返回列表 發帖
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

唔知係咪我網絡唔好
成日彈game 同搵唔到gps
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

試緊
又話揀第一隻有得tun後揀比卡超o既,郁唔到 最後揀左啫喱雞 ...
KITSTON 發表於 2016-7-25 12:02

好似要來回走五次乜乜乜咁

點知d 人捉緊野?

Cp值係咪越高越好

點知d 人捉緊野?
lblemon 發表於 2016-7-25 15:28

望下人地部電話
Cp值係咪越高越好
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-25 15:31

YES

望下人地部電話

YES
賴爽 發表於 2016-7-25 15:36

真係極多人玩緊

真係極多人玩緊
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-25 15:38

成街都係 pokemon go.. 好恐怖

成街都係 pokemon go.. 好恐怖
賴爽 發表於 2016-7-25 15:43

連d呀叔都玩先好笑

連d呀叔都玩先好笑
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-25 15:49

係呀 我都見到好多叔叔嬸嬸玩連我阿媽都問我有無玩 Pokemon Go lol (但佢無玩)

見到隻小火龍係我自己台面感覺真係好
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-25 13:33

係床邊 開心

訓一覺先再出去捉

灣仔好多伊貝

大家e+狩到d咩喔
垂直活著,水平留戀著。
Wonders Music Recommendation 2019 Week 50

加入黃隊真係極大挑戰, 全街都係紅同藍
頭先搭左程電車, 都捉到幾多野

奇異種子
HotCha C AllStar

頭先搭左程電車, 都捉到幾多野 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-25 16:23

點加
--> MMK MUSIC AWARDS 2018 <--
--> MMK Music Chart 2019 WK 16 <--
[華語榜]1.13樓的大笨象 2.無憾的生存 3.Pretty Crazy
[韓語榜]1.Senorita 2.SHE'S FINE 3.Boy With Luv

我頭先用屋企人部電話玩 好想用自己既電話玩呀

點知d 人捉緊野?
lblemon 發表於 2016-7-25 15:28

行行下無啦啦有人舉高部電話佢很肯定係捉緊嘢
然後用自己電話開嚟睇下有咩捉
原來係波音蝠.._!

點加
mamakin 發表於 2016-7-25 16:46

要;lv5先入得隊?

我頭先用屋企人部電話玩 好想用自己既電話玩呀
nicholashin 發表於 2016-7-25 16:57

努力番工 唔好做連詩雅

係咪室外先有得捉, 屋企冇得捉?

努力番工 唔好做連詩雅
HOTMAN 發表於 2016-7-25 17:19
關咩事

藍隊 here

屋企玩唔到

點解成日都話冇GPS signal

係咪室外先有得捉, 屋企冇得捉?
lblemon 發表於 2016-7-25 17:26

我屋企淨係出現嗰啲老鼠蝙蝠雀仔果啲cheap野!
想要好嘢真係要周圍行先得
或者hatch啲蛋. 10km蛋hatch啲好正嘅pokemons架
但係我個friend試過2km蛋hatch咗Pikachu

藍隊 here
賴爽 發表於 2016-7-25 17:53

Me2

藍隊 here
賴爽 發表於 2016-7-25 17:53

藍隊 +1
--> MMK MUSIC AWARDS 2018 <--
--> MMK Music Chart 2019 WK 16 <--
[華語榜]1.13樓的大笨象 2.無憾的生存 3.Pretty Crazy
[韓語榜]1.Senorita 2.SHE'S FINE 3.Boy With Luv

你的裝置與這個版本不兼容。
jose 發表於 2016-7-25 14:02

同路中人

等我出糧之後就換機~

周柏豪係我張床上面

頭先搭左程電車, 都捉到幾多野 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-25 16:23

我入左黃隊
出左街兩個半鐘最高CP都只係隻108周柏豪

我入左黃隊
KITSTON 發表於 2016-7-25 20:53

黃隊揮手
   我高你少少, 好似係111周柏豪, 係灣仔到捉

今日行左咁耐, 整係見過sogo有黃隊鯉魚龍

同路中人

等我出糧之後就換機~
星夢情真 發表於 2016-7-25 20:28

到時熱潮可能過左

最易升lv係小周柏豪
又多又易捉又易升

黃隊揮手
   我高你少少, 好似係111周柏豪, 係灣仔到捉

今日行左咁耐, 整係見過sogo有黃 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-25 20:56

ME黃隊
係咪越難捉既就越高CP?
我隻傻鴨180CP

痴線 其實真係好叉食電

ME黃隊
我隻傻鴨180CP
艾石仔 發表於 2016-7-25 21:36

其實你想捉時多數都有食, 當然高cp有機會難捉d, 我隻周柏豪就你第二次先得

其實你想捉時多數都有食, 當然高cp有機會難捉d, 我隻周柏豪就你第二次先得 ...
kevinlai1621 發表於 2016-7-25 21:45

係地鐵捉左隻小拳石,
捉左好耐先捉到, 一睇成200CP

周柏豪係我張床上面
HOTMAN 發表於 2016-7-25 20:33

What's pakho?

D人升得真係快趣
我仲諗緊d stardusts應該比邊隻用好

一過第五關就係咁hang...

諗緊入咩隊好
定其實差唔多

What's pakho?
JasOh103 發表於 2016-7-25 21:58

比比鳥
ME黃隊
我隻傻鴨180CP
艾石仔 發表於 2016-7-25 21:36

艷羨喔

D人升得真係快趣
我仲諗緊d stardusts應該比邊隻用好
屮SiU霖屮 發表於 2016-7-25 21:58

基本上全個香港都被外國勢力入侵
  個個都係係外地玩過一排番到黎就屈人機

諗緊入咩隊好
定其實差唔多
tom 發表於 2016-7-25 22:39

藍同紅基本上周街都係

我入左黃隊
KITSTON 發表於 2016-7-25 20:53

你升得愈高lv, 就會有CP高嘅pokemon

我屋企淨係出現嗰啲老鼠蝙蝠雀仔果啲cheap野!
想要好嘢真係要周圍行先得
或者hatch啲蛋. 10km蛋hatch啲 ...
YYM 發表於 2016-7-25 19:00

岩岩在家捉左第一隻怪, 蝙蝠

幾時可以分紅黃藍隊