條犀牛,完。

四中三, 係冇急凍鳥

尋日10個波都捉唔到。。。
kevinlai1621 發表於 2017-9-13 17:21

基本上好少最後一個波先中我多數@5個波以內.....

同埋點都餵金莓同蕉 (如果d飛黎飛去o個D)

有兩隻水君喺我acc

曾經有人@美孚見到1613(CP起始頂)既水君出現但係煙左.....