返回列表 發帖

[Jan/2017] 周杰倫地表最強世界巡迴演唱會2017香港站

周杰倫地表最強世界巡迴演唱會2017香港站
演唱會日期:2017年1月8-11日及13-17日
時間:8:15pm
地點:紅磡香港體育館
門票售價:HK$1080 / HK$680 / HK$480

8月15日起東亞信用卡優先訂票
Source: Sony Music HK facebook

其實佢呢幾年既造型定演唱會都已經過度華麗堆砌

第20行都要1050真係..

一定有Gin Lee做嘉賓

KITSTON 發表於 2016-7-7 13:40

點解嘅?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

點解嘅?
l00540 發表於 2016-7-7 15:34

美煎在中國好聲音係周杰偷組.

早半年就出promo?
咁心急

優先訂票時間公售時間呢?BTW學友哥哥聖誕跨年都未出

張POSTER勁肉酸.....
令我諗起忘了愛

由寶輝娛樂主辦,AXA 呈獻之「周杰倫地表最強世界巡迴演唱會 - 香港」剛公佈了門票和演出日期詳情,演唱會首場為17年1月8 號,場數共六場 (8 -11 號及13 - 14 號) ,票價分為$1080 , $680 及 $380 三種 。因今次演唱會須要頗大地方才能容納耗資接近4千萬港元的舞台設計,主辦透露將㑹減少座位數量以便觀眾能更全面欣賞到這個精彩絶倫的演出,所以樂迷須把握於8月15 號開始東亞信用卡優先訂票的機會,以便第一時間搶購座位非常有限的門票。
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

回復 10# hinz

係Sony fb同一個Post貼果張poster話平飛賣$480

不過百幾個回應得兩個人問,應該個個諗住買貴飛

幾時開售

其待有售
愛 Connie <3

回復 7# hosealiu

張海報好耐噶啦只不過改曬D字咋嘛...

sosad
02 著地 - 鄧麗欣

到而家都未入到
【This is MC】澳門見

應該下個禮拜嚟開記者會會宣布加場掛,好似話內部都有得訂15號果場

all sold out
love wins!

all sold out
ivanbb 發表於 2016-9-6 13:15

正常, 佢次次都係秒殺

KITSTON 發表於 2016-7-7 13:40

咁會唔會唱埋紅塵客棧...然後就俾網民批死唔夠果個乜乜乜學員經典..

MOOV facebook
【9月7日(三)正式開售】
周杰倫 《地表最強》世界巡迴演唱會 2017 香港站

門票套裝將於MOOV Shop發售,提提大家,買飛前必須先登記成為MOOV會員 (免費)!

開售日期: 2016年9月7日 上午10時起
登記及發售網址: http://moov.hk/shop
付款方法: VISA/ MasterCard信用卡
購買資格: 不限MOOV付款會員,全城均可網上購買 (免費申請ID,即時購買)
演唱會詳情:
演出日期: 2017年1月9,10,11日
時間: 晚上8時15分
地點: 紅磡香港體育館
門票套裝售價:
- HK$1190 (HK$1080門票一張及官方LED粉海螢光燈一份)
- HK$790 (HK$680門票一張及官方LED粉海螢光燈一份)
手續費: 每套額外HK$30

唔想買黃牛又肯硬食碌營光燈可以去買

加1月15-17號三場,禮拜三公售

from jay2u facebook

多左幾行$480俾大家爭

嘉賓請Joey la

嘉賓請Joey la
qbaby 發表於 2016-9-14 08:57

講左唔請嘉賓

咁就3個月
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

睇生果即時新聞話有 楓+退後+擱淺Medley 雖然估又降哂key唱但都等片流出

廣東話歌係一生中最愛 呢首係咪雲妮姐姐既推介...本來我係估原來他不夠愛我

利申: 買唔到霏, 好彩舊年七月睇左廣州站

8/1/2017 頭場歌單
01/ 英雄
02/ 無雙
03/ 世界末日
04/ 開不了口
05/ 床邊故事
06/ 竊愛
07/ 以父之名
08/ 美人魚
09/ 屋頂 (歌迷大合唱)
(鋼琴 1)
10/ 晴天
11/ 稻香
12/ 說好的幸福呢
13/ 牛仔很忙 (by Gary)
14/ 楓 + 退後 + 擱淺 (by 彈頭)
15/ 爸,我回來了
16/ 鞋子特大號
17/ 半島鐵盒
(鋼琴 2)
18/ 印第安老斑鳩
19/ 大笨鐘 + 暗號 + 彩虹 + 龍捲風
20/ 土耳其冰淇淋
21/ Now You See Me
22/ 告白汽球
Encore
23/ 爺爺泡的茶
24/ 說走就走
Encore 2
25/ 一生中最愛
26/ 一路向北 (男歌迷合唱)
27/ 簡單愛 (握手)
28/ 彩虹 (女Key)
29/ 七里香

Source: timable
02 著地 - 鄧麗欣

好睇到暈
今晚門口有人收1080 每張一萬

尾場有驚喜?

好睇到暈
今晚門口有人收1080 每張一萬
lemontea1069 發表於 2017-1-10 23:22

咁癲

尾場有驚喜?
乐坛风云 發表於 2017-1-17 21:44

第8場變魔術
將觀眾張票尾變左尾場AA行, 即係免費睇多場

咁癲
newguy 發表於 2017-1-17 23:30

晚晚唔同價, 好癲

回復 32# lemontea1069

有幾多幸運觀眾可以變多場飛